90 - дневна диета - тема 370

• 50 568
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Ден 8 - Витамини
Не бях особенно гладна до към 13:00,но майка ми ме подхвана и се накара,че не ям и пия вода,та след дълга лекция се наложи да ям един банан.
Сега хапнах малко орехи и помело
Вкъщи имам още банани,ябълки,мандарини и помело. Успех на всички😊

# 616
Здравейте, 18 ден, скорбяла и близо 4кг надолу. Близо, защото моя кантар неверен ....Доволна съм. Свикнах и да ям до 18ч. което вероятно помага за сеалянето. Остава си обаче плодовия ден най-труден за мен...😒

# 617
  • на последния етаж
След първата четворка - 1,400 кг. Продължавам. Simple Smile

# 618
  • Sofia
И аз вече съм категорично 1 кг надолу Simple Smile

Днес съм на:
- кафе и чаша черни боровинки
- картофи на еърфрайъра плюс салата зеле и моркови, една филия Вита
- същото без филията

# 619
  • София
Аз днес съм на белтъчини. В този ден има най-голямо разнообразие какво да се яде
З - 1 банан
О - салата и яйца
В - салата и печено пиле
Вчера на обяд бях толкова гладна, че помолих детето да ми донесе кашу. Видях, че е сипала повечко, но го изядох. Викам й “ще повърна”, а тя “ мамо, аз ти бях изсипала цялото пакетче “ 😝 така че не изяждайте 100 г кашу наведнъж, ще ви били коремът

# 620
з, кафе, банан
О. картофена салата
В. боб и салата

# 621
Ден 9 Протеини
З- 1/4 ябълка
О- кисело зеле със свинско и филийка Вита.
В- зелена салата с домати и риба тон.🥰

# 622
Привет дами, нова съм в темата.
Много се чудех дали да се включа и се реших накрая. От 5 дни съм на тази диета,чета ви коментарите и рецептите. Имам нужда да сваля едни 7кг, дано да стане. Ето ми менюто за днес.
З. До сега съм на третото кафе(работя на смени от 4 съм будна) и един банан.
О. Картофена салата
В. Боб или сърми още не съм решила
Хубав ден на всички 🤗

# 623
Здравейте. Криска добре дошла.

Ето за това не правя сладка вечеря. Всичко се обърка .
Обяд - постна супа със спанак и гъби, зелева салата и две питки за дюнер от най малките 80 грама общо.
Бях си взела някаква паста, изглеждаше много шоколадова 140 грама като я започнах се оказа много лека и само крем вътре. Нито ми беше вкусно, нито се наядох. И накрая пак ядох супа, зелева салата и две питки лаваш 80 грама + редче черен шоколад.
Това е първото омазване от както почнах, дано е и последно

# 624
  • Варна
Добре дошла Криска 😊
Браво на Весито, МериМар и Лита за свалените кг.
KokoJ - заситила си се стабилно поне с това кашу 😂 Аз каквато съм ламя може и нищо да не ми стане от 100 грама.
Духче вчера и аз се омазах малко.. пропуснах закуската и към вечерята имаше чаша домашнп розе. Водихме малкия на ваксини- биха му 3 и бях много притеснена цял ден да няма реакции...
Иначе за обяд - сирене,4 маслини,люта чушка,хляба и филийката хляб Вита
Вечеря - свинско,зелена салата,малко лютеноца домашна и винотооо...
Вчера бях много разочарована,че след плодов ден не съм смъкнала и грам,но каквото такова.
Днес ден 10 - варива
Закуска - банан и кафе с мед
Обяд - Ориз с праз и маслини,салата зеле с моркови и хляба
Вечеря - същото без хляба.

# 625
Ох от кога ми се е дояло гюведже със сирене и люта чушка. Ще мина през Добрев да си взема нискомаслено сирене и кашкавал и да си направя утре.

# 626
  • на последния етаж
И аз за следващия протеинов ще си направя сирене по шопски с люта чушка. Relaxed
За днес - грах яхния. Yum

# 627
Здравейте. Ден 10- Скорбяла
З- Пропуснах я ..
О- Манджа с грах и картофи,зелена салата с домати и филийка Вита
В- картофена салата,зелена салата с домати.
Пробвах вчера няколко от старите ми дрехи, по свободни са ми,очевидно режима дава резултат.🙂

# 628
6ти ден Скорбяла.   
Закуската я пропуснах. За обяд си направих ризото със ЗЕЛЕНЧУЦИ.Вечерята, ще е същата но наполовината💖. За сега съм свалила близо 2 кг. Успех на всички 😘

# 629
Закуска: три мандарини
Обяд 80 г сирене нискомаслено, 60 г кашкавал (на гювече) с едно яйце, зелева салата, 68 г хляб вита и бульон (знам, че не се смесват яйца и млечни)
Вечерята ще е скумрия и салата

Общи условия

Активация на акаунт