Пътят на честта - Тема 4

• 34 884
  • 754
  •   2
Отговори
# 120
  • София
Абе няма как да е жив Оги, щото как ще стане заварката с Калоян, ако е жив. Света Кера няма да го погледне.

Вижда ми се вероятно Киро да го е застрелял, защото е станал свидетел на убийството в лодката. Нали намериха трупа му край реката. Но втори месец вече след убийството полицията си клати краката, ни разследване, ни нищо. Преосмислям си думите, че е нереалистичен сериалът. Smirk
Сега ако Симончето прости на Митьо вече съвсем родна картинка ще бъде.
Rolling Eyes

Галя Александрова в промото за пореден път блестяща. Все повече ми харесва играта на тая жена. Добре че е тя. Надявам се другите да се очупят с времето и да си навлязат в ролите, че нивото е зле като цяло. Защо толкова изкуствено рецитират, уж повечето имат опит...

В Плюс Минус след малко по Нова ще гледаме сценаристката.

# 121
  • София

В Плюс Минус след малко по Нова ще гледаме сценаристката.
Eй как ме накара да гледам някакъв кандидат за кмет на Сливен с логопедичен Р и Л проблем LaughingLaughingLaughing

# 122
  • София
Ми... "след малко" е разтегливо понятие. Питай мъжа ми. Relaxed Joy

# 123
  • София /Абсурдистан
Пуснете си Нова, в момента върви интервю с Фучежджиева и с митничарката Маруся  Simple Smile

# 124
Малко ме съмнява Кера да допусне и Калоян до себе си. Тя дори не гледа на него с по-различно око, а по-скоро я е стр5ах да не я изгони от работите и се държи любезно. И той някак не иска, защото вярва на онази жена му, за която сигурно ще научи какви ги върши. Съмнява ме изобщо да стане нещо между тях, по скоро ги дават като прилики, че и двамата са затрупани с проблеми, самотни родители са и така.

# 125
Малко ме съмнява Кера да допусне и Калоян до себе си. Тя дори не гледа на него с по-различно око, а по-скоро я е стр5ах да не я изгони от работите и се държи любезно. И той някак не иска, защото вярва на онази жена му, за която сигурно ще научи какви ги върши. Съмнява ме изобщо да стане нещо между тях, по скоро ги дават като прилики, че и двамата са затрупани с проблеми, самотни родители са и така.
и мен ме съмнява, че нещо може да се получи между тях, все си мисля, че Оги може да е жив, много бързо му претупаха смъртта

# 126
  • София /Абсурдистан
В предаването нищо не казаха, 2 мин.и толкова.

# 127
  • София
Казаха, че серията тази вечер е много важна, заради преломен момент в семейството.

# 128
  • София
Прототипът на Мария (Шинка Манова) я разстреляха като куче украинците, та даже още ги има снимките в нета,
да видим нашата митничарка дали ще я сполети същата участ Wink
Казаха, че серията тази вечер е много важна, заради преломен момент в семейството.
Кое семейство само не разбрах, че тук доста семейства се омешаха Grinning

# 129
Този сериал ми е като евтино , бледо подобие на "Седем часа разлика", незнам защо ми напомня на него.
Срещнах някъде, че Кера била и в Откраднат Живот, не съм голям фен , но гледам чат-пат и изобщо не съм я запомнила кога се е показала там.
И друг сериал беше споменат , забравих кой (Стъклен дом ???), и там не я помня.
Само в "Революция Z" ми е запомняща се.

# 130
Ще правят драми, колкото да завършат 52-те си серийки и това ще е, не вярвам да има втори сезон. Те видяха, че хората бързо се нагледаха.

# 131
Петкова имаше епизодична роля в Откраднат живот, снима и в последния сезон на Под прикритие.
В Стъклен дом нямам спомен да е участвала.

# 132
  • София /Абсурдистан
Това е първият бг сериал, който гледам, скучни са ми. Но С.Петкова някъде я видях на снимка с черна коса, която и отива много повече от русата. Може би затова не я разпознавате.

# 133
  • Sofia
В доста реклами напоследък разпознавам гласът и ...

# 134
  • Viena
Да не се преписва от реалният й живот, че е такава омайна красавица таз Силвия? Четох, че били с Врачански гаджета и после като се разделила с него, този сегашния така се омагьосал от нея... че си глътнал граматиката. 😂

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 22:09 от janaa777

Общи условия

Активация на акаунт