Голямата тема за малките масла - 22

• 59 816
  • 750
  •   1
Отговори
# 450

Интересува ме кои български марки масла са най-читави, загледала съм се в Ривана, Биохерба, Икаров, Етерика и Алтея органикс и има ли някоя от тези , която не бихте ползвали?
Благодаря:hibiscus:
Oт българските използвам основно на Алтея, някои на Зоя, едно имам на Екомаат...скоро открих едни словенски Биопарк - доста голямо разнообразие имат - мащерка, хвойна и портокал имам техни, доста добро качество са - https://makasa.org/eterichni-masla.html?brand%5B%5D=32&order … 12&minPrice=5

# 451
  • Варна

Може ли линк или снимка на японската камелия?  Че това ми е мерак ефект от доста време за косата, а моята е като твоята по спомен от другата тема Flowers Hibiscus

Преди вземах от биофетиш,но откакто не работи ползвам това на Гиза.

http://giza-cosmetics.eu/shop/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B0/%D0 … 0%D0%BD%D0%BE-50/

# 452
Доста масла започнаха да се предлагат на пазара. Аз, след препоръки оттук, вземам на Алтея, от Зоя (Tisserand) и от Arometera (които са френски), основно. Имам няколко на Florame от аптеката, доволна съм от качеството на всички. В един магазин скоро видях едни Botalife...дали са добри, има ли някой опит с тях?

# 453
Аз съм ползвала само на Алтея и Botalife.Доволна съм и от двете марки.
На Botalife ми беше маслото от нар,хареса ми.

# 454
  • в огледалото на живота

Може ли линк или снимка на японската камелия?  Че това ми е мерак ефект от доста време за косата, а моята е като твоята по спомен от другата тема Flowers Hibiscus

Преди вземах от биофетиш,но откакто не работи ползвам това на Гиза.

http://giza-cosmetics.eu/shop/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B0/%D0 … 0%D0%BD%D0%BE-50/
Качествени ли са?
И не мен ми е мъка,че спряха от биофетиш...

# 455
  • Варна
Ами....аз съм от Варна и ходя в магазина .....Предвид компетентността на собственичката и факта,че е на пазара от доста време и се доверих. Всичко,което съм взела от нея е ОК.

# 456
Здравейте, включвам се при вас с въпрос. Тепърва ще включа масла в грижата за косата и лицето. Спряла съм се на маслина, авокадо, гроздови семки. Мислите ли, че ако смеся всичките и нанасям по цялата коса и по скалпа(с 4-5 капки розмарин) 1-2 пъти седмично за няколко часа, ще се получи добре, правилна ли е комбинацията? Надявам се да помогнат косата да расте по-силна и плътна, а дължините да са напоени и по-живи. Обмислям и пшеничен зародиш, но дали няма да е излишно? Също така в една от препратките на първата страница прочетох, че етеричните масла не са подходящи за хора с проблеми с щитовидната жлеза, а аз от няколко години пия хапчета за регулиране нивото на хормоните. Мислите ли, че ползването на ЕМ от розмарин на скалпа би довело до някакъв проблем или да си го ползвам без притеснения?

# 457
Бива ли ги маслата в Билла?
Чудя се за какаовото им масло. Пише студено пресовано за козметични и кулинарни цели.
Става дума за тази марка:

# 458
Здравейте, аз често си ги купувам от Била  и какаовото и кокосовото също.
Доволна съм и от двете.
Пък и често ги пускат на промоция.

# 459
Доволна съм и от двете.
Какаовото освен за плаж/тен, за друго ползваш ли го?

# 460
Доволна съм и от двете.
Какаовото освен за плаж/тен, за друго ползваш ли го?
А като ги ползвате за тен не изгарят ли?

# 461
Какаовото придава много хубав загар, като че по-бързо потъмнява кожата.

# 462
Какаовото придава много хубав загар, като че по-бързо потъмнява кожата.
Да за тена разбрах, но мажете ли и със слънцезащитен фактор? Само с кокосовото не се ли изгаря

# 463
Какаото си го ползвам лятото за тен. При първо, второ посещение на плажа обаче се слагам някакво масло за защита, примерно на Нивея за да не изгоря.
Като посвикне кожата, вече се мажа с каквото, т.е на поне 3 посещение на плажа.
А кокоса си го ползвам в къщи да си мажа тялото и  лицето след плаж.
Винаги с него правя палачинки.
Вместо да капвам олио, слагам малко кокосовото масло. Хем е по здравословно, хем става и много вкусно.

# 464
Дами пробвах травъл размер от елексира на Фарсали https://shop.farsali.com/products/volcanic-elixir , който се отрази страхотно на моята кожа. Основната съставка е Маслото от Таману ( полинезийско било тяхното )
Имате ли мнение за това което се продава в Зоя https://www.zoya.bg/Mасло-от-таману-био-ZoyaGoesPretty-15-50-мл.4985 ?

Отскоро ползвам масла в грижата за кожата на лицето си, маслото от Марула ( на Ординари ) много ми допадна, Безсмъртниче ( от местни производителки, слагах го в нощен крем ) със Шипковото ( Алтея ) не се "разбрахме" заради миризмата.
Сега съм поръчала Ямайско рициново и Сквалан ( ТО )
Кокосовото, какаовото, шеа, облепиха и маслото от малинови семки ги ползвам от години за тяло и за продукти за плаж.

Общи условия

Активация на акаунт