Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 079
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, включвам се да ви пожелая прекрасен уикенд !

Аз очаквам Ц във Вторник, последна надежда да не дойде и се запътваме към Адела със старт СГ ( предвид възрастта на моя мъж ) . След вече 10 месеца опити дълбоко, дълбоко в себе си се надявам да има резултат вече! На бременните вече, момичета опитайте да бъдете спокойни доколкото е възможно ! НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ ! На всички останали , помнете и знайте, че моментът за всички ще дойде! Не позволявайте да се отчаете, горе главата ! ❤💐💐💐

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 22:24 от Sisi 🦂

# 616
  • Dope Reach
Ех, и такива моменти идват за нас, няма само да се обичаме, я! Thinking Wink Не заставам зад никой, и Кейли, и Ив са ми приятни, не желая отсъствието на никой. Само мернах спора сутринта, сега влизам и бях сигурна, че този път 45 отговора не са от две черти.
Одри, аз мисля, че е неизбежно да коментираме разни неща не по 10, ами по 300 пъти. Нещата от живота са еднакви, само че представени по един и същ начин. Е, и в биологията често е  така, само дето има едни особени случаи, може би като този на Кейли (за това се сещам последно), което да ни изненада и да коментираме нещо по-различно.
Меги, дано е станало! Надеждата е голямо нещо!
Момичета, аз след дълъг работен ден не мога да се сетя кой искаше да прави следващата тема, така че кажете кои са желаещите, за да сме подготвени, явно скоро ще се прави новата.

# 617
Ще забременея, хора, усещам го. Знам, че съм много близо.

Сега си върнах хронологията на личните съобщения, за да видя кога ти бях писала, че имам усещането, че скоро ще забременееш. Гледам било е на 21.08, ами време е да ми се сбъдва това усещане! Wink Heart

# 618
  • София
На мен ми дойде сега на 25.10....мин.месец на 26.09....август също на 26ти. Така както чета цикълът значи ми е 30 дни и другия месец трябва да бебеправим между 10ти и 20ти...там някъде трябва да ми е овулацията. Нали така?

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 23:17 от iana28

# 619
На мен ми дойде сега на 25.10....мин.месец на 26.09....август също на 26ти. Така както чета цикълът значи ми е 30 дни и другия месец трябва да бебеправим между 10ти и 20ти...там някъде трябва да ми е овулацията. Нали така?
Горе-долу така, да. Ама не между 10ти и 20ти ноември, а между 10ти и 20ти ден от цикъла...
Ще забременея, хора, усещам го. Знам, че съм много близо.

Сега си върнах хронологията на личните съобщения, за да видя кога ти бях писала, че имам усещането, че скоро ще забременееш. Гледам било е на 21.08, ами време е да ми се сбъдва това усещане! Wink Heart
Слънчо, ти специално, не си ми само приятна - Обичам те, момиче 💕💕💕

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 00:38 от Re-Born

# 620
Момичетааа, много пишете не мога да ви изчетаа... Моята лелка трябваше да дойде преди  3 дни, все още я нямаа... Правих тест вчера вечерта, просто ей така и беше най - самотната чертичка на света... Не знам какво се случва.. 😔 Тук не мога да отида на преглед, ще ми кажат да чакам поне още две седмици. Уфф..

# 621
Кийп, много си мила Hug  Благодаря ти!
Борнче, направо се усеща какво облекчение си изпитала след прегледа. Браво, много се радвам Simple Smile Може би точно в твоята ситуация тестовете наистина не са достоверни, но пък виж този висок ФСХ. Хубаво е да видиш как е АМХ-то също за ЯР. Ей така за твое спокойствие.

Follicle Stimulating Hormone (FSH)
Time to Test: Day 3 – Normal Range: 3-20 mIU/ml
FSH is often used as a gauge of ovarian reserve. General results indicate the following:
6: considered excellent
6-9: good
10-13: diminished reserve
13+: very hard to stimulate
In Polycystic Ovarian Syndrome (PCOS) testing, the LH: FSH ratio may be used in the diagnosis.
The ratio is usually close to 1:1, but if the LH is higher, it is one possible indication of PCOS.

Щом няма кисти, няма нищо притеснително, имаш си и страхотна лигавица....ехааа. Айде дано е на бебе People Baby Знае ли се... Simple Smile

Сиси, и аз не чакам понеделник, вторник! Стискам палци Simple Smile Ама ние по време на фертилните дни имаме само един опит на първия ден +. Вероятността май не е много голяма.
Ив, възхищавам ти се, че си решила да не си пълниш главата допълнително с инфо, да правиш тестове и каквото там всички си правим от репертоара Stuck Out Tongue Winking Eye Аз също много пъти се замислям да спра, обаче пуста работа, обсебена съм - все надежди, а и да ви кажа някакси като чета и следя, времето до М минава по-леко. Но май е лъжовно. Rolling Eyes
Диди, положителен ти е теста. Но търси и физически симптоми. Успех! Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 04:17 от Calinista

# 622
Добро утро и хубав уикенд, момичета! Като гледам има доста не чакащи тези дни, дано ни зарадвате с хубави новини! Аз съм на път към АГто, да видим тя с какво ще ме зарадва.
Стискам палци за всички!

