Юлско слънце вън пече, февруарче весело расте

• 8 156
  • 219
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мамета,  Hug
   ние вече се пооправяме  newsm44 и даже утре заминаваме на гости на майка ми в Разград. newsm47 няма да ни има около 2 седмици ще ни липсвате.Даже се очертава да отидем за 1 ден и на родова среща да се запознае бебчо с своите братовчеди,ще спим на палатка. newsm41Като се върнем ще ви пиша и ще ви пратя и снимки.smile3509
  Пожелавам на всички спокойни дни,весело изкарване на всички които ще ходят на почивка,а на всички бебчета много да слушката и никакви болести.  lovekiss Kissing Heart
   Скъпабързо да оздравяваш. Praynig

Последна редакция: сб, 29 юли 2006, 16:17 от Tina82

# 196
Хелоу и от нас  bouquet

Ние вчера бяхме на сватба. smile3533 Беше голем кеф smile3521 Имам гости, на Мони и Криси втори братовчеди. Довели са и децата, едното е на 1 годинка и е много забавно в къщи. Като ми остане повечко време ще ви покажа снимки.

Много   love001 на всички, и на всички, които имат някакви проблеми желаем бързо разрешаване  bouquet

# 197
Ние заминаваме за един месец на планина.

Чао, весел август и до септември!

# 198
Днес нещо се позагубихме от към писане.....
Пожелавам весело изкарване на всички заминаващи   car003  grinning039 newsm41 family
То за това май така ни оредя форумчето, а такива като нас които все още си седят тук и чакат да дойде времето за море се чудят как да се разхлаждат.Намерих разрешение на проблема, но само за детенцето  Wink Ето така http://s65.photobucket.com/albums/h227/diksi/?action=view&cu … rent=MOV00584.flv

# 199
  • София
Браво Дикси  newsm10 това е чудесен начин за разхлаждане,който и ние практикуваме  Grinning Видимо е,че на плажуващият му харесва и не му се излиза  hahaha
Краси как се представи шаферката?Сигурно е била като кукличка  Wink
Днес тук се изсипа такъв порой,май наистина сме като в тропиците,почти всеки ден вали следобяд  ooooh!
Лека нощ мами и бебоци!

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 23:39 от elix

# 200
Форумчето ни наистина много оредяло. На всички почиващи весело изкарване и да показвате снимки после.   Heart Eyes
Скъпа, надявам се вече да се чувстваш по-добре, бързо оздравяване.  Hug

Аз вчера бях на сватба извън София. Беше много весело, само дето за късмет едната ми гърда се възпали и трябваше един час да се изцеждам докато бяхме в ресторанта. Прибрахме се към 2.30, пак цедене до 4 и в 4.30 малкия, както никога се събуди да яде. Май съм му липсвала.  Blush И после сутринта пак се буди през час. А когато най-накрая заспа и аз легнах със същата идея на долния етаж почнаха някакъв ремонт.  #Crazy Като не става не става.
Иначе тези дни и ние заминава за провинцията да го видят бабата и дядото и да подишаме чист въздух.
Целувки на всички мами и бебоци!   bouquet

# 201
Еей,всеки отива на някъде-кой остава тук бе мами?Искам и азз нямкъде за повече време..ама нямаме нито село нито нищо..не съм писала тия дни,че се шета из къщи много яко и на беба сменяхме леглото и ужасТ,то не беше сглобяване,лепене,ама ето какво се получи накрая ново легло тя не можа да заспи много дълго време,че много картинки има по него,даже си измисли един номер-взима си биберона с ръка и удря с него по леглото,много е смешна..а пък да се похваля,вчера каза мама  Joy 'казва' го когато е сърдита,ама все пак си звъчи така Simple Smile Дикси,и ние си имаме басейнче..ама вашето е май достатъчно голямо и ти да се пъхнеш вътре Simple Smile айде лека и спокойна

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 20:43 от ScreamingMamaa

# 202
Еййй, Скрийми, много хубаво легло  Peace Само не разбрах, вие ли лепихте картинките или това е фолио с картинки? Ако вие сте си ги лепили голяма игра е паднала, но пък си заслужава  Laughing

# 203
абе даже не е фолио,ами си е тапети  Laughing не ни харесаха картинките на фолиотата и тва беше решението-тапети с кученца..ама стана де,няма разлепване поне засега Wink

# 204
Хейййй, ето ме и мен!  Hug
На линия съм, но не пиша, че нямам грам време. Уж мъжо е отпуска, а толкова работа имаме да свършим още, че едвам се вместваме във времето  Crazy
На всички пътуващи - Весело изкарване и спокойни бебоци!   bouquet Чакаме с нетърпение да разказвате как сте си изкарали.
Аз не ви разказах как си запълнихме времето във Видин, но в действителност хич не си починахме. Мъжо помагаше за копаене на лозе  Sick , аз сама с децата през това време. Или в градината нещо да се прави /поливане, събиране на джанки за ракийка и тем подобни истории/. Но пък после ни е гот да си наберем дом. зарзавати  Mr. Green , та не се оплакваме. Ходихме доста по разходки покрай Дунава. Много обичам обстановката там, даже си подухваше от течението на реката и беше прохладно под засенчените от големи дървета алеи. По тях се разходих, когато бях булка  Grinning , а листата бяха в златист килим нападали по земята, аз полюшвах с удоволствие голямата си рокля и нищо не можеше да махне усмивката от лицето ми.
Хи хи, станах нещо романтична  Laughing
Беба нещо напоследък се събужда мноооого нощно време и хич не мога да се наспя. Какво й става незнам. А сега пък и кашата не ще да я яде. В началото хапваше около 30мл, но днес направо се разсърди. Само плодовото пюре се кутира у нас  Rolling Eyes  Как ще я караме по-натам незнам, започвам да се притеснявам, защото 6 мес. наближават, а минат ли вече 100 % трябва да имаме заменено папане. То сега трябваше да имаме вече 2 заменени, но ето, че няма резултат. Кака Сузи си хапваше всичко и не съм се замисляла кое как да го давам, а сегааа.... Ша му видиме как ша я караме...
Хубава нощ, мамета! Доскоро писане  Grinning

