Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 190
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
  • Разпиляна във въображението
Папурче, значи сме двете на скамейката на Нора. Този Тасев съвсем ще я обърка. Че и мене ме обърка. Харесвах ги с Мирослава.

# 691
Петмезов направо ме дразни,иззе функцията на Зорница Simple Smile,обикаляне и ръсене на мъдри съвети.Абе изобщо тази функция трябва постоянно да е заета-Кръстева,Зорница и прочее.Този актьор е направо смешен в напъните си,по-зле и от Неда.

Марио и Зорница ми харесват как се закачат и се самоубеждават,че са само приятели.Велислав има много завладяващ глас.

Мен пък тази Нора нещо не ми вдъхва доверие.Наглее ми,и нещо все на настроения някакви.Опитах се да я разбера,но май е фасони повече при нея.
Мирослава ми е някак по-сърдечна и по-симпатична.Ех този Тасев не могат да го разделят!
Що някоя не избере моят любимец Пенев,ей го сега се обръснал Simple Smile

Мазови толкова са ми омръзнали, та чак интересни ми станаха с тези тривиални,семейни кавги .Но много си пасват на ролите и двамата актьори.
Това е и моето мнение, само дето на мен Мирослава ми в твърде хленчеща.
А Нора ми е класическо незряло дете. Тръшка се, фръцка се, не знае какво иска, хапе, когато е уплашена или наранена... Не е моята бира.

# 692
Тасев в последната им сцена в епизода днес хич не ми изгледаше като някой, който не иска нищо сериозно. По-скоро изпитва нещо, но не знае какво и като цяло не е особено наясно със себе си. Докато според мен Нора знае какво точно иска от него.

# 693
Дъщеря ми беше на 7 месеца като повръщаше от един спанак. Влязохме в  АГ болница "Свети Лазар" и на рецепцията казаха, че педиатърът е излязъл за малко. Да изчакам да й се обадят. Обадиха й се и тя отказа да дойде. Как може да го рекламирате тоя скапан коптор?!?

# 694
Нора нали кръшна първа, пък сега сърдита и обидена, че я изостави?!

Кайчето като мумия, за пръв път я направиха да изглежда, че учи и работи денонощно. Иначе актрисата пише красиво.

Две очи разплакани ... Петмеза ще да е герой на епизода. Както и Кунка де.

Романова що пак я изтрещяха от нищото? Направо ми потънаха гемиите като съскаше и пцуеше. Добре, че беше сцената с бузан, та се посмях от сърце. Само да не правят пак двойка Романова-Калин.

Болница Свети Лазар била много лъскава отвътре.

Сашето и Кайчето звучи добре. Но преди това Мирослава ще направи ПТП, за да е по-весело. По-скоро забавен епизод, въпреки анонса за седмицата, според който ще има яко драма.

Жалко за Йосиф Шамли. Върнахме сме в Средновековието, я доживеем до 50, я не ...

# 695
  • София

Епизод: 29
Откраднат живот - С08Е29

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този с по-малък размер на видеото.

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,

в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 21:57 от Mari_Mar

# 696
  • Бургас
Много ми е измислен този Петмезов. Като че ли са се чудили каква роля да му дадат във филма , че ще я закъса. Той дори не ми звучи естествено. И трябваше да бъде шеф на отделение, за да ни е ясно защо никога няма работа.

# 697
  • София
Ух, не знам дали заради скапаното ми настроение от новината за Йосиф Шамли, която ме върна в детството, когато съм го виждала във вечерите преди Пасах и след това при работата му в Еврейския културен дом, но епизодът, а и целият ми ден, беше ужасно тегав.
Противно, на повечето мнения, обаче, на мен Петмезов ми беше съвсем ОК в ролята на душеприказчик на жените в болницата.  Някак му пасна този образ на галантен, но леко досаден мъж, който раздава добронамерени съвети на хубави жени.
Кая и Василев - бих казала защо не. Гледала съм Неда в театър София и момичето си се справя супер. Покрай влизането, излизането, пак влизането и излизането на Карамазов не могат да и измислят нормална история и лутат образа и в някакви безсмислени сцени. Дано сега да я видим в по-нормална роля.
Много съм доволна, че ни спестиха драма покрай раздялата на Марио и Нора и всичко се случи спокойно и интелигентно. Малкото не си призна за Тасев, но вече нямаше никакъв смисъл от това, духнаха свеща и всичко приключи.

# 698
За мен също не беше лош Петмезов. Накрая в сцената с Нора ми хареса.
Когато Кирилова го притисна в коридора очаквах да каже, че го е надушила, че са от една партия.

