Голямата тема за малките масла - 22

• 59 699
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, от известно време чета темата инкогнито след като се запалих по маслата преди време. Купих си наскоро шипково масло на Алтея, обаче нещо не ми харесва ароматът му. В срок на годност е, но има като че ли някакъв аромат на граниво... Какъв аромат трябва да очаквам?

# 571
Здравейте, от известно време чета темата инкогнито след като се запалих по маслата преди време. Купих си наскоро шипково масло на Алтея, обаче нещо не ми харесва ароматът му. В срок на годност е, но има като че ли някакъв аромат на граниво... Какъв аромат трябва да очаквам?
Аз не успях да се "разбера" с аромата му. Такъв е по принцип не е от това че е на Алтея.

# 572
Здравейте Дами!
Цитронела масло и лимонов евкалипт от онлайн магазин ли си купувате!

# 573
Сега ходих до маг. Ре Фреш Варна за масла розмарин, мента, мандарина, лимонов евкалипт не видях, само евкалипт и само лимон имаше , цените са обикновено по- ниски от ДМ, Елитис и Лили. Взех и спрей и кърпички против комари
Скрит текст:

# 574
Дотера са български или това от маточина е българско ?
Do Terra са американски ЕМ висок клас, сертифицирани. В Добрич има дестилация на ЕМ, работят за До Терра.

# 575
Аз тъкмо ще си правя lotion bar за отблъскване на комари, мухи и подобни. Има доста рецепти в нета. Доаста са ефикасни.

# 576
Дотера са български или това от маточина е българско ?
Do Terra са американски ЕМ висок клас, сертифицирани. В Добрич има дестилация на ЕМ, работят за До Терра.

Do Terra, не са ли просто някаква фасада на пирамида. Продаваме масла, но ще получавате по еди какъв си % ако кажете на още 5 ваши приятеля да се запишат в нашата програма, да купят еди колко си масла за хиляди милиони долари и те да продават и ще получавате процент и от тези, които се закачат за тях, типа? Имам спомен, че веднъж едни американци дето бяха дошли в България ме зарибяваха и обясняваха как са ги пращали на почивки по целия свят, докато правили това, което обичат Grinning Не съм се интересувала от маслата им след това съвсем. Grinning

# 577
Не съм дистрибутор на маслата. Ползвам ги за лечение и съм доволна от маслата на Дотера. Скъпи са, но от здравето по ценно няма.

# 578
Същите като Young Living. Имам позната се занимава с разпространението им. Буквално като сектантка е. Побърква си детето от мазане, даване на това и онова....Явно мъж ѝ не подлежи на дресировка, обаче детенцето е вечно омазано с нещо.

# 579
Може маслата им да не са лоши, но са си МЛМ:

https://www.reddit.com/r/antiMLM/comments/88ulsh/ama_ex_doterra_rep/

Не печелят според мен толкова от самите масла, а от схемата. Ако имат дестилационна в Добрич, то маслата им излизат стотинки, а ги продават скъпо. По-добре преминете на български такива.

# 580
Малко със срам си признавам, че поизоставих маслата последните години, но сега имам желание да започна отново с активната им употреба. Четох стари теми, но в крайна сметка не стигнах до окончателен извод кои български и чужди масла са най-добри в момента? Доттера наистина са като секта, за съжаление, не оспорвам, че вероятно наистина подбират и използват добри производители, но слагат страшна надценка. Въобще всякакъв млм ме отблъсква и нямам желание да пробвам нищо от такъв вид компания, независимо от качеството.

# 581
Малко със срам си признавам, че поизоставих маслата последните години, но сега имам желание да започна отново с активната им употреба. Четох стари теми, но в крайна сметка не стигнах до окончателен извод кои български и чужди масла са най-добри в момента? Доттера наистина са като секта, за съжаление, не оспорвам, че вероятно наистина подбират и използват добри производители, но слагат страшна надценка. Въобще всякакъв млм ме отблъсква и нямам желание да пробвам нищо от такъв вид компания, независимо от качеството.

Мисля, че всеки производител има различно качество на всичките си етерични масла и боя се, че е малко проба грешка. Примерно Българска Роза Карлово очевидно има едно от най-добрите розови масла, но наскоро бях пробвала едно от грейпфрут, което не миришеше добре (пак тяхно). На Алтея съм много доволна от растителните масла, етеричните не съм пробвала, но аз и етерични ползвам по-малко. Но от масло до масло има разлика. Хубави масла имат Алтея, Българска Роза, Армина, Аяан.

# 582
Аз лично предпочитам, ако мога да открия качествени български масла да ползвам тях. От базовите съм изключително доволна от тези на Алтея, винаги ми пристигат пресни, с добър аромат и си ги съхранявам в хладилника. Поръчах си доста на последната им промоция. Много ми харесва качеството на тези на Катеко - цените им са супер, предполагам има и други като тях, ако познавате, споделете. Взимала съм и розово от Българска роза.
От Дотера взимам само тамян, тъй като исках да го пия за конкретен здравословен проблем - 6 месеца го пих, изследвах се, и за мое голямо съжаление резултатът беше пренебрежимо малък, но ще продължа да го пия, поне докато свърши това, което съм си взела.
При Дотера ме дразнят високопарните приказки. Няколко мои познати се заеха с дистрибуция и буквално могат да те подлудят, обикновени хора с лекота стават прихолози и лекари при тях - позволяват си да изписват лечение на болни със сериозни заболявания и малки деца, без да имат подходящо образование, често говорейки невероятни глупости, да не кажа нещо по - остро. В резултат децата на две колежки са с алергии от безогледното мазане и лекуване с масла. Имам от едно време няколко книжки за употреба на етерични масла и там изрично пише, че маслата не са позволени за употреба при деца под 6 годишна възраст, поради големият риск от алергии, но при тях дистрибуцията е супер агресивна и това явно няма значение.

# 583
Същата е и тази моя позната с Young Living. Крайно неука и необразована, чула не дочула, прочела не допрочела обаче като психясала с тия масла. И клепоти детето като обезумяла. Детето ѝ на 4. Всичко е полезно но с мярка.

# 584
  • Edinburgh-UK
И аз съм на същото мнение за doterra и young living направо са си секта и по думите на дистрибуторите им с тях може да излекуваш всичко за което въобще не вярвам. Ползвала съм няколко тяхни масла и не виждам никаква разлика, а цената им е двойно по-скъпа например от tisserand . Дистрибуторите им дори те зарибяват да се присъединиш към тях за няма и 160 евро .Вашите познати затова толкова психясват като дават около  200 евро за масла а тази цена си е доста висока ... Но всеки си решава .Малко извън темата за маслата бях се регистрирала към Аквасорс на времето купувах ги за децата и себе си и не видях никакъв ефект ,същото е и с тези въпросни две фирми .

Общи условия

Активация на акаунт