117 Onikalni прЪвупистни разкошотиЙ!

• 21 781
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Не знам дали съм в правилната тема, но запетайки на кг виждам тук:

Скрит текст:
"По тежко,ще се чувстваш,ако останете заедно...Няма смисъл..И, не се оправдавай с децата.По добре ли,ще е да живеят в обтегната обстановка,караници,неприязън и нещастие..Ти няма, да си пълноценен родител,ако си нещастна..Оставяй го..Но, си изиквай издръжка..
Ами то, щот разни педанти тук все правят забележки, че били много важни запетайките, та човекът/жената се е застраховал/а, наслагал/а да има, то от имане глава не боли..... Mr. Green

# 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Само да поясня, че става дума за името "Йоан". Grinning
Скрит текст:
Цитат
Юоан
Цитат
Юан
Скрит текст:
Цитат
Юлан

ей тука е истината - хем е по новия тренд, хем се превежда лЪв TrollfaceTrollfaceTrollface

# 617
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много трудно ще излезе това име Йоан, даже не съм подозирала, че е такъв проблем.  Laughing

Цитат
не знам имат ли способност да са инфуънсъри на нещо ,тъй като нямат свой продукт който да рекламират.
Joy

# 618
Цитат
Здравей те мами искам един савет защо бебето ми неще да ака и бебето ми е на три месеца и много се претеснява и това е от много време.
Горкото бебе!

# 619
  • София
Трябва да се създаде тема "Страшки от форума".

# 620
Цитат
Сухари боклуци недей яж по намали хляба тестяното това е Аз се храни като прасе да надебелея недей си тормози организма с диети

# 621
Цитат
...с батерий на мах се движи като охльов...

# 622
  • Велико Търново
Не е от форума, от ФБ е, но все по-често попадам на този тип грешка:
Цитат
Просто за пореден път Фермата е спечели човек който не е заслужаваше.

Цитат
.До девето коляно сме граждани.Никога децата ми непознават селото и дори като малки животни гледаха само на картинка.
Дали децата ѝ са били малки животни? SatisfiedSatisfied

Цитат
незнам по какви критерии избират но явно по връскарски

# 623
# 624
Цитат
Какво е ПОЛОЖЕНИЕ то в сегашния момент в Унгария оправили се трафикът????

# 625
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
ушаф
Цитат
почти недолувими
Цитат
придвидливо

# 626
  • Dope Reach
Цитат
лиглю
Цитат
сажалявъм

# 627
  • София
Цитат
не са ви я пойскали
Цитат
престой тест
Цитат
съжелявам

# 628
Цитат
обичувки

# 629
  • Велико Търново
Пак от Фейсбук. Коментарите са на един и същ човек.
Цитат
селянин да се отрече от произхода си че бил члена на БКП , сега да ненавижда кумонистите ,на тъкв човек какво да му кажеш
Цитат
тиси един Полук, ако знаеш на кое се вика Полук,яице стояло под кокошката маика 30дни и с остава Полук ,,неме вълнува твоята мозчна недостатъчност но стова писане си гола вада ,но набират с бог ,честита Коледа посрещни дяд Коледа ,и се огледи дали си схождаш със стареца ?
Междувременно му обясняват, че не е "полук", а "полог". Ето и отговорът му
Цитат
по натъртено звучи Полук , полуг звучи галено, а тои незаслужава гальвнос, щото е доховно Мрасник обществото няма нужда от такива хора !
Много рядко се случва някой да не му направи забележка, а той винаги, ама винаги, обвинява останалите в неграмотност.Satisfied
Извинявам се, че цитирам цели текстове, но би се загубила "цветността", пък и безгрешните думи не са чак толкова много.Satisfied

Това вече е от друга потребителка:
Цитат
посланник
тамушното
излязал

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 00:50 от DamaPika

Общи условия

Активация на акаунт