Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 377
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
  • тук, на мястото си
След четвърти сезон и сцените с Буковска не съм очаквала, че ще направят нещо подобно и толкова силно.

# 166
С Димо сериалът сякаш оживява, просто героят му вдъхва нещо, което и аз не мога да си обясня. Затова страшно много го харесвам, наистина е много много добър. Този сезон той е една от главните причини да гледам с интерес. Алекс също ми е симпатичен, харесвам ги и двамата.

# 167
След четвърти сезон и сцените с Буковска не съм очаквала, че ще направят нещо подобно и толкова силно.
Ох като го прочетох и токова много ми долипсва леля Вили! Уникална беше...

# 168
  • Ню Йорк
Тези монолози ми дойдоха в повече, все едно се прощават с Жени

Те СЕ прощават с нея, ясно им е, че тя ще изчезне всеки момент. Тази болест те унищожава като личност, изтрива спомените ти и ти вече не си същия човек, просто изчезваш.

# 169
Браво на Кавърджикова! А Алек е сдържан- добре представя син, който все пак е бил чужд на това семейство. Смесени чувства изразява.

# 170
  • София
Противно на общото мнение, че Алекс е много дървен, аз страшно харесвам, как си играе ролята. Това е момче, израснало без майка с баща алкохолик. Лашкано между болниците с една доста тежка болест. Няма как да има жизнеността на Калин, който не е срещнал никакви пречки в живота си. Той все още свиква с ролята си на син на Евгения. И все пак беше доста трогателен в обясненията си към нея. Харесва ми дори това, че се обръща към нея с Жени, а не са го накарали да я мамосва.

# 171
  • София
Противно на общото мнение, че Алекс е много дървен, аз страшно харесвам, как си играе ролята. Това е момче, израснало без майка с баща алкохолик. Лашкано между болниците с една доста тежка болест. Няма как да има жизнеността на Калин, който не е срещнал никакви пречки в живота си. Той все още свиква с ролята си на син на Евгения. И все пак беше доста трогателен в обясненията си към нея. Харесва ми дори това, че се обръща към нея с Жени, а не са го накарали да я мамосва.

Едно към едно с моето мнение. Изключително подходящ избор на актьор за образа на Ал. Василев. Харесва ми и поне за мен беше много реалистично чувството на скованост и лека дистанцираност. За Александър Жени е биологична майка, но няма силна и близка връзка с нея, така както Калин.

И друго исках да кажа. Смятам, че историята с ръкавиците беше много на място и съсвсем не беше преекспонирана. Зад чисто "битовия" проблем с късащите се ръкавици и опасностите, които това крие за лекарите и за пациентите, стои не по-маловажният въпрос за морала, корупцията и начина, по който се уреждат приближени фирми. Борис се продаде на дявола и започва да бере плодовете от това. И както обикновено се случва  това ще има последици, както за него, така и за лекарите и пациентите, а некачествените ръчкавиците са само началото.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 09:44 от rosi_ta

# 172
  • София
И на мен Александър ми харесва. С Калин много раздвижиха атмосферата. Дразни ме Биляна как троснато му отговаря, дали тя не си е намерила друг?

# 173
Много ми хареса снощния епизод. Успях да го гледам едва сега, много ме развълнува и доста си поплаках...
Много сериозни и тежки теми засяга този филм и е добре да не се фокусираме само върху любовните и сексуалните отношения на героите, а да погледнем и отвъд тях...Има върху какво да се замисли човек Simple Smile

# 174
  • Пловдив
Определено ще стане нещо с Алекс и Билянчето...щом наблегнаха на чата им.
А Калин спомена ли за Наталия нещо?И поне да бяха показали снимки на децата си...

# 175
Чата между Биляна и Алекс беше много странен.
Тя хем му се зъби и нищо не му е казала, хем пратила нещо да носи на Захариев.

Тази Бибка и като я няма, пак ме дразни. 😂

# 176
Може да готвят Алекс за някоя от болницата.

# 177
# 178
  • Берлин
Нито дума за Галя. Не че ми липсва,но май я зарязаха

# 179
  • Пловдив
Нито дума за Галя. Не че ми липсва,но май я зарязаха
Е, нали в аноса се вижда, че Сашето я посещава.

Общи условия

Активация на акаунт