Пътят на честта - Тема 4

• 34 853
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А мъжът пред Симона, до Алекс кой е? кой е?
Оги
Тук е моментът да се запитаме: “Кой беше пък тоя?” Grinning

# 76
Joy
Абсолютно.
Неговата смърт даде начало на сериала и на целия път на една неустановена чест, но беше позорно пратен в забвение.
Аз обаче още очаквам, че по някое време ще изскочи от някой храст и ще каже: Хааа! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
Над Калоян на общата снимка има един захаросан артист с бяла риза, той появил ли се е?

# 78
Спират ли я тая простотия вече?От другата седмица
почват да дават от 22ч повторения на Кошмари в кухнята.
Ако някой от правещите "филма" чете тук,
държа да кажа,че това е пълна бутафория откъм сценарий,
актьорите  са феноменално бездарни с 2-3 изключения максимум.
Първите около 5-6-7-8 серии бяха относително интересни,
после стана тотална катастрофа във всяко отношение. Naughty
А много ми се гледаше бг сериал,тъй като аз разбира се
НИКОГА не гледам турски и индийски "шедьоври" Sick,
а от другите бг сериали също не следя,защото
не знам от къф зор, но правят само и единствено
пишман "комедийни" сериали,криминални и медицински Sick ooooh! Stop
А ми се гледа типична теленовела.Не се сещам в миналото да е имало други освен "Хотел България" и "Забранена любов".
Така че разчитах на този сериал, но много се разочаровах.
Хубава е идеята,че почти всички "актьори" са нови,
защото другите бг актьорчета от другите сериалчета уникално ме дразнят Naughty
Не държа изобщо акьорите да са завършили прехваления НАТФИЗ,
който за мен не е никакъв критерий,но поне да наемат
хора,които играят естествено.Тия тука са фани единия,удари другия. Sick
На няколко пъти се насилих да го следя редовно,
но от тази седмица се отказах.Включвам за 5 мин максимум
и се отказвам.
Актьорите,които играят Кера и Бонка се справят горе-долу
прилично.Веселин Плачков никога не съм го харесвал,
но да кажем,че според някои хора се води голям творец Mr. Green
На всички останали трябва да им се забрани да застават пред камера!И най-вече на онази, която играе Жаки(сега прочетох,че се казвала Софи Маринова и е от......... търговище) Sick Е,стряскащо некaдърна и дразнеща си!Пълен резил Naughty
Била в класа на Веселин Ранков, но се преместила при Стефан Данаилов.Но и това не й е помогнало.

София Маринкова,познавам я задочно, чрез нейна съученичка  Simple Smile но не се фукам... само за протокола Simple Smile

# 79
  • тъгата в мен
А хазартният тип, (с фактурите и с отнетата кола) за какъв чеп го вкараха две серии ? Че и обеци закупи, вярно най- евтинките, ама...
Освен,ако не бъркам сериала Wink

# 80
Ааа, сакън, тя ми е любимка.

Не мога да си обясня как толкова смотан сериал ми задържа вниманието, пък и не му се ядосвам както на някои други български. Има нещо по детски наивно в него.
зайби, тоя как я преби... ако бях наблизо бих му откъснал главата...

# 81
  • Mediterraneo
А хазартният тип, (с фактурите и с отнетата кола) за какъв чеп го вкараха две серии ? Че и обеци закупи, вярно най- евтинките, ама...
Освен,ако не бъркам сериала Wink

Вкараха го за нещо, сега предстои ревизия, ще му лъснат схемите с неотчетените фактури.

# 82
От няколко дни хващам реклами за нови сезони на сериали  по Фокскрайм , които са ми били интересни .
Нашата продукция  ме губи като зрител Confused
Ще остана само да ви чета , защото ми е много забавно и приятно Hands Plus1

# 83
Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22:00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на доста крайна и отчаяна стъпка, която Лора предприема, за да се противопостави на баща си. Лора и Алекс ще поставят близките си в изключително неприятна ситуация, опитвайки се да изживеят първата си любов и да докажат колко са пораснали. Липсата на майка в лицето на Анелия определено не се отразява добре на децата и Калоян се справя все по-трудно сам. Предизвикателствата, през които преминават и Калоян, и главната героиня Кера, отварят болезнената тема за отглеждането на деца от самотен родител. Проблемите, пред които се изправят и двамата със сигурност няма да оставят безпристрастни зрителите и дори мнозина биха се припознали в героите от сериала. Докато Стела крои планове как да отмъсти на Калоян за несподелената си любов и търси съюзници, изненадващо става свидетел и на форсмажорните обстоятелства, които прекратяват ревизията в холдинга. Въпрос на време е аферата между Камен и Мира да стане явна, заради укритите фактури и липсващи суми. Това ще постави Калоян в много неудобна ситуация, ако някой от служителите му не разкрие истината и не разобличи измамата. А най-злата свекърва в България – Бонка – ще остане вярна на решението си да съсипе своята снаха Кера. Не я разколебава дори трагичната случка със Симона, която също е поставена пред тежък избор - да започне нов живот или да продължи отношенията с Димитър постарому.

# 84
  • Далечният изток
Много искам Симона да се събуди и да се осъзнае вече, да му тегли един сиктир на Митю и да му бие шута. Нещо поизтървах последните серии, хвърлям от време на време по едно око, та не знам докъде стигнаха отношенията между Керка и Калата, загаджиха ли се вече?

# 85
Така както се дава анонс за следващото развитие на сценария съвсем заприличва на сапунка направена между другото.Може да си диплят до безкрай.

# 86
  • София
Над Калоян на общата снимка има един захаросан артист с бяла риза, той появил ли се е?
Това е Асен - съдружник(или някакъв си там)на Калоян. На снимката е “захаросан”, във филма е зализан на една страна Simple Smile

# 87
Много искам Симона да се събуди и да се осъзнае вече, да му тегли един сиктир на Митю и да му бие шута. Нещо поизтървах последните серии, хвърлям от време на време по едно око, та не знам докъде стигнаха отношенията между Керка и Калата, загаджиха ли се вече?

Не, те почти не са ги давали заедно в епизодите, може и изобщо да няма такова развитие, понеже сценаристите ще знаят, че ще е твърде очаквано и да наблягат на проблемите повече

# 88
  • София /Абсурдистан

Не, те почти не са ги давали заедно в епизодите, може и изобщо да няма такова развитие, понеже сценаристите ще знаят, че ще е твърде очаквано и да наблягат на проблемите повече
А, не, май няма да има развитие точно в такава посока.

# 89
  • СОФИЯ
......Не ми се иска Симона да умира. Ако тръгнат по тази пътека ще трябва и Димитър да уморят, Начо например да избяга и Бонка да остане сама. 

Заради зверския побой на  Симона , онзи боклук може да избяга в София  и понеже  е свързан с  приятеля от интерната , като нищо ще открие и Кера .
Ами да и Антон ще убие Димитър, за да спаси Кера и тя ще му остане длъжницааааа....
Ааааа дано не. Ужасен е

Общи условия

Активация на акаунт