Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 174
  • 783
  •   1
Отговори
# 765
  • Разпиляна във въображението
Това ще е голям смях - зарязаната, но изключително благородна да бута бившия си да се събира с другата си бивша Rolling Eyes  Ама и други абсурди сме гледали....

Нора вече е на съвсем друга писта. И двамата с Марио се зарязаха, но той има смелостта да сложи края. Добър човек е, принципен, горд - защо да не подпомогне да бъде и щастлив? Надявах се Зорница да завие в нейната посока и да се случи разговор, но уви.

# 766
Напрягам се цялата като видя Калин и Романова заедно и насаме, очаквах всеки момент да се награбят Grinning

Кой ще е новият домакин на темата?

# 767
  • София
Зорница не знае какво иска. Предполагам, че ще се събере с Марио докато не се появи нов ухажор на среща. Нали ѝ харесва да точат лиги по нея. Mr. Green

# 768
  • София
Напълно съм съгласен с Дона.
Зарязаната да ходи да сватосва съперницата. Абсурд, абсурд, та чак малоумие и сценаристко безсилие.
Това с Калин и Романова засега са само намеци, ако остане така е Ок. Дават там някаква вътрешна борба на Калин, но ако се събере и остане верен на Наталия няма проблеми. Само не мога да разбера какво вижда в онази сухарка.  Sick

# 769
Чак днес успях да изгледам репортажа с Kарамазов. Hикъде не казват, че се завръщат със здравословен проблем, а споменават само голяма драма. Mисля си дали няма да се е случило нещо с Дарина и това да е причината за връщането им.

# 770
  • София
Е, отхвърлената Зорница нали нарита Банков да ходи при Виктория. Така че не е нещо невиждано в сериала Simple Smile

И на мен нен не ми хареса как Калин се отнесе с Алекс. Не че не е прав, напротив. Но трябва и малко такт, да говори насаме с него.

# 771
  • Пловдив
Чак днес успях да изгледам репортажа с Kарамазов. Hикъде не казват, че се завръщат със здравословен проблем, а споменават само голяма драма. Mисля си дали няма да се е случило нещо с Дарина и това да е причината за връщането им.
М да...и като се върне свободен, Кайчето ще е лапнала по Алекс  Whistling

# 772
Калин и Романова са ми супер противни. Не разбирам защо го правят сценаристите?!
Според мен Мирослава няма да е убила човек, ще го спасят. Такива хора не трябва да има по пътищата. Като цяло тя ми е много противна като образ.

# 773
  • Русе
Горкият пациент, в пети сезон пак имаше проблеми с херния и тестисите.
Като ползват същите актьори поне да им измислят различни диагнози.
Така ли? На мен ми се стори познат, но почти съм сигурна, че е участник в един от музикалните формати, май Иван се казваше! Но пък може и от сериала да ми е познат! Не го дадоха хубаво в лице!

И на мен ми заприлича на Иван Радуловски, но изтървах финалните надписи да видя дали е той.
Калин и Романова са ми супер противни. Не разбирам защо го правят сценаристите?!
Според мен Мирослава няма да е убила човек, ще го спасят. Такива хора не трябва да има по пътищата. Като цяло тя ми е много противна като образ.

Това е и моето мнение. Значи, ако така изродят нещата, по-добре да не бяха връщали Калин, въпреки че ми е любим герой. По-добре беше да си мисля, че някъде далече все пак са щастливи с Наталия и малката.

# 774
Романова се е мумифицирала от лифтинги🙄😏

# 775
През почти целия пети сезон Калин се разкайваше и страдаше за едната вечер с Романова, наблегнаха на това в доста епизоди, беше толкова систематичен и последователен в искането на прошка и сега отново го забиват обратно с Романова.
Защо развалят всеки образ до който се докоснат тези хора ?

# 776
Романова се е мумифицирала от лифтинги🙄😏

Показа  добро телце  пред Калин , но иначе е като ...

Много дразни това садистично  желание на сценаристите да съсипят  почти всеки  добре изграден образ .
Аз съм с неприятното усещане ,че така ще се изгаврят и с Марио .

# 777
Жени нали е пациент и й пренесоха половината апартамент в стаята? Откудя накъдя (не мога да го произнеса като онзи шемет автора) не са й прибрали ключа от кабинета и не са я информирали, че Мирослава я замества. Стаменова, освен да бучи и да назначава на ишлеме, не става за директор.

Всички в спешното, а Пенев го няма?

Що всеки път като решат да правят Романова център на внимание, винаги е негативно. Айде в стаята на Жени и под ключ! Хубаво все пак, че я поканиха на партито, щото май не го бяха правили досега.

Така е, красотата и младостта са състояние на духа. Всичко останало е прах и суета, най-вече първото.

Коланите добре, ама фаровете? За зимни гуми няма да питам, че е рано още май.

Старите чанти са по-лачени от младите кифли в салона по вбокса.

Уредиха компания на Галето. В тази болница май само момичето на рецепцията си е на място и работи по предназначение

# 778
  • Разпиляна във въображението
Ааа, не така. Най-добра е постоянната операционна сестра.

# 779

Общи условия

Активация на акаунт