Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 308
  • 783
  •   1
Отговори
# 390
Ох, Ванилия, само като му видя прилежно оскубаните вежди на Наум и ми прилошава Joy

Велислав на живо всъщност е много по-магнетичен и хубав и за моя изненада ужасно младее в сравнение с това, което виждаме на екрана.

# 391
Е, хайде, който мъж се грижи за външния си вид е кифла, нищо че е образован и интелигентен ! Момчето завърши медицина.

# 392
Може да се епилира и скуби веждите, но не е гей. Том Селек е супер мъжествен и космат, като мечка, ама я кво се оказа. Човекът поне, евала, го оповести публично.
Не съм фен на Наум, просто не харесвам косми.

# 393
Е, хайде, който мъж се грижи за външния си вид е кифла, нищо че е образован и интелигентен ! Момчето завърши медицина.

Някой да е твърдял такова нещо?! И какво общо има образованието и интелигентността му?

Един мъж може да кифлее както с висше образование, така и с едва завършен 8-ми клас.

# 394
Явно разбирането  ни на епитета "кифла" и съдържанието, което се влага в него са различни.

# 395
Явно разбирането  ни на епитета "кифла" и съдържанието, което се влага в него са различни.
Да:)
Аз нямам нищо против момчето, интелигентно, възпитано, добро. Чисто като мъж не ми е привлекателен.

# 396
О,Тасев да не си е правил нещо на гласните струни,звучи много по-добре,направо има приятен глас.

# 397
Може да се епилира и скуби веждите, но не е гей. Том Селек е супер мъжествен и космат, като мечка, ама я кво се оказа. Човекът поне, евала, го оповести публично.
Не съм фен на Наум, просто не харесвам косми.

Мен най-ме боля за Джордж Майкъл...Много дълго време успя да се крие и като го хванАха в тоалетната през 98 г. и...разби ми сърцето....Sweat

Епизодът скучен, та затова пиша тия работи....

# 398
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е тъпо като гледам как Марио  стои неловко около Зорница. На нея май й е забавно. Ох, бе, тази жена те натири на сватбата, дръж поне малко положение.

Мирослава и Тасев са готини. Уф.

# 399
Е че защо му е тъпо, като реши да я целува не му беше тъпо, сега се чуди къде да се скрие. Ми да седне и да поговори с нея, да й се извини, ако смята, че е направил нещо неуместно и готово.

# 400
Лорчето ама наистина е огромна бяла птица...Уж го обича Мазов, пък веднагА му взе ключовете. Дори не го разпита какво, що, защо така стана с тая статия. Ама така е то, като започнат да си изневеряват двама души да се разделят и толкова. Доверието вече е сведено на нула, няма нужда да се мъчат да живеят заедно. Да минават нататък и да си търсят щастието другаде. Тия раздели, изневери, събирания, са пълни глупости. Изневяра има ли слагай точката и толкова.

# 401
И кво сега, Мазов ще мълчи като пукал?!

# 402
Sweat Smile
И кво сега, Мазов ще мълчи като пукал?!

Еее, викам си, може да раздвижат малко скуката. Да погледаме някоя серия, озаглавена "Гневът на Мазов". Sweat Smile

# 403
  • Ню Йорк
В края на сезона:

Марио и Зорница са заедно. - В следващия сезон решават да се женят отново и тя пак бяга Wink
Табаков е с бебока - няма да е лошо, но не вярвам. Онази луда жена ще се появи.
Грънчарова си взима друго детенце - аз не бих и дала, но знае ли човек
Мазов става републикански, с Лорчето са Ок. - тя ако вземе да се върже на глупостите на Гочева ще я призная за най-тъпата жена на света
Цонев се връща на бял кон и разкарват Чакъров (по някакъв начин) - може Чакъров да получи инфаркт, за друг вариант не се сещам
Жени е спасена от всесилния Табаков, Калин се прибира щастлив при Наталия, но Алекс мисля, че ще остане и ще го има и в следващия сезон ако има такъв - тук ми е малко все тая
Карагьозов официално се взима с Кая. Пепе е Ок. - по-добре хич да не го връщат
За съжаление Галя умира. Може пък Грънчарова със Захариев нещо да ги съберат заради миналото им, ама ме съмнява. - дано не го направят  Praynig  Грънчарова да я връщат да рекламира прахове, в сериала е излишен образ.
Нора и Тасев заедно - хубаво, ама скучно
Стаменова бременна от Врабчев. Взимат се и те. - и Захариев взима Нобелова награда в областа на медицината  ooooh!  Това със стогодишните родилки в тоя сериал взе да дотяга яко.

Ай  bowuu

# 404
И кво, да разбирам ли от промото, че малката ще се прибере, ще се прави на невинна и ще си продължава със секса с Тасев?! Язък му на Марио, че се мъчи да е почтен Grinning

Романова ще е щастлива, вече хирурзи дал господ Joy

Общи условия

Активация на акаунт