Пътят на честта - Тема 4

• 34 824
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Бонка опищя света за едни обеци ама хотела хвърли на кучетата без да ѝ мигне окото...

# 61
И аз мисля, че Стела ще го играе комбина с Киро

# 62
Маруся се отнася грубо с любовника, няма да е Киро.Ама, много добре изглежда.
 Даваха анонс, че лекарката от болницата съобщава на Бонка, че трябвало да информира органите на реда.
Иска ми се да оцелее бебето на Симона, Бонка да се разкае, а Митю в затвора, за домашно насилие.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 00:17 от Анонимен

# 63
Младок беше в леглото с Маруся. Мисля си, че е някой от охраната

# 64
И накрая се оказва.... Шеки Joy

# 65
Верно! Как не се сетих.
Ама и Денис Реизов и него да поканят.

# 66
  • Sofia
Шеки си работил в бара не само във филма...

# 67
Как не сложиха Симона да е Кера и обратно, щеше повече да ми харесва.
Симона не ми се вярва да предаде Митето, тя си го обича.

# 68
  • Далечният изток
Просто е някой, когото използва за с*кс според мен, властно се държеше с него, който и да е...
А тая Силвия много ме дразни как говори, тя даже не може да говори тая жена - "богодаря"..... Съкращава думите, не изговаря букви, за буква Л изобщо да не говорим...

# 69
  • Берлин
Чух гадния й глас в две реклами. Звучи също толкова фалшиво и неприятно, както и във филма. Убедена съм,че виждаме истинските й (не)способности.
Днес  Стела гледах в реклама на килими. Същите мимики, жестове и начин на говорене. Решихме,че режисьор и сценарист са кръгла нула. Убедена съм,че и 98% от артистите са толкова кадърни, колкото ги виждаме във филма.

# 70
Как не сложиха Симона да е Кера и обратно, щеше повече да ми харесва.
Симона не ми се вярва да предаде Митето, тя си го обича.
И на мен. Тъкмо щеше да е ясно защо стои при Димитър, тъй като надали може да си намери друг каквато е неугледна. А Симона (актрисата) можеха да я докарат с малко усилия много хубава и щеше да е обяснимо как всички мъже я харесват. По-хубава е и от Стела, та има за какво да ревнува. Докато сега с това Силве е абсолютна фантастика целият сценарии. Но така е като с мъж режисьор, никой не може да ме убеди че по способност и прилика до образа са я избирали Петкова.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 22:34 от Emi_55

# 71
На общата снимка липсва Начо и децата на Калоян.
Просто сега я загледах, извинете Simple Smile
И Киро🙄

# 72
На общата снимка липсва Начо и децата на Калоян.
Просто сега я загледах, извинете Simple Smile
И Николов(полицая)

# 73
И блендера на Киро. Каква обща снимка е това, м, като липсва ключов елемент. Joy

# 74
А мъжът пред Симона, до Алекс кой е? кой е?

Общи условия

Активация на акаунт