Пътят на честта - Тема 4

• 34 872
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Според мен личността любовника на Маруся няма никакво значение. Не е като при Анелия, която заряза семейство и деца, твърдейки, че е заради кариерата. При Маруся го представиха като удоволствие и тя знаеше добре какво иска от него. Модерна баба, дай боже всекиму.
Впрочем, нейният образ е единственият 'пълнокръвен' и изпипан образ. Плюс актрисата го играе страхотно. Сякаш сценаристите са се 'припознали' и вложили най-много в него.

# 106
  • София
Днес да очакваме поредните драми и съответно менюто на деня - мусака по Странджански Grinning
Според мен е съкратен на 3 излъвания, за да може да изкара до Коледа.
Че Кера и Калоян ще имат вземане даване е видно от Луната, по-интересно е какво ще стане с Антон и Кера и с Димитър и Симона. Дали Антон няма да изпее на дружката си от Царево къде е се крие Кера и да и спретнат един як бой и на нея.
Мария и Киро е най-неразгадаемия сблъсък поне за мен, особенно ако Киро пипне децата или внуците.

# 107
Знаете ли, че колкото повече ви чета и аз почвам да се замислям дали Огито не е жив. Примерно да е било инсценировка на полицията за случай с бежанците и да е защитен свидетел. Може да събират улики срещу брат му. Това донякъде ще обясни бързата кремация уж. Тоест на Кера са наспали някакъв прах и така полицията не се чуди какво тяло да предостави за погребение. И ще съвпадне с виждането му в София от малкия Мартин и с думите на полицая как нямал право да й дава адреса и да говори с никой за нея.
Ейй как добре ми се получи цялата завръзка... Ама нада ли😜😜
 Хмм според мен любовника на Маруся е бившето гадже на Жаки, онзи който щеше да се самоубива за нея. Младичък, глупавичък, тъкмо за забавление на ганкстерката.. Хихииии.
  А и защо изкарват Лора и хлапето като Ромео и Жулиета. Хич не се връзват, много са сладки и момчето е умно, готино и добро. Действа й доста добре, някак няма логика Калчо да й забранява да се вижда с него. Той трябва на ръце да го носи, че се занимава с малката му глезла.. Ама ха.

# 108
Е на Алекс нали баща му е мутра, а Кало непорочният никога не би се замесил с такива хора.

# 109
  • София /Абсурдистан
А може и да мъртъв Оги. Да не би Димитър да го е застрелял без да иска и затова и да не изтрезнява от този ден?

# 110
  • София
E нали даваха как около трупа му са се събрали висчки, та даже и Кера беше там. Чак такава конспирация не ми се вярва да са замислили предвид другите повърхностни неща.
 Лора е кифличка, а младежа е син на мутра - Калата няма как да си даде щерката ей така  на мутренски син, при положение, че е бил замесен с тях и иска да стои далече. Което всъщност всеки нормален човек би направил  - колкото по-далеч си от тях, толкова по-малко главоболия имаш, защото в един момент всички са в кюпа.

# 111
Да, да ясно ми е, че Калоян е мега принципен, ама той дори 2 думи не размени с това хлапе. Баща му е мутра уж, а нашия бизнесмен му отвя перчема с изцепки в миналото. Много оо ми е лицемерен и странно не адекватен. Калоян всъщност има доста житейски опит и бурно минало, а го изкарват мега наивен и инфантилен. Очаквам другата серия да пише писмо на дядо Коледа или някоя друга подобна щуротия характерна за хлапе на макс 7 г. Все едно Кера го е отгледала и заедно ще рисуват планети по тавана.. Хахахах

# 112
То наистина на Калоян образът му го дават доста обигран, но актьорът не може да изиграе правдоподобен бивш гангстер.
Толкова е миловиден Ивайло, че да го бяха сложили за бащата на онемялата Ина, щеше да е най-подходящо. Или за нисш корпоративен служител, който се съблича често по повод и без повод CupidSmileSmile.
Алекс, гаджето на Лора - поредния нелогичен образ. Син на мутра, а изключително интелигентно възпитан, 'читанка' и много принципен. Скоро ще се окаже, че и Чалга не слуша детето. Ха!

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 15:12 от HappyRSmile

# 113
Е той е противопоставен на Лора, която е точно обратното на него.

# 114
  • Sofia
Фурнаджиева ще бъде в  предаване по нова след 30-40мин

# 115
  • София
То наистина на Калоян образът му го дават доста обигран, но актьорът не може да изиграе правдоподобен бивш гангстер.
Толкова е миловиден Ивайло, че да го бяха сложили за бащата на онемялата Ина, щеше да е най-подходящо. Или за нисш корпоративен служител, който се съблича често по повод и без повод CupidSmileSmile.
Алекс, гаджето на Лора - поредния нелогичен образ. Син на мутра, а изключително интелигентно възпитан, 'читанка' и много принципен. Скоро ще се окаже, че и Чалга не слуша детето. Ха!
"Баща ти ако е прост, то прост ще бъдеш и ти" е дооооста остаряла гледна точка. Вече дори циганите започват да разбират, че образованието е важно. а за мутрите да не говорим. Още от 2000г започнаха да се изчистват от бухалките и да си легализират бизнеса. Защо да не възпитан и защо трябва да слуша чалга?
Лора как е антипод на родителите си - разглезена кифла, от думите на Мария с по-лош успех от момчето.
Разкрепостете го тоя поглед малко де. Лично познавам поне 5-6 човека, които са коренна противоположност на родителите си, да не говорим за чалгата.

# 116
  • София /Абсурдистан
Фу
Фурнаджиева ще бъде в  предаване по нова след 30-40мин
При Цветанка Ризова ще е гост.

# 117
Олеле, значи ще ни лишат с цяла серия на седмица от този шедьовър. Брех, да му се не види. "Чумата да ги тръшне, дано. Никаквици и изйедници мръсни!"
И квоо, ще гледаме повторение на прегорели скари и мръвки с изтекъл срок - тия също да ги изпотръшка чумата, дано! Wink

Начи, добре, че ме предупредихте за бруталната сцена с побоя, та предварително изпих едно-две узота, че да мога да издържа психически и да не ми приседне салатата.
Иначе секс сцената с преАтелката беше много забавна. Актьорът, който играе Митьо, сигурно е видял голям зор, горкият. 40 кила с мокри гащи, сума време я подхвърля из коридорите тъз Хуроспия, шаврантия или както там би я нарекла Митюва мама.
Голям катил тоз Митю ейй, пък иначе от хубаво семейство, да рече човек, произхожда.

Стела много прочувствено са нагълта във всякакъв смисъл. Чак ми стана някак мъчно. Ама то сигурно от узото ме е ударило на чувства.

Тая Люба и тя ще се окаже една похламетина и к@рветина, да ме прощава Господ, ама все пУшки са й  у главата. Керчето толкова да страда милата по мъжа си и ситни сълзи да рони... Не знам, не знам накъде отива тоя свят.

# 118
  • София
Тъкмо четох как на Фънкаря щерка му била бясна чалгарка. 😂
Калоян, принципен и честен, ама каква зловеща усмивка пусна като взе флашката от лаптопа.

# 119
  • София /Абсурдистан
Някакво друго предаване върви по Нова сега, май в него ще е великата сценаристка, нещо не разбрах добре.

Общи условия

Активация на акаунт