Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 347
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
Забравих професор Камбуров, голям пропуск от моя страна.

Ми че той си се върна. 😂

# 271
Може Банков да го върнат като призрак, когото Зорница вижда Satisfied

# 272
  • тук, на мястото си
Ролята на призрака вече е заета от Камбуров, нещо друго трябва да измислят. Grinning

# 273
Че той Банков си е твърде жив, няма нужда да бъде призрак Joy
Виж, Ева Банкова ще бъде чудна - в бяла болнична нощница с червени петна (от кръв) по нея, ококорени очи, бледа кожа и разрошена коса ще се рее из коридорите, без да стъпва по пода.....Жекова е първата припаднала Joy

А на кого да се помоля относно връщане и невръщане на герои? Grin

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 15:05 от Анонимен

# 274
Анонсът този път е "много подробен" - точно три изречения. Joy
https://nova.bg/accents/view/2019/10/22/266230/%D1%81%D1%82%D1%8 … 0%B7%D0%BA%D0%B8/

# 275
Доктор Табаков благодари на Зорница за подкрепата, чрез затвърдяване на пиянския секс. 😁

# 276

А на кого да се помоля относно връщане и невръщане на герои? Grin

Тайна група за рекет или както беше там?! 😂😂😂

# 277
Доне,ами права си да негодуваш Simple SmileБратята нали вървяха в комплект,единият се върна ,ми другият...
Вергов няма да се върне,след голямото сбогуване.Карамазов,радвам му се(само визуално),но малко олеква с тези,иди ми -дойди ми,пък искате ли да се върна и т.н.

# 278
  • София
Амбър, те братята не вървят в комплект още от началото шести сезон. След пети ги разделиха и историята им се развиваше в различни коловози. Та няма голямо значени, че преди три сезона историята им е била обща и кой, кога и защо са го върнали. Проблемът е  като върнат малкия брат какво ще го правят, ще могат ли да му измислят изтория извън болницата.
Между другото същото важи и за Христо - какво ще го правят и само около Пепе ли ще го завъртят. В началото на сезона имаше един спешен, един хирург и една завеждаща. Върнаха Ковачев, сега идват и Алекс и Калин - все хирурзи, после и Христо. В един момент ще започнат да се прескачат и да се чудят какво да ги правят.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 16:38 от rosi_ta

# 279
Е,не задълбавам аз толкова.Мислех само Дона да е щастлива Simple Smile

# 280
  • София

Хахаха, сори, аз днес приемам всичко много сериозно Simple Smile

# 281
Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Отивам да негодувам при арменския поп на Света Анастасия Joy

Тайна група за рекет или както беше там?! 😂😂😂
За натиск Joy Ама тя е само за Банков Joy

# 282
А, забравих! Ако някой дойде с мен при арменския поп, после ще го черпя две парчета торта - има приятна сладкарница близо до болницата (от другата страна на моста)
Корупция в най-чистия ѝ вид SunglassesJoy

# 283
Не ме радва това масово връщане на стари персонажи. Дано им намерят смислена "работа", което е малко вероятно имайки предвид Марио, с когото нищо не се случва вече толкова време.
Най дразнещо е явяването отново  на Пепе и Карагьозов.

# 284
Не ме радва това масово връщане на стари персонажи. Дано им намерят смислена "работа", което е малко вероятно имайки предвид Марио, с когото нищо не се случва вече толкова време.
Най дразнещо е явяването отново  на Пепе и Карагьозов.
Е, на Марио ще му се случи Зорница 😁

Общи условия

Активация на акаунт