# 699
Кая и Василев - бих казала защо не. Гледала съм Неда в театър София и момичето си се справя супер. Покрай влизането, излизането, пак влизането и излизането на Карамазов не могат да и измислят нормална история и лутат образа и в някакви безсмислени сцени. Дано сега да я видим в по-нормална роля.
И за мен е добър вариант. Кая не издържа на положението с Христо, той ту се връща, ту си тръгва, има много проблеми с Пепе, а и доколкото прочетох сега няма да има време за нищо, освен за детето си. А и Карамазов не е сигурен участник. Алекс пък има проблеми с Биляна очевидно, за които намекнаха преди известно време и ако ще остава за постоянно няма лошо да има и жена около себе си. Кая може да го разбере и за проблемите с майка му, има опит с нейната.

Петмезов по начало ми е симпатичен, ненатоварващ персонаж ми е и не ме дразни.

# 700
Не мога да реша дали Кунка е страшно глупава или достатъчно хитра да играе двойна игра. Не й хващам спатиите. Повтарям като латерна, но Лора страшно ме дразни, ужасна е. И Мазов не искам да виждам, защото не го дават без нея дори и за минута.
Петмезов не ме натоварва, но ми е странно как само за минутки всички от жените си споделиха най- съкровените тайни с него.

# 701
Кая много ми прилича на Биляна по очите. Особено като си сложи маската по време на операция, понякога се припознавам и я мисля за Биляна. Може би е нормално, защото нали връщам сезоните назад и в момента съм на 3-ти.

Куна ми е крайно неприятен образ. Дори само визуално ми е антипатична и това е.

Романова снощи за малко да си помисля, че ще скочи на Калинча.  Ама удържаха, де...

Петмезов ( забравих името на актьора) е хубав образ за мен, макар че още не се е поочупил и рецитира. Наистина би станало интересно, ако се окаже гей. Даже вчера си мислех, че е малко лицемерно да има лесбийка във сериала, а при наличието на реални гей-актьори да няма нито един лекар от левия бряг.

# 702
Вие как тълкувате това сваляне на халката от Калин, когато говореше с Романова? Дали няма и там проблеми в рая?
Да ви кажа леко се напрегнах докато ги гледах заедно, спомних си 4-ти сезон Grinning

Нора ми изглеждаше като препикано мушкато в ресторанта, дори евентуално да е искала и тя да се разделят, хич не и стана леко на душата от това, че Марио скъса с нея.Хубаво е, че поне не се раделиха със скандал.

Петмезов продоължава да ми стои странно като герой и да не го разбирам.

Алекс определено хареса Кая. Оффф, тъкмо нещо ще се завърти и Христо ще цъфне.

Тасев се насажда хубавичко на пачи яйца с Нора и Мирослава.

Зорница и Марио адски ме забавляват с техното "просто приятели", само се чудя дали себе си убеждават или другия в това Grinning

# 703
Кая много ми прилича на Биляна по очите. Особено като си сложи маската по време на операция, понякога се припознавам и я мисля за Биляна. Може би е нормално, защото нали връщам сезоните назад и в момента съм на 3-ти.

Куна ми е крайно неприятен образ. Дори само визуално ми е антипатична и това е.

Романова снощи за малко да си помисля, че ще скочи на Калинча.  Ама удържаха, де...

Петмезов ( забравих името на актьора) е хубав образ за мен, макар че още не се е поочупил и рецитира. Наистина би станало интересно, ако се окаже гей. Даже вчера си мислех, че е малко лицемерно да има лесбийка във сериала, а при наличието на реални гей-актьори да няма нито един лекар от левия бряг.
Кой от актьорите е гей? Реален!

# 704
Ох, сега ще почне една драма гей ли е или не Карамазов Sweat Smile

И да е, не бих го върнала аз лично Smile

Аз също не разбирам как така на Петмезов внезапно всички му се довериха. Вече няколко епизода тича като цветарка да ги утешава, ама някак малко в повече ми идва. Аз не бих си разказвала личния живот на всеки колега. Още повече досега не са ги давали да са близки нито с Кая, нито с Нора чак толкова.

Мирослава ме дразни ужасно. Никакво основание няма да се тръшка на Тасев. Той поне беше откровен с нея. Да, опитва се явно да са "приятели", което го намирам за излишно в случая, но тя за мен прекалява. Жалкото е, че има таквива жени наистина и аз познавам не една подобна.

Общи условия

Активация на акаунт