# 205
  • Габрово
Привет и от нас!
   И аз съм си вкъщи, но и на мен не ми остава време да драсна някой ред. Нищо, че татето е в отпуск. Аз нещо я позакъсах с кръста. Имам дископатия и сега ми е зор. Ама взех като че ли малко да се пооправям. Нали се каним да ходим до морето?! Мисля да взема и племенниците да се поразходят и те.
   Вчера поръчахме по Интернет столче за кола, за което много благодаря на Дикси, че ми прати линка със столчетата. Дикси, вие ползвате ли го вашето? Доволна ли си? Не че е от такова значение, вече го поръчахме, но се чудя дали да го слагаме веднага в колата или първо да го поддържа у дома, че малката да посвикне да стои в него.
   Спахме една нощ на село и малката нещо не рачи да спи - то горещо, непозната обстановка. Наложи се баща и да отиде да спи в друга стая, а аз я взех при мен на леглото. Май там повредих кръста. Как ли ще я караме на морето? Дали няма да реве нощно време, като не си е у дома?
   Скрийми, леглото е страхотно. Откъде извадихте толкова нерви да се занимаете с него?
   Изчезвам, че нашият татко искал филм да гледа и седи като нечиста съвест до мен.

# 206
днес заведох Елиза за първи път на детска ясла. Да ви кажа беше много ошашавена от шума, хората около нея. В началото беше просто леко стресната, но после като 1 дете започна да плаче и да се тръшка че иска майка си, Елиза също започна да плаче. На мен ми стана много тъжно и накрая и аз се разревах пред 2те учителки там.  newsm45  smile3518 Weary smile3506Да ви кажа ми е наистина тежко да си оставя детето на градина, ще се разбоява повече, няма да и обръщат много внимание и ще я оставят да си плаче. а на мен сърцето ми се къса че трябва да се връщам на работа и да оставям. И да ви кажа и работата ми вече не е интересна. И накрая се питам защо да работя , вместо да си гледам детенцето поне докато то стане на 1 годинка или 1.5 най добре. И не знам сега какво да правя. Заслужава ли си да напусна работа. За парите, да ви кажа човек се оправя и с 2 и с 200.... така че няма да е трагедия. Вие ако бяхте на мое място как щяхте да постъпите. Моля ви за съвет. Бихте ли напуснали работа?   newsm80 newsm26 newsm25 newsm12

# 207
Здравейте Hug Бях се позагубила малко, но ето ме отново тук. Ходихме за 3 дни на балкан, на 4км от Калофер. Много красиво местенце. Но не се чувствам починала Sad Ми, то с две деца как да си почина. Тъкмо нахраня или приспа едното, хайде дошло ред и на другото. А през нощта Стефко се събужда към 2-3ч и повече не заспива, каката по цяла нощ се мята и се отвива, ставам да я завия или пък ще падне от леглото /на ъглово легло спеше/. Баща й спи, нищо не чува #Cussing out Говорим си двамата, че като пораснат децата ние ще "одъртеем" и няма да ходим никъде на почивка, а Маги ми вика "Мамо, не искам да одъртяваш" Mr. Green
ribkata, мислеш си за теб, защо не пишеш newsm12 и ето, че се "появи". Аз също не съм заместила хранене. На обяд му давам малко зеленчуково пюре и после цица. Следобяд каша и пак цица Wink Постепенно ще увеличавам количеството, но сега като плаче и плюе, немога да го тъпча. Дано сам започне да си увеличава количеството Praynig, без да го насилвам аз.
chdiana, не знам какво да те посъветвам. От много неща зависи - дали ти харесва работата, заплащането и не на последно място дали можете да живеете нормално само със заплатата на таткото. С каката се върнах на работа като беше на 1г и 4м. Сега при тези условия - ниска заплата и работно време до 19.30ч, докато не ми изтече майчинството, не бих се върнала за нищо на света. Но в Холандия на теб сигурно ти е изтекло майчинството newsm12 Трябва сама да решиш, кое е добре за детето и теб newsm10

# 208
Гали, аз столчето го ползвам всеки ден, т.к. сутрин като станем се мятаме в колата и слизаме в централната част на града, където се мотая по цял ден  Peace Не съм го слагала първо в столчето да свиква - направо в колата и така...
chdiana , съвет за работата не мога да дам - аз лично не бих си я напуснала - работя си по специалността и си  обичам работата.За нея съм мечтала цял живот  Wink Но при теб как е не знам, ако мислиш, че за 1-1,5 години можете да се справите без твоите доходи и след това можеш да започнеш работа на друго място без проблем за добри пари - значи напускаш  bowuu

# 209
  • Габрово
Дикси, а на по-дълги разстояния ползвате ли столчето? До морето ще издържи ли? И колко време чакахте доставката? Ама че много въпроси - то и без това повечето са се покрили, кой по родния край, кой на почивка - да останалите да има какво да пишем  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт