Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 089
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм ви подкрепа. И аз съм се заровила да чета какви ли не теми и размишлявам дали войниците са вече ветерани или кокошката, дето ги снася яйцата е виновна Grinning

# 631
  • София
И аз пийнах едно винце тази вечер...дано да ни е на късмет!!!

# 632
И аз пийнах едно винце тази вечер...дано да ни е на късмет!!!
Слаба „бира” си ти 😂
Срам ме е да кажа какво и колко съм изпила, ама си пийнах доволно.
Иначе, доки май ще познае, че съм пред цикъл....Колко кратък ще бъде, само (според моята норма)... Обичайното неразположение се мобилизира с гадния ПМС (да пукнат, дано 😁). К'вот' тако'а. Да не си мислят, че са по-силни от мен?!

Куки Муки не съм чела скоро. Някой има ли инфо за нея? Много ми беше приятна. Дано е бременна 💕

Често си мисля за много момичета, които вече ги няма и се надявам да имат хубави новини, макар и да не влизат и да ги споделят.

Даянка, ако четеш...Ти беше първата забременяла, след моето включване в темата. Вече, сигурно, си в 9ти месец. Надявам се, че сте добре и ще чакам хубавата вест. Ако още нямаш наследник, влез поне с един ритник за отскок на момичетата.😁 Че ритниците, някак, са ми по-привлекателни от замерянето с памперси. 💕

# 633
  • Dope Reach
Аз вече свикнах на ниската активност през уикенда. Grinning
Днес пробвам нещо ново. Тъй като (пак) не ми дойде, реших да пия чай от магданоз, според няколко източника след 2-3 приема трябва да има резултати. Но пък било много противопоказно, ако има бременност. Та, познайте кой си изхаби всичките Шуър-и този месец за няма и нищо. Grinning Докато чаках за резултата, си казах неколкократно как го правя, само защото трябва да съм 100% сигурна, че няма нищо и че не очаквам +, но усещах как надеждичката ме човърка отвътре. Бреей, голямо чудо сме ние жените. Ама пък никога не се отказваме! Аз сега си пия отваричката, противно на очакванията ми допада на вкус, даже не подсладих. Все едно пия салата. Grinning

# 634
И аз вчера рових да не би да има нова тема и да съм пропуснала. 😁
Ро, и аз пих такава отвара 2-3 дни подред, когато чаках Ц след аборта, но и след нея не ми дойде. Дано при теб има ефекта, който желаеш.
Покрай мен е пълно лежерно състояние. Вчера си купих и втория АБ и си пия всичко предписано. Днес трябва да ми дойде- имам напрегнати гърди само като симптом. С двете ръце се моля да ми дойде и тоя ЗФ да се изчисти сам, не ми се пие трети месец подред Дуфастон за предизвикване Sad
Приятен, слънчев и усмихнат ден ви желая, момичета. Simple Smile

# 635
Днес пробвам нещо ново. Тъй като (пак) не ми дойде, реших да пия чай от магданоз, според няколко източника след 2-3 приема трябва да има резултати. Но пък било много противопоказно, ако има бременност. Та, познайте кой си изхаби всичките Шуър-и този месец за няма и нищо. Grinning Докато чаках за резултата, си казах неколкократно как го правя, само защото трябва да съм 100% сигурна, че няма нищо и че не очаквам +, но усещах как надеждичката ме човърка отвътре. Бреей, голямо чудо сме ние жените. Ама пък никога не се отказваме! Аз сега си пия отваричката, противно на очакванията ми допада на вкус, даже не подсладих. Все едно пия салата. Grinning
Този чай с магданоз и аз съм го ползвала. Защото съм ненормална не само чай, ами няколко дена изръфах цяла градина с магданоз- магданоз на салатата, магданозена салата със супата, суров магданоз ей така между храненетата и накрая единственото, което стана е да намразя магданоза и да ми се гади само като си сложа стръкче магданозв устата, но искренно се надявам при тяб да подейства.
Преди за регулирането на цикъла ми бяха препоръчали една тинктура с невен, турта и бял равнец. Там по 20 капки на ден във вода. Не знам до колко имаше ефект, ама то трябваше да се пие редовно, а аз честно казаноне бях от най-редовните.

