Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 178
  • 783
  •   1
Отговори
# 750
Аз съвсем в друга посока да се изкажа. Според мен Петмезов ще е смъртта с която ще завърши сезона. Ще го затрият и ние всички ще гледаме ретроспекции и мъдрите му думи, как ходи из болницата, и помага на всички. Ще се плаче много.......тук обаче ми напомнят за Анатомията на Грей, дори актьорите си приличат. В първия сезон мисля беше или втори, защото от години не съм го гледала, с него започнаха изненадата във всеки сезон да умира някой главен герой. Дано феновете на сериала не ме убият с камъни, но не помня много освен, че загина в катастрофа и го разпознаха по татуировката. Та сега си мисля, че от творческо безсилие, ще ни показват добрия ангел Петмезов, а накрая ще умре, за да има за какво да се плаче.

# 751
Това с приликите с Анатомията не е едно само Grinning Даже имам спомен, че в темата е дъвкано преди да започна да пиша аз.
Между другото, в момента в Анатомията има точно такава сюжетна линия с лекар в критическата, както с Романова. Но това вече е съвпадение, няма как да е взаимствано, защото епизодите сега излизат.

# 752
  • София
А пък аз държа Мирослава да си понесе последствията, а не да минава между капките, защото е герой от обичан сериал.
Алооууу Милошвеицата, малко връзка с главния и с реалността да има, хмм???

# 753
Аналогиите с Анатомията са толкова много, че е нещо като открийте десетте разлики Joy
Джордж О Мали се казваше този, за когото говориш.

Дяволо, аз очаквам, че човекът няма да е умрял и ще го спасят, но пак трябва да си понесе наказанието,да.

# 754
  • София
Мари_Мар, линковете, които пусна са за епизода от вчера. Опитах със смяна на дадата, но не ми се получи. Мога ли да те помоля да качиш днешния епизод. Благодаря 🌺

# 755
Враво бе Mosquita, точно за него говорех. Сцените с Жени, ме докоснаха....

# 756
  • София
Мари_Мар, линковете, които пусна са за епизода от вчера. Опитах със смяна на дадата, но не ми се получи. Мога ли да те помоля да качиш днешния епизод. Благодаря 🌺
Сега, ще го поправя!
Лошото на тези нови линкове е, че номера със смяна на датата, при тях не работи.

Когато има проблем с линковете, пишете ми на лична, че не успявам да следя всички постове в темите, в които пускам линкове.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 23:28 от Mari_Mar

# 757
И още малко оф топик с Анатомията на Грей. Освен, че се оказа  в критическата, въпросната лекарка
Скрит текст:
( д/р Бейли) се оказа едновременно с това и бременна
. Дано няма съвпадение по тази линия и в нашия сериал, че не ми се гледат повече горещи сцени с Калин и Романова. Неудобно ми става само като ги показват как си стискат ръцете тия двамата.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 10:28 от ant

# 758
Моля ви, не издавайте какво се случва в "Анатомията", че някои хора сме с няколко епизода назад.
Благодаря!

Мирослава май ще е следващата Зорница. На това момиче нищо хубаво не му се случва.

# 759
Опа, извинявай, не предположих. Ще пиша в скрит текст друг път Blush

Мирослава като цяло това сега сама си го прави... Познавам такъв тип хора, които вместо да се опитват да си подобрят живота, те насила си го усложняват. Затова не харесвам образа ѝ.

# 760
  • Разпиляна във въображението
Не разбирам защо Норката го дебне , след като  на 3-4 пъти му сложи  доста разклонени рога .

Просто се оказа там. Мисля си дали няма да ги събере накрая. Тя знае, че Марио е все още е здраво хлътнал и е ставала свидетел на "борбата му", настроенията и т.н. Ще бутне рамо, надявам се.

Иначе не съм гледала целия епизод, имаше проблеми с картината.

# 761
Това ще е голям смях - зарязаната, но изключително благородна да бута бившия си да се събира с другата си бивша Rolling Eyes  Ама и други абсурди сме гледали....

# 762
Марио и Нора са имали хубава връзка и добри взаимоотношения. Фактът, че Марио не си позволи да останат в тази връзка, докато не почнат да агонизират и не се намразят, остави възможността да запазят нормални човешки взаимоотношения.
Марио е влюбен, но се страхува дори да си помисли, че Зорница може да отвърне на чувствата му, затова си я кътка като приятелка. Изобщо няма да се учудя, ако Нора му каже - Ковачев, бе, ти сляп ли си Joy

# 763
  • София
Това ще е голям смях - зарязаната, но изключително благородна да бута бившия си да се събира с другата си бивша Rolling Eyes  Ама и други абсурди сме гледали....
Нора не казали, че с Марио са имали хубави моменти, но и двамата са се опитвали да запълват празноти? Тук не говорим за силна и дълбока любов, както например с Марио и Зорница или Банков и Зорница. Така че защо не, не мисля че Нора таи обида или някакви неприятни чувства към Ковачев, които да я настроят срещу него.

Писали сме с Москита заедно Simple Smile

# 764
  • София
Много ми е нелеп Калин, как крещи на Александър за Кая, а после точи лиги по Романова. И въобще защо така му развалят образа пак? Толкова са противни такива истерични мъже.

Общи условия

Активация на акаунт