# 623
Здравейте момичета,

Стискам палци на всички да завалят едни тестове с две черти в нашата тема.

Ние вчера бяхме на преглед в Щерев. Диагнозата след СГ по Крюгер -  Олигоатенозооспермия. Нормални са само 1%,  крайното изказване е, че ММ явно така си е роден , но пък ни вдъхнаха много надежда, че е достатъчно за ИМСИ. Мен ме прегледа доц. Юнакова и каза, че аз съм супер и мога да забременея без проблем, дори се пошегува с ММ, че трябва да внимава с мен, че и от въздуха мога да хвана. Бях точно преди О и се видяха по 8 фоликула във всеки яйчник и един доминантен 20 мм и шийка 6.5мм. Посъветва ни как се кандидатства по фонда и всички подробности, които трябва да знаем, но решихме, че ще опитаме със самофинансиране и започваме от другия месец. Ако недай си Боже не стане ще си кандидатстваме тогава. На 11.11 чакам М , след 2 дни пускам хормони и като ми свърши се мятам със стимулацията.Ако всичко мине успешно ще чакам + тест през декември. Стискайте палци.
Малко по- назад прочетох поста на Джулката за сърчицето което е чула от съседната стая, това наистина дава крила. Спомних си как отивайки да раждам дъщеря ми и умряла от страх, от неизвестното ме настаниха директно в една от родилните зали на Майчин дом. В съседната зала течеше раждане и не звучеше много окуражаващо, направо вече бях с чантата под мишница и готова да си тръгвам и тогава се чу детският плач. Такава силна емоция ме заля и всичкият страх си замина, започнах да чакам с нетърпение и аз срещата с малкото ми момиченце.
Пожелавам ви с цялото си сърце да изпитате това уникално чувство много скоро.
С риск да накарам някой да ми се обиди, но момичета колкото по- рано се прегледате или пратите мъжете си на преглед толкова по- рано ще знаете има ли проблем и как да го решите. В 21 век не знам защо толкова много хора имат подобни проблеми. В чакалнята имаше толкова млади момичета и момчета, че сърцето ме заболя.
Но такъв е живота!Силно вярвам, че всяка една от нас много скоро ще чуе едно сърчице на екрана.

Пращам ви всичката си положителна енергия, вяра и любов.
Целувки :*

# 624
Момичета според мен този тест за овулация е ок, но искам и вашето мнение.  Правен е днес сутринта.Хубава събота желая!

# 625
Ani8309 , тестовете за овулация е хубаво да се правят през деня, по едно и също време всеки ден. Инъче изглежда на положителен тест Simple Smile

# 626
Здравейте, аз след прегледа съм още по-объркана от преди това. Видя се течност от спукан фоликул, и жълто тяло, и лигавица 10 мм. Само че ние от 10 дена нищо не сме правили, а тестовете за ову си бяха само с бледа сянка на черта. И ЦС нямах, и никакви други симптоми. Според лекарката или е имало овулация преди 2 дни, или се е спукал задържан фоликул от предния месец, сега ме вика в четвъртък да пусне изследвания за хормоните и да видим на какво може да се дължат аномалиите. Хубавите новини са, че следващия цикъл ще е нормален, без кисти и ЗФ, та мога да почна с подготовката за ЗЕТ. А и явно чаят от малина действа, щото аз такава МЛ отдавна не съм правила.
Мият съвет е да си щракате, без да се вживявате в тестове и симптоми. Сега може само да ме е яд, че изпуснахме тоя месец, с едно щракане на 9и ден....

# 627
Верно ли 11 часа никой не е писал... Anguished Ми аз съм без думи забравих какво исках да кажа. Thinking
 П.П Хора да не сте вече в друга тема?? Rolling Eyes

# 628
Ани и аз това си мислех Grinning
Рано е за местене в нова тема, но пък аз се преместих да чета в проблемното.
Аз, тъй като съм си карък, си сипвам от 2 часа насам Grin. Предизвиквам съдбата да се окажа бременна този месец и да се вайкам, че съм пила.
Много сдухан и изнервен ден имах. Затова съм си заслужила пийването. Кофти, че ММ не ми прави компания. Вкарал се е във филм, че войниците са болни от бирата Joy, още преди да сме ги проверили. Засега е трезвеник.
Ох, добре, че и двамата сме с еднакво чувство за хумор, иначе да сме се изпокарали.

# 629
Ох, изплаших се Борнче! Аз съм ти компания. И аз се предизвиквам! Grinning

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 00:17 от anetooo.

Общи условия

Активация на акаунт