Колкото до пиенето момичета искренно ви пожелавам да се вайкате и чудите. Няма проблем с алкохола, най-много да се оправят нещата. Аз какво като съм..... боледувах идните дни, та къде ли не си наврях ракия... Е оправих се и вчера като намалих дозите и на тинктурата и на ракията и пак взе да помръдва, тъй че явно се успокоява ахахаххаа. Пийте спокойно. Сега даже гледам, че е излязло любимото ми винце. Имаме история от три години. От една хижа - малиново. Няма такъв вкус. С такова, човек с кеф да се напие. Сега пак смятам да поръчам и ще обявя малкото алкохол за абсолютно безопасен. Как да се откажа от една чаша перфектно сладко вино.
Същата хижа имат и боровинково, ама малиновото си ми е фавворит, та може да заформим една перфектна група на волните къркачи

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 07:49 от bat_mam

# 636
  • Варна
Аз пък от чудене вече как да си подобря влагалищната флора, особено преди хистерото си поръчах " Нарине Лейди". Ползвам го вече 2 вечери подред, обаче ако видите спринцовката и катетърът към нея, ще си кажете, че е уред за мъчение 😂 Иначе дано нещо остава вътре, че доволно си изтича навън...  Пфуу, да му се невиди, много мразя да чакам, ама много! Иде ми да издивея вече, то хубаво да имам търпение, обаче така ме е стиснало за гърлото Sad Май съм в Сатурнова дупка. И все бременни ми се навират в лицето, и аз все им се радвам, истински, и си представям как отново ще мина през всичко, как ще тръпна за всеки преглед и няма да си позволя да се тревожа за нищо, въпреки това, което сме преживели! Едни ей такива си ги мисля...

# 637
Скрит текст:
Този чай с магданоз и аз съм го ползвала. Защото съм ненормална не само чай, ами няколко дена изръфах цяла градина с магданоз- магданоз на салатата, магданозена салата със супата, суров магданоз ей така между храненетата и накрая единственото, което стана е да намразя магданоза и да ми се гади само като си сложа стръкче магданозв устата, но искренно се надявам при тяб да подейства.
Преди за регулирането на цикъла ми бяха препоръчали една тинктура с невен, турта и бял равнец. Там по 20 капки на ден във вода. Не знам до колко имаше ефект, ама то трябваше да се пие редовно, а аз честно казаноне бях от най-редовните.

Колкото до пиенето момичета искренно ви пожелавам да се вайкате и чудите. Няма проблем с алкохола, най-много да се оправят нещата. Аз какво като съм..... боледувах идните дни, та къде ли не си наврях ракия... Е оправих се и вчера като намалих дозите и на тинктурата и на ракията и пак взе да помръдва, тъй че явно се успокоява ахахаххаа. Пийте спокойно. Сега даже гледам, че е излязло любимото ми винце. Имаме история от три години. От една хижа - малиново. Няма такъв вкус. С такова, човек с кеф да се напие. Сега пак смятам да поръчам и ще обявя малкото алкохол за абсолютно безопасен. Как да се откажа от една чаша перфектно сладко вино.
Същата хижа имат и боровинково, ама малиновото си ми е фавворит, та може да заформим една перфектна група на волните къркачи
И аз миналата година си поръчах от някъде малиново и боровинково. Ноо забравих от къде. По описанието ти ми звучи същото. Малиновото е топ! Нещо свързано с беклемето беше май. Ти от къде го поръча.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 11:07 от AnMary

# 638
Добро утро и от мен! То е хубаво, че има затишие събота и неделя, значи се наслаждаваме на почивката Grinning
Аз този месец съм с ужасно странен цикъл. Първият тест, който направихх за О беше положителен на 10 ден /петък/, а вчера вече беше отрицателен. Вечерта започна и да си ме боли както при О, та явно май са долу горе правилни. Обаче много ме притеснява, че е прекалено рано. Обикновено е 13-14 ден. Ама може и да е от действието на чайовете, които пия. Та много се обърках, ама каквото такова.
П.с да напомня за актуализирането на списъчето, аз съм готова, но някой ако иска да се включи има време края на темата Simple Smile

# 639
Батмам,  не мисля, че виното е безопастно по време на бременност!  Все пак кл си е алкохол, а той влиза директно в кръвообращението. Ако за теб чаша е ок, то за няколко грама бебче си е много 🤔.

# 640
Подкрепям Гери, не мисля, че е голяма драма да не "къркаш" и пафкаш в периода на Б и кърменето.. Все пак го правиш за собственото си дете! И не мисля, че е удачно да се насърчават и други жени да го правят! Инъче за периода на бебеправене няма проблем чашата вино, все пак бебенцата се свързват с майката чак 5г.с. 🙂 Сори, не можах да замълча, винаги са ме възмущавали подобни изказвания от бременни...

# 641
Батмам,  не мисля, че виното е безопастно по време на бременност!  Все пак кл си е алкохол, а той влиза директно в кръвообращението. Ако за теб чаша е ок, то за няколко грама бебче си е много 🤔.
По принцип до сега не съм пила. Като бях болна слагах тампони в ушите и носа с ракия, а иначе капех по две три капки в гърлото клеева. Не мисля, че такова количество би навредило. Преди да разбера, че съм бременна(бях се обявила за небременна до теста) си бях жулнала бира. До момента последици няма. Една приятелка си жулеше алкохол по време на бременността и има здраво детенце. Не казвам, че е полезен. Далеч съм от мисълта, че бих се накъркала като първия алкохолик, ама ако топна пръста няма да го убия.
Казах го в кръгаа на шегата. Не го приемайте буквално. За мен съм стигнала до извода, че човек не бива да се пази чак толкова вглъбено. Както се каза не знаеш от какво ще се оправиш. Факт е , че при нас стана точно като се бях отказала да се вглъбявам в това какво ям, как ходя, къде седя, какво правя. Бях се подготвила да пиживея месец, два и после да се лиша от всичко влизайки в репродуктивна клиника. Ето, че като спрях да се самонавивам си стана.
Докторите все пак казват, че от малко вино нищо не става, срига да не е навик. Така, че живейте, пийте, радвайте се. Като е решило, че ще стане ще стане.(не,че ще спре да се мисли, но чаша изпита с гузна съвест, че правиш нещо нередно е по-горчива, от тази, която си решил, че ще ти достави удоволствие

# 642
По принцип сигурно ще се намери някоя жена дето и наркотици си е бола по време на Б и има здраво детенце ама....заслужава ли си риска?
Сега ще изкажа мнение, не нападам лично Батмам искам да алармирам от началото! Grinning
Една чаша вино, да речем на месец, е ок.
Да се пие алкохол на “редовни” начала, както и да се пуши 1-2-3-4-5-6-7 цигарки на ден, защото било по лошо ако св спрат рязко, за мен е безотговорно отношение. Лично мнение. Аз не съм се втелясвала, но когато бях Б и бях на сватба пийнах 4-5 глътки шампанско, не изпих 2 чаши. За цялата си Б съм изпила 3 съмърсбита и 3 чаши вино. И като цяло смятах, че си позволявам по свободно. Истината е че ако не близваме е най добре за бебето, няма какво да се лъжем.
Личен избор е, но подкрепям, че не е ок един вид да се “промотира”.
Подчертавам аз съм човек, който обича да си пийва за удоволствието, и сега си пия по чаша вино почти всяка вечер. Ама не съм Б. 9 месеца са това не 9 години, издържа се...

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 10:28 от Ivied

# 643
Аз за алкохол, забранени храни и цигари по време на бременност съм безкомпромиснa лично за себе си..
И на мен ми се яде синьо сирене, ама не ям! Малиново вино обожавам, но и една глътка няма да изпия. Да спра цигарите преди да забременея беше най-хубавото нещо, което направих.
По принцип ние в Б-я сме много толерантни на тема алкохол... нали знаете само българина , когато му изпишат АБ пита дали може да пие алкохол с него 🤷♀
В Б-я единствено има допустима стойност на алкохол в кръвта за шофьори - това е безумно, ясно изразява манталитета ни..
Доста немска литература за бременни чета и там пише, че няма безопасно количество алкохол по време на бременност, просто няма 🤷♀
Моят единствен порок си остава да пия по едно мега слабо кафе сутрин и това е Simple Smile Смятам, че съм крайна в разсъжденията си, но това съм аз Simple Smile

# 644
Привет! Зачетох се в алкохолната тема Simple Smile Моето мнение е, че в период на бебеправене, няма нужда от ограничения и излишно напрягане Wink ако искате да си отпуснете душичката по този начин, направете го(естествено в разумни количества), но не мислете за това, дали този месец ще имамате новина или не! Ноооо появи ли се чертичката на теста, тогава ще е безотговорно да го правите Wink а и ще имате достатъчно голям стимул, да не го правите 👌☺   
Така,че не се напрягайте предварително с такива неща, защото самото бебеправене и периода в който все не идва бебчо, е достатъчно напрегнат, няма нужда да се самонаказвате с мисли Wink

Между другото, по съвет на лекар реших да започна да пия билката Вечерна Иглика, тя спомага за забременяване, пие се от деня на цикъла до овулация, и е напълно безвредна и полезна за доста неща. Спомага на войниците за достигане на целта! Та, чакам сега да наближи и овулацията и между временно ще пробвам с тази хранителна добавка и лубрикант за зачеване ( купих си го преди месец, но все още не съм го използвала, поради здравословните проблеми🤬 )

Общи условия

Активация на акаунт