iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 113

• 47 365
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Между 10 и 15% има отстъпка на глюкозамин, глюкозамин + хондроитин на Now foods, Jarrow, MRM, D-r's Best, CGN.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 13:14 от bubanka

# 106
  • София
Денис, това изписа гинеколог за прием от дъщеря ми, която е на 15 и има нередовен цикъл:
https://apteka.framar.bg/30067439/рихтер-сайкъл-баланс-саше-30
Според теб става ли, като състав и има ли по-добър аналог в сайта? Как се приема за максимално усвояване?
Много благодаря!
Flowers Hibiscus
Става - това е Инозитол и ФК. Хубав продукт - и да не помогне, няма да навреди - освен всичко друго дава тонус, енергия, топи мазнини ( подпомага метаболизма).
ФК се назначава при опити за бебе (3 месеца преди и 3 месеца след зачеване), макар че в този продукт, ФК не е метилирана и почти няма полза от нея. Най-общо, тя предпазва от генетични мутации при делене на клетките. На тази възраст - няма смисъл да се приема, така че може да и вземеш само Инозитол, ще ти е по-изгодно:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Inositol-Powder-4-oz-113-g/678 - това са 56 дози по 2000мг.
- приема се на гладно с вода, 1 час преди или 2 часа след хранене и кафе

iHerb® код:   YUL919
за първа поръчка - 10% намаление
за следващи поръчки - само жест към мен

# 107
  • София
Здравейте,

налага ми се да поръчам няколко неща от сайта, прочетох първия пост няколко пъти (главата ми се замая от кодове, проследяване, митница, декларации и пр.  Blush ). Сега чета и темата, че дано ми се изяснят нещата.

Въпросът ми е: мога ли да поръчам няколко неща наведнъж и ако надвиша 100$, задължително ли ще ми начислят мито, ДДС и ще трябва да ходя до митница за пратката?

Не са ми ясни и тези превозвачи, които ползвате за доставка до БГ (Габко, Йойо и др.). Blush

# 108
Не е задължително, но е много вероятно пратката да бъде спряна на митница и да се плати ДДС и останалите такси. (Мито се плаща за пратки над 150 евро).

Код за 10 % отстъпка при първа поръчка от iHerb - SDB331

# 109
  • София
Здравейте,

налага ми се да поръчам няколко неща от сайта, прочетох първия пост няколко пъти (главата ми се замая от кодове, проследяване, митница, декларации и пр.  Blush ). Сега чета и темата, че дано ми се изяснят нещата.

Въпросът ми е: мога ли да поръчам няколко неща наведнъж и ако надвиша 100$, задължително ли ще ми начислят мито, ДДС и ще трябва да ходя до митница за пратката?

Не са ми ясни и тези превозвачи, които ползвате за доставка до БГ (Габко, Йойо и др.). Blush
Здравей,
Във всички случаи ще платиш ДДС,само че ако пуснеш поръчката до България освен ДДС ще платиш и допълнително такси за представителство на БП.Мисля последно бяха 16.80лв.Все пак има минимален шанс да не спрат пратката в митница и да не платиш нищо.
Ако избереш Хермес и адрес на превозвач в Гврмания и Йодел и адрес на превозвач в Англия ще платиш само ДДС(t.e duties & taxes) за съответната държава.Предплащаш с поръчката и това е.За превозвача таксите са незначителни.Плащаш ги при получаването от техен офис(може и да ползваш доставка с куриер).
Аз например, за поръчка със субтотал 77,52$ платих 15.50$ такси с Йодел(което си е 20%).Те доставят до адрес на превозвач в Англия който в моя случай е Габиели.За целта правиш регистрация в сайта на превозвача и по негов шаблон попълваш shipping address-a в iherb,като в Your Shipping Destination избираш
GB Great Britain и п.код(напр за моя случай N8 9DJ),след което ако ти изнася сумата в duties & taxes продължаваш на сл.стъпка и попълваш целия адрес.Задължително обаче за Англия трябва да ти е активен Йодел (за Германия Хермес).В случай че не е,имаш в поръчката артикул,който е забранен за внос в съответната държава.Аз имам спомен,че такъв продукт е например хил.к-на.
Важното е да не използваш друг освен Йодел и Хермес,които са с предплатени такси,иначе ще се видиш в приключение.
Надявам се да съм била полезна.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 12:06 от Julikris

# 110
Julikris, дали сте запознати какво точно следва ако я спрат на митница в Ук? Имам 1 такава пратка стои от 1 месец вече там, защото е доста малка и таксите за Роял ми сесториха прекалено високи, които много ми оскъпяваха витамините, за това и ги оставих така нещата, вместа да се наутвам с още толкова пари ...Rolling Eyes Вече ще гледам да не ми се случва, а за този случай се надявам макар и късно да ми възстановят парите след като пратката се върне при тях

# 111
  • София
Julikris, мерси! Много полезна информация.
Bradley Cooper, благодаря и на теб!

Ще питам пак, ако има нещо неясно. Blush

# 112
Денис , искам да поръчам този пробиотик https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Berry-Dophilus-Kids-2-Billion … 60-Chewables/8659 / по твоя препоръка за дете на 4 години, ще го използваме като имуностимулатор - може ли да ми кажеш каква е дозата и как да го приема.? Виждам в сайта,че има промоция и на тази Омега за деца- заслужава ли си и как да я пием ако я вземем?/ ние в момента пием Омега на Nordic Naturales Daily Omega kids
https://www.iherb.com/pr/Oslomega-Norwegian-Kids-Omega-3-Fish-Oi … 60-Softgels/95630

# 113
  • София
Денис , искам да поръчам този пробиотик https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Berry-Dophilus-Kids-2-Billion … 60-Chewables/8659 / по твоя препоръка за дете на 4 години, ще го използваме като имуностимулатор - може ли да ми кажеш каква е дозата и как да го приема.? Виждам в сайта,че има промоция и на тази Омега за деца- заслужава ли си и как да я пием ако я вземем?/ ние в момента пием Омега на Nordic Naturales Daily Omega kids
https://www.iherb.com/pr/Oslomega-Norwegian-Kids-Omega-3-Fish-Oi … 60-Softgels/95630
За 4 год. - по 2 на ден ( поне). Приема се на гладно, цялата доза на един прием, вечер преди сън, 3-4 ч. след по-лека вечеря.
Омега 3 на Oslomega е хубава  Peace - за 4 год. поне по 2 на ден, след хранене.

# 114
Денис, мелатонина за смучене и той ли трябва да е на 4 часа от желязото? Желязото го пия в 12 вечерта на гладно, а мелатонина нали трябва и той преди лягане да се смуче, как да стане?

# 115
  • София
Дневна промоция - 24 часа
50% намаление
$4.00
Омега 3
CGN,Omega 800 by Madre Labs, Pharmaceutical Grade Fish Oil,
80% EPA/DHA, Triglyceride Form, 1000 mg, 30 Fish Gelatin Softgels

- валидна от 28 до 29.10 - 19:00ч

# 116
Здравейте, имам пратка поръчана на 26 август. В сайта на Iherb ми дава, че е получена в София на 05септември. И от тогава ни вопъл, ни стон. Тракинг номера е на DHL  , но на пощите в Бургас им трябва друг номер, този започва с GM. Вече минават два месеца и нямам никакво известие. Къде според вас трябва да звъня. В митници София не ми вдигат телефона. В Бургаските митници ли да се обаждам или директно жалба да пиша. Пратката е на стойност 34 лв. Никога до сега не съм имала проблем с пратки, но не са ми ги спирали на митницата

# 117
  • София
Здравейте, имам пратка поръчана на 26 август. В сайта на Iherb ми дава, че е получена в София на 05септември. И от тогава ни вопъл, ни стон. Тракинг номера е на DHL  , но на пощите в Бургас им трябва друг номер, този започва с GM. Вече минават два месеца и нямам никакво известие. Къде според вас трябва да звъня. В митници София не ми вдигат телефона. В Бургаските митници ли да се обаждам или директно жалба да пиша. Пратката е на стойност 34 лв. Никога до сега не съм имала проблем с пратки, но не са ми ги спирали на митницата
Здравей!
Отиди на място в Митницата и провери - по адрес и име на получател. Ако я няма там - попитай отново в пощата, може да са я забутали някъде.
Ако и там я няма, пиши на сайта  Iherb и си пусни жалба до БГПощи.
jalbi@BGPOST.BG 
- пускай и скрийншот на проследяването, да се вижда, че пратката е влязла в БГ

# 118
  • София
Здравей Денис!
Може ли да ми препоръчаш някакви добавки за по-бързо възстановяване след операция?
Много ти благодаря! 😘

# 119
  • София
Денис, мелатонина за смучене и той ли трябва да е на 4 часа от желязото? Желязото го пия в 12 вечерта на гладно, а мелатонина нали трябва и той преди лягане да се смуче, как да стане?
Желязото се приема на гладно - поне час преди хранене, някое.
Мелатонин - преди сън.
Не е задължително да има интервал 4 часа.

Общи условия

Активация на акаунт