Пътят на честта - Тема 4

• 34 869
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Чух гадния й глас в две реклами. Звучи също толкова фалшиво и неприятно, както и във филма. Убедена съм,че виждаме истинските й (не)способности.
Днес  Стела гледах в реклама на килими. Същите мимики, жестове и начин на говорене. Решихме,че режисьор и сценарист са квръгла нула. Убедена съм,че и 98% от артистите са толкова кадърни, колкото ги виждаме във филма.
И аз гледах Стела с килимчето Дормео за баня. Много ми се върза със самоубийствената сцена. И недоумявам как Блендера не е с Нутрибулет - тоз бог сред подобните уреди😁
А за менюто с манджи вече е ясно - с "Кера-малки тайни" всяко детско и мъжко сърце в кърпа и е вързано!

# 91
Много искам Симона да се събуди и да се осъзнае вече, да му тегли един сиктир на Митю и да му бие шута. Нещо поизтървах последните серии, хвърлям от време на време по едно око, та не знам докъде стигнаха отношенията между Керка и Калата, загаджиха ли се вече?

Не, те почти не са ги давали заедно в епизодите, може и изобщо да няма такова развитие, понеже сценаристите ще знаят, че ще е твърде очаквано и да наблягат на проблемите повече

Чудя се дали сценаристите имат още някаква идея кво ще правят с всички сюжетни линии, които отварят и после зае*свят!

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 20:25 от Ivelina Angelova 644681

# 92
  • СОФИЯ
Така е. Вече никой не се интересува от смъртта на Оги.... А си мислех, че нещо криминале ще да е филма

# 93
  • София
Стела психото как откачи, че е отхвърлена...То пък толкова съблазнителна беше като замразена скумрия.

Тоя Антон е пълен психопат, как ли пък ще го пусна да ми помага и да ми налита, толкова е смотана тая Кера, все едно живее 2 века назад във времето, много тегав образ.

Димитър е отвратителен. Много ме напряга неговия образ. Толкова е хубава тая Симона, а толкова слабохарактерна и нелепа. Няма да се учудя ако и Бонка я набие, че не е спряла пияндето навреме. То с тия селски тесногръди разбирания...

И аз си мисля, че Киро е баща на Жаки, но не знае и ще се омотаят нещата.

# 94
Лелееее, ако наистина Киряка и Жаки се заженят, а се окaже, че той й е баща - слагат всички латиноамерикански и турски, и индийски сапунки в джоба си!!!

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 12:31 от HappyRSmile

# 95
Ама Киро не видя ли Жаки за първи път в заведението зад бара, когато тя беше към 15-16 годишна?

# 96
Разбира се.
Какъв баща? Колкото Оги е жив, толкова и Блендера е бащица.

# 97
Ама Киро не видя ли Жаки за първи път в заведението зад бара, когато тя беше към 15-16 годишна?
Киро не е баща на Жаки. Имаше сцена как Маруся в миналото иъбсъжда предложението на Киро със съпруга си, а за фон на кадъра седеше малката Жаки.
 Аз уж спя в повечето време, но на важните неща си отсвярям окото.

# 98
За Оги аз не казвам, че е жив, просто такова усещане оставят у мен сценаристите, може би защото го забравиха, а понякога забравеното изскача по някое време и хооп - изненада. Може би умишлено не го споменават, не знам, може да крият някоя сензация в ръкава тия сценаристи.

Иначе и аз не мисля, че Блендера е баща на Жаки. От всичко показано досега е видно, че Жаки е била родена, когато Маруся и Киро се запознават.

# 99
"...която също е поставена пред тежък избор - да започне нов живот или да продължи отношенията с Димитър постарому." - това вярно ли??? От анонса, "типичната" българска жена и след тоя побой ще избира???

# 100
Ей, много сте продуктивни за 2 дни изписали темата и нова има Simple Smile

Симона ще остане сигурно с тоя простак. Всяка нормална жена би си тръгнала отдавна, но естествено това не е нормална жена, а плод на "болен ум" 😹

# 101
Следващата седмица ше гледаме драмите на Лора. А тази Марусия... нали уж щеше да помага на сина си с грижите за децата, какво стана? Grinning До сега не съм я видял особено много да им обръща внимание.
Разкриха ни голямата тайна на Анелия, кой е нейния любовник... сега ще гледаме подобен похват и за Марусия Mask Поне 10-15 епизода ще тръпнем в очакване и няма да спим, защото ще се чудим с кой аджеба си ляга. Нещо ново, оригинално и новаторско не можаха ли да измислят, ама тя явно горката Фучаджиева толкова си и може.
Аз се замислих каква ли е причината да започнат да го излъчват 3 дни в седмицата?  Най-вероятно няма рейтинг и за това съкращават ефирното време.

# 102
  • Mediterraneo
Някои хора хем не гледат внимателно, хем дават версии на развитието на сюжета.

# 103
Съкратиха серията, понеже го снимат и са май на 30 епизод и нямат серии за 4 епизода в седмица. А то , че сигурно рейтинга е намалял, евентуално е така

# 104
  • тук, на мястото си
Уж бяха писали, че имат 52 готови серии. Явно само някакъв сценарий на чернова са имали и сега като гледат този "неповторим" рейтинг се чудят какъв бисер да сътворят по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт