Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 308
  • 783
  •   1
Отговори
# 375
Може да звучи грубо, но Калин приема Жени по един начин, Алекс - по друг.  За Калин тв е майка му цял живот, а за Алекс- от няколко години

Абсолютно.
За Калин тя е майка, докато за Алекс е просто Жени - жената, която го е родила.
Няма как Алекс да изпитва същата любов и привързаност към нея, както Калин. Разбираемо е Калин да приема болестта й по-тежко и да не разсъждава трезво, а и двамата са много различни като характер и темперамент.
Алекс е тих и интровертен, обран откъм емоции, докато Калин е буен и сприхав.

# 376
В този сезон май основната история е болестта на Жени, всичко друго ми е като пълнеж или кръпки...

# 377
  • София
О, и бебето. Сега като се появи истинската майка, пак ще ни занимават с тази история. А като се появи и Милошевия наследник, очаквам все него да дават.

# 378
След пълния отврат от предишните два сезона , този  ми започна добре . Даже ми беше интересно  да гледам епизодите /не само да ги слушам като фон/ . Така беше допреди 2-3 епизода и пак започнаха да издишат  историите .
В момента  гледам само сцените и историята на Марио и Зорница , защото ги харесвам като двойка . Тези , които пък се дразнят от тях , не знам какво им остава за гледане .
Това с мъките около Евгения и бебето ми стават вече доста досадни . Ще започна да прилагам  онзи трик с дистанционното , който  ми е запазен  за рекламите - просто ще спирам звука .

# 379
Владо Пенев днес има рожден ден. Това е от сторито на страницата на ОЖ във фейсбук. На снимачната площадка е, явно снима.

# 380
  • София
За фенките на Велислав Павлов

Видео

# 381
Мари, супер си Hug

# 382
  • София
В края на сезона:

Марио и Зорница са заедно.
Табаков е с бебока
Грънчарова си взима друго детенце
Мазов става републикански, с Лорчето са Ок.
Цонев се връща на бял кон и разкарват Чакъров (по някакъв начин)
Жени е спасена от всесилния Табаков, Калин се прибира щастлив при Наталия, но Алекс мисля, че ще остане и ще го има и в следващия сезон ако има такъв
Карагьозов официално се взима с Кая. Пепе е Ок.
За съжаление Галя умира. Може пък Грънчарова със Захариев нещо да ги съберат заради миналото им, ама ме съмнява.
Нора и Тасев заедно
Стаменова бременна от Врабчев. Взимат се и те.

Ай  bowuu

# 383
  • София
Диаволо, значи много ще съм доволна, ако Апостолова те е взела в екипа. Ама нали сме се събрали повечето жени в темата, може ли да измрънкам - моля, нека да не умира Галя. Предлагам да я пратим вкъщи до края на сезона, за да се възстановява Simple Smile. И ако може Врабчев и Стаменова да осиновят детенце - някак по-реалистично е Wink
Иначе предричаш хубав финал, точно както каза Апостолова, само дето опитът от миналите сезони показва друго Simple Smile

# 384
Дяволо, че се случи точно обратното аххахаха 😁😆

# 385
Да се включа и аз с размисли и страсти, за Врабчев и Стаменова, те не станаха ли на 50 преди няколко сезона, какво бебе иска този Врабчев 😄 По реалистично е да осиновят, ако решат да имат.
Очаквам всеки момент да цъфне майката на бебе Диана, все пак това й беше целта, да размекне Табаков, като зареже бебето. Пък да видим там каква ще я сътворят.
Въпреки, че не съм фен на Зорница и Марио, сцената в бара ми хареса. Предпочитам ги пред Нора и Марио. А Нора да се взима с Тасев и всички да заживеят щастливо.
Не искам Галя да умира...много ще ми е тъпо.

# 386
  • Разпиляна във въображението
Много хубав Велислав Simple Smile

# 387
Много хубав Велислав Simple Smile

Грозник е, но мъжествен. При тая суша за мъжествени мъже, Велислав става. Дано наистина да е мъжествен, че в последните 40 години тамън набедим някой за хубав и/или мъжествен и той се окаже на левия бряг...Rolling Eyes

# 388
.....Грозник е, но мъжествен. При тая суша за мъжествени мъже, Велислав става. Дано наистина да е мъжествен, че в последните 40 години тамън набедим някой за хубав и/или мъжествен и той се окаже на левия бряг...Rolling Eyes

Много точно !
Напоследък  от това толераскане  почти е  ерес  да се възхищаваш на  мъжествен бял мъж Confused

# 389
Велислав наистина не е красив, но има чар и харизма и точно мъжествено излъчване.

Аз като видя такива префърцунени кифли като Шопов и се депресирам 😂

Общи условия

Активация на акаунт