Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 363
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
Не разбрах целувката в последния епизод ли е била или преди?

Башева беше по Нова. Хванах края на интервюто. Зарадвах се, че ще я гледам и в друг сериал Simple Smile Накрая обаче не ме изкефи много, когато след въпрос за Марио каза през смях "кучета го яли". Освен ако не съм я разбрала добре, защото се смееше.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 11:45 от Miriel

# 226
  • София
Коя е Балева?

# 227
  • Разпиляна във въображението

Башева. Коректорът на телефона е виновен, а аз не съм погледнала.

# 228
Мириел, да, в последния епизод беше целувката.

# 229
  • София

Башева. Коректорът на телефона е виновен, а аз не съм погледнала.

Ухх, извиняеай и аз не загрях, че може да е тя. Кажи малко повече за интервюто. Къде още ще участва?

# 230
# 231
Ето и преразказано, като от думите й поне за мен става ясно, че любовната й история ще бъде с Тасев, а не с Марио, с когото явно дълго няма да се мъчат Grinning

Аз казвам ето, ама не слагам линка Joy

https://nova.bg/accents/view/2019/10/20/266023/любомира-башева-о … очва-нова-връзка/

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 13:04 от Mosquita

# 232
Любомира наистина е много сладка , но не като  малка фръцла , а по един интелигентен начин .
Ролята и в ОЖ и отива - млада амбициозна и раздаваща го безкомпромисна и почтена . Дано това да не е само до момента , когато става въпрос за нейните избори и грешки .
От казаното накрая за Марио - кучета го яли , става ясно ,че скоро ще има раздяла и край на тази доста несъвместима връзка .  Само да не и  отредят да тича след неориентирания и изпитващ угризения Тасев .Ще е досадно .

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 21:28 от Ели-ТАЛ

# 233
Аз не го разбирам, че ще се разделят скоро, а че след връщането на Нора ще се изяснят, но ще продължат да са заедно. Евентуална раздяла очаквам към 41-2 епизод. И след това да има десетина епизода време да събират, който искат с когото искат Grinning

# 234
Значи около 20 епизода Норката ще изневерява  на "религията" си - почтена и пряма  за всичко  !

# 235
Аз не го разбирам, че ще се разделят скоро, а че след връщането на Нора ще се изяснят, но ще продължат да са заедно. Евентуална раздяла очаквам към 41-2 епизод. И след това да има десетина епизода време да събират, който искат с когото искат Grinning
Е как така, Майче? Ще си каже, че му е изневерила, ще се разберат, че не се обичат и ще останат заедно? Scream

# 236
Моски, според мен изясняването няма да включва "Аз преспах с Тасев., Аз спах на дивана на Зорница" Grinning

# 237
Моски, според мен изясняването няма да включва "Аз преспах с Тасев., Аз спах на дивана на Зорница" Grinning
А какво тогава? Thinking
Според мен много скоро Марио ще осъзнае че не му стига само да е обичан, а Нора, че не й стига само да обича. И ще си стиснат ръцете. Под скоро имам предвид след около 20тина епизода, но предполагам, че сега ще им поспрат историята.

# 238
Предполагам, че като се върне Нора ще говори с Марио, а разговорът ще включва това, че не иска да се карат, да са си както преди и т.н.. Но и на двамата пеперудата в тях ще говори и ще пърхат към светлината Grinning

# 239
Според мен много скоро Марио ще осъзнае че не му стига само да е обичан, а Нора, че не й стига само да обича. И ще си стиснат ръцете. Под скоро имам предвид след около 20тина епизода, но предполагам, че сега ще им поспрат историята.
Ее, 20тина епизода са много. Grinning Давам им 10-15 най-много. И аз мисля, че сега малко ще дадат назад с историята им, Нора ще я няма още 2-3 епизода, ще наблегнат повече на Жени и болестта й, както и на Алекс и Калин. Като се върне Нора ще си помълчат още малко по темата и накрая ще се разбере някак какво се случва и всеки по пътя си, да си търси щастието.

Общи условия

Активация на акаунт