Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 316
  • 783
  •   1
Отговори
# 360
Е,никой не оспорва качествата на Димо.Говорим за героите.А и чисто визуално Алекс има по-меки черти,тонът му е по-мек и май характерът също(не съм го гледала в предните сезони).

# 361
На мен не ми е досадна историята на Жени, дори да продължава повече. Показват как бавно, но необратимо всичко се променя и духовно човекът си отива преди да си замине физически. Много тъжно е. Кавърджикова и Димо играят страхотно. Калин не е от търпеливите и реакциите са му на нервак, но пак Димо много ми харесва как играе.

# 362
  • Разпиляна във въображението
Нищо няма за Тасев и Нора. Имам чувството, че ще ги дадат в промото за вторник другата седмица.

Дали Биляна все пак ще се появи? В картичката бе написала, че се прибира след месец. Ако нещо се случи с Галя тя трябва да е до баща си и децата.

Калин и на мен понякога ми идва в повече, но съм му фен и си притварям очите.

# 363
За Димо не говоря, правя разлика между персонаж и актьор Grinning
Димо си играе чудесно ролята. Но Калин на моменти ме радва, на моменти ме дразни силно.

# 364
Изобщо не ми минаваше през ума, че ще извадят Ралица, но както ви чета, май това ни чака. Жалко, Галя не ми беше любимка, но не ми харесва как усмъртяват вече няколко от главните героини. Искаше ми се тоя сериал да е малко по- ведър и оптимистичен. А то само болести, драми и трагедии.

# 365
Зорница спа с Табаков, целува се с Марио...накрая ще я вземе някой трети. Образът ѝ е кошмарен.
Лора явно за пореден път ще я направят глупачка, която не вярва на мъжа си. Тя няма как да знае, че Гочева е прочела статията, но може да се усъмни в Кунка, но не Мазов я е прецакал.
Историята с Жени е много досадна вече. Двамата "братя" пореден епизод се чудят какво да правят с нея и не могат да измислят.

Двама лекари не могат и не знаят как да се грижат за собствената си майка, а ние очакаме, лекари да се погрижат за нашите родители  ooooh!

# 366
Лекарите лекуват,когато това е възможно. В тоя случай няма лечение /освен ако Табаков не сътвори някое медицинско чудо/. Тука грижите са на битово ниво, мисля, че е различно.
Да добавя, че драмите на Лора са ми досадни, но по принцип нея най- малко я харесвам. Направо се чудят какъв проблем да й измислят. Гочева е интелигентна жена, която сякаш беше над дребнавостите, сринаха й образа до безпочвено завистлива злобарка.

# 367
Измислих как Табаков ще бъде със Зорничка!
Скрит текст:
В този сезон Табаков ще се издигне в очите на Зори, като излекува Евгения от деменция, а в следващия, 9-ти, любимият й Марио ще се разболее от шизофрения. Табаков ще му направи сложна мозъчна операция, с която ще излекува Ковачев. За съжаление, ще бъде засегнат слуха му и една топла есенна вечер, моторист ще го блъсне на пешеходната пътека. Зорница вече ще е започнала да се колебае в любовта си към Марио, поради болестта му и всеотдайността на Табаков, в когото тя е започнала бавно да се влюбва. Марио, дори с шизофрения, ще е усетил пораждащите се чувства между тях, и умирайки на операционната маса, той ще събере ръцете на двамата. (Разчуствах се и ми се размаза екрана от сълзи)

# 368
Пепел ти на клавиатурата, ще вземат да го препишат!

# 369
Може да звучи грубо, но Калин приема Жени по един начин, Алекс - по друг.  За Калин тв е майка му цял живот, а за Алекс- от няколко години

# 370
  • тук, на мястото си
Измислих как Табаков ще бъде със Зорничка!
Скрит текст:
В този сезон Табаков ще се издигне в очите на Зори, като излекува Евгения от деменция, а в следващия, 9-ти, любимият й Марио ще се разболее от шизофрения. Табаков ще му направи сложна мозъчна операция, с която ще излекува Ковачев. За съжаление, ще бъде засегнат слуха му и една топла есенна вечер, моторист ще го блъсне на пешеходната пътека. Зорница вече ще е започнала да се колебае в любовта си към Марио, поради болестта му и всеотдайността на Табаков, в когото тя е започнала бавно да се влюбва. Марио, дори с шизофрения, ще е усетил пораждащите се чувства между тях, и умирайки на операционната маса, той ще събере ръцете на двамата. (Разчуствах се и ми се размаза екрана от сълзи)

Добра си! Кандидатствай за сценарист, ще им бъдеш от полза! Grinning

# 371
# 372
  • София
Айде, нови персонажи. Grinning

# 373
A, нови, сигурно ще наемат Алекс и Калин, обаче анонсаджията е решил малко по-мистериозно да го напише. Grinning

# 374
  • София
Не се сетих за тях изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт