Липса на секс

• 11 601
  • 173
  •   1
Отговори
# 60
Понякога човек има желание, но точно тогава няма възможност, съответно, когато има възможност действа и желанието идва само.

# 61
Желанието с режим и графици ли е свързано?
Не, разбира се, обаче е ирелевантно да се жалваш, че нямаШ секс, понеже ти било писнало все ти да си инициаторка.

# 62
И какъв е смисълът да правиш нещо без "спонтанно желание" и без да изпитваш нужда от него?

Ми не, щото е приятно, заздравяващо връзката и като цяло е добра идея да се прави. Освен това в моя случай усещането за липса за секс е по-скоро аномалия и не обръщам внимание, тоест - да си кажа, нямам нужда от секс, повече няма да правя. А иначе не е да си пишеш ден и час, а като има възможност, да действаш.

# 63
М да първо искам да опонирам една авторка омъжена в странство и много горда с това. Та тя  смята, че мъжа трябва винаги да може, а жената когато си поиска. Няма такова нещо!

Природата се стреми към равновесие дори в отношенията. Малко като обърнат трети принцип на механиката „всяко бездействие ражда равно по големина и обратно по посока бездействие“

Относно чужденците от 21 години работя само с такива айде не сме по-умни от тях, но и те не са по-глупави от нас. Wink Хора всякакви, но да се дават за пример за подражание за каквото и да е било, няма нужда. Аз от тях нямам какво да науча нито професионално нито културно нито семейно.

Та относно липсата на желание за секс нямам идея как на здрав мъж може да не му се иска. Обикновено има друга връзка, но не е задължително. За това колко често  и колко дълго е нормално? Няма норма това е факт. Наистина е гадно, когато на единия му се иска и на другия не.

Аз понеже също много мразя да ми отказват чакам да ме извикат. Сега, ако се случи да не ме повикат в рамките на един цикъл , което не се случило за сега. Просто ще стана и ще си тръгна. Оставям всичко жилище, кола, спестявания деца и изчезвам.

Иначе два пъти сме имали паузи от по почти 2 години първо трудни бременности, после  още много месеци, бебета се гледат трудно особено с проблеми. И двата пъти излязохме от ситуация след категорична заплаха за развод от моя страна и невероятното силното желание на съпругата ми да съгради и опази семейството. Признавам за 20 години няколко пъти съм злоупотребявал с това нейно изключително силно желание.

Истината е че апетита идва с яденето тука жената, на която опонирам е много права. Дори известно време да е задължение това не е за дълго.

Сега вече съм 40+ и малко обръщаме палачинката. Жената вече почва да иска повече, но както аз съм карал вълчата сега е неин ред. Както казах природата се стреми към равновесие.

П.С.
През времето на пост съм я карал вълчата на пълнолуние клечиш срещу луната и виеш. Не съм изневерявал макар, че това е глупост от моя страна.  Както казваше гинеколога той секса е противопоказен за жена ти не за тебе.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 16:37 от t_rival

# 64
  • Sofia
И двата пъти излязохме от ситуация след категорична заплаха за развод от моя страна.

Отврат.

# 65

Аз понеже също много мразя да ми отказват чакам да ме извикат. Сега, ако се случи да не ме повикат в рамките на един цикъл , което не се случило за сега. Просто ще стана и ще си тръгна. Оставям всичко жилище, кола, спестявания деца и изчезвам.
Още по- голям отврат.

# 66
Ами аз всъщност бях готов да чакам и 36 месеца, но докторката ми обясни колко е важно за жената да е обичана. Сега човек не може да знае всичко и слуша лекарите особено този който ти е изродил децата! Ще и предам, че ми е дала лош съвет. Simple Smile

И преди да съм събрал страшно много одобрение : Никога не забравяйте, че живота се стреми към равновесие! Няма такова нещо за нас може за мъжете не или наопаки.

П.С.
Децата ми са на 14 и 7  години;)

# 67
  • Насред хаоса
Сега вече съм 40+ и малко обръщаме палачинката. Жената вече почва да иска повече, но както аз съм карал вълчата сега е неин ред. Както казах природата се стреми към равновесие.
Напротив, трябва да направи като теб - категорична заплаха от развод, да изчака в рамките на един цикъл, да си вземе всичко и да се махне. Сексът може да е важен, но не е най-важният.

# 68
  • София
Сексът е като парите. Не е най-важният, но без него не става.

# 69
"Сексът може да е важен, но не е най-важният."

Разбира се. Най-важното е да сме коректни и открити в отношенията си.

Такъв вариант е коректен според мен. { С малката подробност, че поради наследствени причини нямаме нищо на наше име. Всичко , което имаме е на името на родителите и. (Просто моя наследодател ми остави едни 6 цифрени дългове та сега и заплатата ми ходи в сметка на жена ми).}

Та аз съм този дето ще се ходи, ако го изгонят като непригоден Simple Smile, което си е ОК – няма драма.

# 70
  • Варна
Това е съвременна форма на крепостен. Завалията...

# 71
  • Насред хаоса
Той че е важен, важен е. Но дали струва разбиването на градено с години семейство и децата в него? Според мен - не. Като се има предвид, че на всекиго, не само на жена, може да се случи в определен период и за известно време да няма желание по една или друга причина.
t_rival, опитвам се да кажа, че семейството се гради на много повече от секс.

# 72
"t_rival, опитвам се да кажа, че семейството се гради на много повече от секс."

Именно, точно така. Имаш едно палче.

Та се опитвам да кажа на авторката и другите, ако нямат семейство, а юнака бяга по тъча без основание (здравословно), и тя не е склонна да се съобрази да му дава червен картон.

За крепостния. В механиката телата имат три степени на свобода по x, y, z. Като почне работа човек губи 1 степен, като се ожени втора като има деца губи и тратата си.

Така че избор винаги има. Кеф ти да напуснеш работа, кеф ти да напуснеш жената, а има и индивиди дето са в състояния от напълно зависими да станат напълно свободни. Хвала на такива мъже. Wink

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 18:02 от t_rival

# 73
  • Варна
Механиката си е специфична сфера. Отношенията са гъвкави и променливи.Не за всички брака или работата са бреме. Избор винаги има. Общо взето една жена може да издигне мъж, до неподозирани висини или да го потопи на дъното.

# 74
С тези дългове отказ от наследство не е ли опция?

Общи условия

Активация на акаунт