90 - дневна диета - тема 370

• 50 594
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Ден 5- протеини.
След вчерашния плодов днес нищо не ми се яде,знам,че не е правилно да се пропуска закуска затова ще хапна 1 мандарина.
Попринцип не пия много вода,но откакто съм и на режима,пия още по-малко (0,500мл ако успея да изпия е добре..),просто не чувствам жажда. И все пак ми се иска да пия повече вода,ако някой е имал същия "проблем" ще се радвам да сподели как се "справи" с него.🙂

# 571
Здравейте всички Simple Smile
За втори път се включвам в 90 дневното предизвикателство, като първият път беше за възстановяване след бременност и резултатите бяха УАУ (свалих 10 кг) Simple Smile
Днес съм на скорбяла и ми е 14ти ден, но за пореден път имаме рожденник в офиса и ангелите ми не са достатъчно силни - излапах няколко бонбона Sad
Без един мога, но само с един не мога Grinning
Иначе днес за закуска 1 банан, а за обяд и вечеря съм подготвила от снощи картофи с грах Simple Smile

# 572
  • Sofia
Добър ден от мен Simple Smile

Аз не съм се мерила, но съм си супер  Wink

Менюто ми днес:
-  банан и кафе
- боб в гърне, филия черен хляб, зелена салата - бобчето къкри от сутринта на слаб огън, мирише божественярско Grinning
- боб и салата, без филията. Но мисля и чашка червено винце, че ми отива на менюто Simple Smile

# 573
Ден 9

З Портокал
О Кюфтета с домати
В Телешки стек със зелена салата

С водата и аз имам проблем. В момента пия около 1-1.5л, но има дни, в които забравям. Целта ми е да си върна рутината, която имах и да пия между 2-3л дневно.

# 574
  • София
Попринцип не пия много вода,но откакто съм и на режима,пия още по-малко (0,500мл ако успея да изпия е добре..),просто не чувствам жажда. И все пак ми се иска да пия повече вода,ако някой е имал същия "проблем" ще се радвам да сподели как се "справи" с него.🙂

Когато съм гладна пия вода, много вода. Насила дори. Чайчета. В каната с водата слагам мента, капки етерично масло от лимон. В смутитата слагам водица. Обичам на обяд и супички да хапвам (когато са позволени). И то се събира.

# 575

Когато съм гладна пия вода, много вода. Насила дори. Чайчета. В каната с водата слагам мента, капки етерично масло от лимон. В смутитата слагам водица. Обичам на обяд и супички да хапвам (когато са позволени). И то се събира.
Благодаря ,не съм много по супите,но определено ще пробвам с ментата и етеричното масло.🙂

# 576
10 ден, варива

3.банан, кафе
О. елда, чай
2.З. две кивита
В.постни лозови сърми, маслини и салата

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 17:38 от NOVA NADEJDA

# 577
  • Берлин
Поли, аз бях така. Научих се. Имам на бюрото си винаги бутилка 1л и гледам да я приключа до обяд. Нося вода и в дамската си чанта. Вкъщи имам бутилка винаги някъде пред очите. Горе-долу докарвам 3 л. Бях ечела много по темата, но не съм сигурна коя е истината- от "пийте колкото ви се пие", през 30 мл на килограм телесно тегло, до 3л минимум.

# 578
  • Варна
Иххааа събрахме се 😁
С водата и аз имам проблем,просто забравям да пия покрай малкия. Трябва някак да си го наложа,че не е никак полезно така.
Резултат от първата,четворка 1,9 кг , многооо съм доволна.
Днес ден 5 белтъчини
Закуска - банан и кафе с мед
Обяд - домашен суджук,салата домати и краставица и филийка хляб Вита
Вечеря - свинска пържола,зелена салата и маслини.
Обикновено гледам обяда и вечерята да са  и еднакви,но днес не ми остана време да метна месото.

# 579
Само аз не свалям Sad
Днес недоспиването ми изби вече много й преди малко изядох няколко лешника и парче черен шоколад, след като го дондуркам малкия вече над час да заспи.

Обяд - постна супа от спанак и гъби. Две филийки и едно крайче хляб Елиаз в лютеница.
Вечерта ще е супа, салата и брускети с домати, зехтин, маслини, лук и билки (див лук, див чесън, босилек и самардала).

# 580
Ден 5-протеини
З- половин портокал
О- 2 сварени яйца + 2филийки вита и салата микс.
В- пържола,зелена салата с краставица, кьопоолу (без майонеза и т.н.)
 Не съм се теглила след първата четворка. Ще се изтегля най-вероятно след 1вия месец,иначе знам,че ако започна да се тегля редовно и няма резултати бързо ще се откажа,но определено се чувствам много по-добре.

# 581
Ден 5- протеини.
След вчерашния плодов днес нищо не ми се яде,знам,че не е правилно да се пропуска закуска затова ще хапна 1 мандарина.
Преди 10 години покрай тази диета се научих да пия вода. Към 1 литър вода си добавях сокът на един лимон, след това увеличих количеството вода и сега стигам до 2.5 л.

# 582
Добро утро! И аз като Poli.k смятам да се тегля след първия месец.

Вчера ми беше ден 4, мина по-леко от очакваното:
3 мандарини
2 банана
шепа ядки
салата краставици и домати
шепа орехи

Днес ми е белтъчен:
Закуска: банан и кафе
Обяд: шопска салата с добро количество сирене
Вечеря: същото на половина

Добра група се формирахме. Успех на всички и хубава събота! Yellow HeartYellow Heart

# 583
  • София
Аз пък искам да се премеря, но кантарът ми се развали. Чакам новия
З- ябълка
О и В - варя сега една леща 🙁
Вчера явно е имало промоция на Милка и мъжът Ми се прибра с 15 шоколада. Викам “ не виждаш ли, че съм на диета?, а той “ абе видях, че ръфа една ябълка сутринта “ 😁
Сутринта правил печени сандвичи с шунка и кашкавал на децата. Цялата къща ухае. Даже и за мен. Аз пак ръфах ябълка 🙁

# 584
Абе ръфаш ябълка ама скоро ще влезеш в нова рокля. Знаеш защо го правиш. А аз дебелея. Явно нещо и хормони още не са се наместили, вчера и кръв имах вече почвам да се чудя дали наистина не е много рано след раждането...но не искам да се отказвам

Общи условия

Активация на акаунт