Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 392
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
Охх, Владко... хем му се радвам, хем предполагам, че пак са му приготвили бозица...

Дано пък ни опровергаят, заслужава реванш! (ама Кайчето ко ши я правим?!?)

# 106
Много точно определение за Марио - плазмодий! Точно такъв е, след като може да тича с изплезен език след жената зарязала го на сватбата, а да ползва за заместител и да си играе с чуствата на едно младо момиче! И повярвайте ми и Вергов да беше изиграл тази роля и него бих нарекла така  Naughty

Аааа не, не и Уникалния, той никога не може да бъде плазмодий: нито като разиграва жената, която се предполага, че обича; нито като се държи студено и егоистично с нея; нито като я удря; нито като я натири гола да си ходи; нито като овърша де що женско видя; изобщо това е едно много достойно мъжко поведение.

П.п. усещам, че докато Марио не обърше два шамара на Зорница, няма да се възприеме като истински мъж от някои хора.

# 107
Владко толкова си може, добре, че е вярната приятелка Вергов да му оправя правописните грешки в постовете му в Инстаграм.😁

# 108
Ванилия, харесва ми как поднасяш мненията си.
Скоро някъде прочетох,че атмосферата на тема тук се определя и задава някак от автора на темата. Та в този смисъл и постовете по-напред- сегашният автор е от хард феновете на З и М,а ти беше добър балансьор.
Яни,не е омаловажаване на труда ти. Просто размисли
Такова нещо поне аз не съм прочела никъде, а чета всичко. Правя темата, защото имам свободно време, не влагам нищо повече. Ванилия предложи някой да я смени и понеже явно нямаше желаещи, се съгласих. Държа да се знае, че не определям по никакъв начин атмосферата тук, всеки си носи отговорност какво пише и с какъв тон, големи хора сме, не сме в детската градина. Аз не мога да кажа на някого какво да мисли, да пише или да прави изобщо. Не мисля, че има значение, кой е авторът на темата, атмосферата си я създаваме всички заедно. Щом мислиш, че е от мен, давай ти с темата, аз няма да се занимавам повече. Който иска да прави следващата тема, нека видим дали ще има промяна. Simple Smile

# 109
Владко толкова си може, добре, че е вярната приятелка Вергов да му оправя правописните грешки в постовете му в Инстаграм.😁

E да, ама е много готин на живо. Изпопадаха ми очите, нищо, че му ида възстаричка, пък и той, нали е на левия бряг, едва ли би ме отразил. Рядко ми се случва да загледам мъж, нещо напоследък не мога да намеря достойни за това ми занимание обекти, обаче Владо е готино парче. Пък писмеността, е, той да не е Паисий, че да я владее...от актьорите се иска да изиграят добре един образ, не да го напишат (това в рамките на майтапа, ако наистина не пише грамотно си е срамота, особено за един актьор).

# 110

E да, ама е много готин на живо. Изпопадаха ми очите, нищо, че му ида възстаричка, пък и той, нали е на левия бряг, едва ли би ме отразил. Рядко ми се случва да загледам мъж, нещо напоследък не мога да намеря достойни за това ми занимание обекти, обаче Владо е готино парче. Пък писмеността, е, той да не е Паисий, че да я владее...от актьорите се иска да изиграят добре един образ, не да го напишат (това в рамките на майтапа, ако наистина не пише грамотно си е срамота, особено за един актьор).
Докато Вергов си брои и запетайките да ги поставя правилно. Бях си поставила за цел да му намеря грешка- не успях. 😁

# 111
Аз Владо преди много го харесвах. Но след като го последвах в Инстаграм, нещо се разочаровах от него. Същото стана и с Ралица Паскалева. Иначе са красиви, де, спор няма. Ама вече не ми харесват.

# 112
Яни, благодарим за труда, и на всички, които пускахте темата преди.  💐
Без тема  сериалът за мен няма да е същия.

# 113
Яни, благодарим за труда, и на всички, които пускахте темата преди.  💐
Без тема  сериалът за мен няма да е същия.
Ще се намери кой да я прави, надявам се. Simple Smile

# 114
На Вергов профилите си имат админ и наистина винаги пишат коректно.
Аз и на ЛС съм писала и също винаги отговарят.
И на Владко съм писала, но реакция - йок.

Папурче, благодаря ти за коментара. 🤗

Аз смятам, че Яница се справя добре с темата.
Преди време, когато аз пусках темите бях обвинена /вече нямам спомен от кого/, че съм отговорна за добрия тон в темата и пр., което не смятам, че е така.
Настроението в темата се задава от всички нас и всички сме отговорни за това какво и как се пише.
Всички помним колко сме се дракали страници наред.
Мен на моменти и сега ме пере съчмата и тръгвам да пиша, но после си казвам няма смисъл.
То и сериалът не е същия, няма го стария хъс и тръпка за спорове и аргументации.
Банков, Марио, Зорница, кой бил звезда, кой бил връзкар и т.н., не виждам смисъл едно и също да дъвчем.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 18:29 от Вαнилия*

# 115
  • Разпиляна във въображението

Може да е поствано по-назад, но сега ще се върна да чета. Иначе ето го официално:

Да бе, да. Послушал ни. Надявам се да не се мъкне с болки в кръста.

# 116
....Да бе, да. Послушал ни. Надявам се да не се мъкне с болки в кръста...

Споко Stuck Out Tongue  ще го монтират в машината на Калин , когато  не можеше да е обикновен лекар в кабинет и не искаше да живее без да оперира .

Яни заслужава  нашето уважение , защото се занимава с темата !
Напоследък пак наизскачаха разни "дизайнери" , които правят забележки на тези , които изказват различно от тяхното мнение . Хайде да го караме по-спокойно !

# 117
Момичета, нали сме тук да се забавляваме все пак...

# 118
  • София
Аз нямам нищо против Яни да прави темата. Simple Smile
Всеки който се занимава с такава трудоемка задача заслужава уважение за положения труд.

# 119
Ми той Владо си попътува, поснима си разни неща, почина си... Явно му се е доиграло в сериал Grinning

Иначе да, много е красив за мен също.

Общи условия

Активация на акаунт