Чувствам се като аутсайдер

• 10 427
  • 257
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Catcher, прекали. Смъртта на близки събаря всеки нормален човек. Това не е мотив за активиране и амбиции. Хората не са програмирани, с еднотипни емоции и решения.
Аз не съм прекалила- не съм писала нищо за смърт на родители, а авторката ме сдъвка и обяви, че съм злобна, като също ми забрани да пиша......
Тогава още отбелязах, че депресираните хора не се отяждат така.

# 121
  • София
Да, но пък видни селянки са в разцвет и дай Боже всекиму да се радваш на семейство,, професионален и форумен живот като на Кетчър!
Селянка ли ме нарече Joy

# 122
Не просто селянка, а "видна селянка". 
😂

Да, но пък видни селянки са в разцвет и дай Боже всекиму да се радваш на семейство,, професионален и форумен живот като на Кетчър!
Селянка ли ме нарече Joy

# 123
  • София
Бътхъртната е за нещо, търси си поводи да ми го рекне.

# 124
  • София
Бътхъртната е за нещо, търси си поводи да ми го рекне.
С извинение, кво значи таЙзи дума "Бътхъртната"? newsm78

# 125
  • София
Боли я дупето.

А мен- мозъкът. Умряха ми мозъчни клетки, докато четях каруцарските излияния по темите.
Явно не й е ден. Прощавам Flowers Hibiscus

# 126
Брех, какво си ангелче, Кетчи. Smiley Аз ви изгубих нишката на дискусията... Разсеяна съм.

# 127
Авторката не разбрах, защо се мисли за аутсайдер? Щото не е като другите ли? Или щото учи нещо насила? Или щото няма гадже?

# 128
Сега, Кетчър е права до някаква степен - ако имаш много свободно време и никакви особени проблеми (финансови, здравословни, болни роднини и т.нл) има доста възможности да "копаеш" в нещастието си. Запълването на времето е добър старт, но пак недостатъчен, за да се оправят нещата. Има го и обратния вариант - толкова си зает, че се изтощаваш и пак си в дупка. Доста полезни съвети се дадоха, освен че ще завършиш и ще работиш след това какво смяташ да предприемеш към промяната? Рецепта няма, но това не значи да не се опитваш да правиш неща, които ще те накарат да се чувстваш по-добре. Начертай си план: първо правя това, после онова и т.н. така ще имаш цели, към които да се стремиш. Туко виж ти помогне, но няма да ти навреди със сигурност :р

# 129
Авторката не разбрах, защо се мисли за аутсайдер? Щото не е като другите ли? Или щото учи нещо насила? Или щото няма гадже?

Защото няма типичното кукленско личице, каквото и се иска да има, защото се е освинила криейки се зад хапчета, понеже е по-лесно да тъпчеме чипсове и бургери, вместо да спортуваме, защото целият университет барабар с преподавателите вътре, аккто и цялата рода са и виновни, че тя е избрала сама тази специалност и че са и останали някакви си там 4 изпита. Глей сега колко е лесно.Нямаш никой зад гърба си, живота те очуква от всякъде и си свиваш сърмичките и не мрънкаш, а даваш всичко от себе си, за да изплуваш. Нямаш време за депресии и незнам какви си състояния.  За този, който е изпаднал в такова пак е лесно. Спираш да тъпчеш, отиваш да спортуваш, започнаваш се с нови хора. Току виж поотслабнеш и чертите на лицето започнат и да ти харесват. А ако все още не ти харесват, отиваш слагаш малко силиконче тук там, надуваш малко цици и устни. Опъваш малко тук там скули ала бала. Оправяш нослето. Научаваш се да се гримираш професионално и воаля вече имаш кукленско личице и всеки те ползва за изтривалка. Личното ми мнение и наблюдение е че хора, които са обгрижени, на които им е давано на готово и гледано да има, то точно те имат време да изпадат в подобни състояния. Истината е,ч е това са едни ужасно мързеливи хора, които не искат да поемат никаква отговорност в живота и това състояние им е удобно.

# 130

Тогава бях 47кг (165см) 
А сега, какво е положението? 😊😚😇🤔😋

# 131
  • София
Брех, какво си ангелче, Кетчи. Smiley Аз ви изгубих нишката на дискусията...
Най- сетне някой да оцени милата ми натура Joy Cupid
Няма нишка, майничка рейджна. И заключиха седянката.

По темата: 4 изпита трябва да ги избута. 5 години са това

# 132
  • София
Към авторката - ако имаш нужда от помощ или работа, пиши ми Bowtie Аз имам известен опит с това как се избутват изпити във фармацията с бебе и работа в аптека на пълен работен ден. Innocent

# 133
Дами, съгласна съм, че негативизмът отблъсква, а и е страшно лесно да кажем, че някой се крие зад хапчетата, докато се тъпче, но... Момичето явно е в депресия и май е нормално в тази ситуация да звучи негативно. Иначе нямаше да е на лекарства, нали??? Да плюем по човек със слаба психика е грозно. Тя е тук за подкрепа, а не за да и кажем как се лигави и животът е тежък. Ако беше Ваше дете, така ли щяхте да отговорите?
До Авторката, проверявала ли сте хормоните си? Хормонален дисбаланс не само води до напълняване, а и до тревожност, натрапчиви мисли, депресия.

# 134

До Авторката, проверявала ли сте хормоните си? Хормонален дисбаланс не само води до напълняване, а и до тревожност, натрапчиви мисли, депресия.
Това е абсолютно вярно и няколко пъти го написах, но не бях отразена от авторката.
Минала съм през това и знам.

Общи условия

Активация на акаунт