Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 373
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
Поли не ме дразни. Някак си мога да разбера отчаянието й - съпругът, който много е обичала я предаде, очевидно ще остане и без детенце.
Дразни ме Огнянова, която след всички глупости, които надроби, изведнъж взе да го играе моралистка.

# 196
Трябваше някой да каже истината на Мазов и да го постави на мястото му. Браво на Кети! За съжаление Мазов не се променя каквото и да се случва.

Радвам се, че Поли най-накрая прогледна, Зорница беше много права с думите си към нея. Бебе Диана трябва да е с баща си. Поли е вманиачена и нищо добро няма да му донесе на това дете. Не бива всичко да става на всяка цена. Има много други деца, които да осинови.

Калин си е Калин, страхотен е! Много готино ги изненада всички днес.

# 197
Ще ми се да гледаме повече Дими Алексиев на екрана и в театъра..

# 198
Тази Кети ми е малко...и аз не мога да я определя точно. Определено не ми изглежда лош човек, не е подходяща на целта на Гочева. Струва ми се, че Лора й става симпатична и ще й е трудно да  играе двойна игра и да докладва пред Гочева. Накрая май ще отиде на страната на Лора и Гочева ще остане без протеже в болницата.

# 199
  • Пловдив
Кунка, бе хора, Кунка! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този LINK - с по-малък размер на видеото.

Епизод: 24
Откраднат живот - С08Е24   18.10.2019

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,

в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 201
Ако за Калин  не са измислили нещо смислено и интересно , ще  го превърнат във втори  Карагьозов /май така беше/ . Само  където няма да се мота с парцала , а ще   води истерични разговори с Василев за Евгения .

Днес на няколко пъти ме издразни с това истерясване . Държи се не като лекар .
Не виждам как Табаков сам ще си гледа бебето - или ще го извадят от сериала  ,или ще го комплектоват с някого .

# 202
  • тук, на мястото си
Лора и Мазов как изгледаха Стефчо. И при Табаков ще е тъй.

# 203
  • София
Скучноват епизод.
Хареса ми че Поли реши да се откаже от желанието си да осинови Диана и изпрати Табаков при социалните.

Калин и Алекс са толкова различни. Единият експанзивен, нервак, да не кажа грубян, а другият спокоен, разсъдлив, премисля нещата. Добре се получава това противопоставяне на характери. Интересно ми е как ще се сработят двамата.

Страхотна Кунка, браво, най накрая някой да сложи на място Мазов и се надявам да му стъжни живота. Днес си спомних защо никога не съм харесвала този образ, въпреки всичките комични ситуации около него. Мазов е от онези жалки същества, които унижавайки и обиждайки другите (за името Кунка  и за начина, по който изглежда - била дебела - WTF.....) избиват собствените си комплекси. Права беше Кунка, явно зад язвителното  и оскърбително поведение на доцента се крият дълбоки рани и дефицити. Противен Мазов и страхотен Моньо.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 23:16 от rosi_ta

# 204
Мазов и майка му все едно семки от татул им излизат от устите, не думи. Той, колкото и да се репчи на маминка не ми се вижда да му пречи, че е нейна мъжка версия. Гази наред и не му дреме.

# 205
Някой да ми каже този къде другаде сме го гледали, ако и име ми кажете! Благодаря 😍

# 206
Не мога да помогна с информация за име. Но като го видях, веднага го асоциирах с един персонаж от "Отчаяни съпруги" (Пол мисля, че беше, един русоляв с русолява жена).

# 207
Не мога да помогна с информация за име. Но като го видях, веднага го асоциирах с един персонаж от "Отчаяни съпруги" (Пол мисля, че беше, един русоляв с русолява жена).
много странно за сякаш съм го гледала в американски филм, и изведнъж като проговори на български.. явно прилича на някой американски актьор, но откъде и как се казваше.. пълна амнезия.

Името му, за съжаление, не беше написано в края на епизода..😭

# 208
  • София
На Нийл МакДона причина, одрал му е кожата. МаКдона е популярно лице от доста американския ТВ шоута. Simple Smile

А иначе епизод бе доста спокоен, от филърите без които нито едно шоу не може.
Тасев много ме дразни. Гузен е покрай Ковачев, май много добре си знае за него и Нора. Изобщо много ми пада в очите това момче през този сезон. Копае, копае дъното и няма спирка. Нора правилно я извадиха за малко, ама него някой трябва да извади перманентно.
Зорница за пореден път дава акъл на пациенти или близки на пациенти. Адски дразнещо и неуместно, пък и с един такъв тон като на дете от детската градина дето са му взели близалката. Тия там гледат ли кой как си играе сцените или сме през просото? После с Поли беше Ок, ами значи то не всички идва от актьора, а и от режисьора и какво точно иска да се покаже в дадена сцена.
Отделно от това си е патент на това шоу, всички доктори да преследват пациентите си, да им четат морал и да са толкова загрижени представи си. Да бе да, то така ако беше, ехее… Толкова е хиперболизирано, че чак става непоносимо.

Ей за това ми харесва Димо и героят му Калин. С две приказки постави на място онази Жекова дето ми писна да я гледам на всяка манджа меродия и навсякъде да се вре и да пръска високопарни речи. Ей, кипвам хора, не издържам.  Laughing

Очаквам срещата на Калин и Алекс с Табаков като подочуят за онова рисково и експериментално лечение. Simple Smile

# 209
Ето го, не е Пол, объркала съм, но пак е от сериала:
https://www.google.com/search?q=dave+williams+desperate+housewiv … =694&dpr=1.75

Общи условия

Активация на акаунт