Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 548
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Milo kote, нее, ние едва сега започваме с инвитрото и ще ни е първи опит. Спряхме нещо естествените опити, но това е една друга тема Grinning
Имах предвид, че искам да спра процеса в превръщането ми в мърморива лелка, ще видим дали ще се справя.
Да ти кажа, докато имаме здраве, финанси и отношения, за които да има смисъл да се боря, не мисля да се отказвам;)

Успех на всички !

# 631
Здравей, Боби.
Желая ти успех и нека 2020 ти донесе мечтаната рожба!
Благодаря ти много. Hug Дано скоро ни напуснат тези настроения и да ги заменим с усмивка на лицето и щастие в душата. Blush

# 632
  • София
Честита Нова Година момичета!
Бъдете здрави, щастливи и нека 2020 да донесе на всички така желаните бебчета!
Имам въпроси относно инвитро по фонда. Излезе ми заповедта от ЦАР, ще ми е първи опит инвитро по фонда и искам да питам каква е процедурата. Другата седмица да занеса заповедта на Румяна Караджова ли? Как става с плащанията?
Цикълът трябва да ми дойде ок. 10.01.2020. Предварително да се разбера с лекаря кога да отида на преглед и да започнем стимулация ли?
Малко съм объркана...Confused
Благодаря предварително за отговорите!

# 633
  • София
Записах час за 2ри ден и на прегледа носех заповедта. Доки даде зелена светлина и предадох заповедтта на Румяна Караджова. Подписах някакви документи за старт, даде ми едно листче с описание какво се поема от фонда (по пера) и толкова. По време на самата процедура не пращаш нищо (освен ако нямаш някакви допълнителни лекарства като Зарзио например). Като отидеш за трансфера, ако си надвишила сумите по някое от перата ти казват, дали и какво да платиш.

# 634
  • София
Записах час за 2ри ден и на прегледа носех заповедта. Доки даде зелена светлина и предадох заповедтта на Румяна Караджова. Подписах някакви документи за старт, даде ми едно листче с описание какво се поема от фонда (по пера) и толкова. По време на самата процедура не пращаш нищо (освен ако нямаш някакви допълнителни лекарства като Зарзио например). Като отидеш за трансфера, ако си надвишила сумите по някое от перата ти казват, дали и какво да платиш.
Nandin, много благодаря за информацията Simple Smile

# 635
  • София
Успех  🤞🏻🍀

# 636
Нандин, пускаха ли ти хормони деня на започването? Зависи ли от тях решението на док. дали да започнете?
Аз вече подадох молбата си за отпуск предполагаемите дни (Ц. ми напоследък е доста точен), но си мисля да не стане така, че да ме отложат.

# 637
  • София
Винаги стартово съм си пускала хормони още като отида на работа. Та доки не е имала възможността да ми ги назначава 🤣

# 638
Да, някой по-горе ме посъветва същото, много мило за което, явно важи и за първия преглед Simple Smile
Пожелавам успех на всички, много щастие, късмет е бебеносна 2020 година.

# 639
# 640
  • София
Румяна Караджова вече не е координатор за ЦАР. Нейното място е заето от едно момиче, което работеше на регистратура.
Да попитам за ЗЕТ желателно ли е да си дам поне 1 месец почивка преди да престъпя към следващ ЗЕТ. Притесняваме това че имах 3 инжекции Хориомон 5000 и 1 инжекция Зарзио.

# 641
За много години момичета,дано през 2020 всяка от вас сбъдне мечтата си ! Аз искам да попитам мамите които са били зарзио, до кога горе долу се бие? Аз съм 10+5гс и все още го бия,но в комбинация с фраксипарин почва да става доста болезнено. Успех на всички!

# 642
  • София
За много години момичета,дано през 2020 всяка от вас сбъдне мечтата си ! Аз искам да попитам мамите които са били зарзио, до кога горе долу се бие? Аз съм 10+5гс и все още го бия,но в комбинация с фраксипарин почва да става доста болезнено. Успех на всички!

Повечето го спират в 11-12-та, сигурно на следващия преглед ще го спрат.
Има обаче такива, които го бият много повече, винаги казвай какво приемаш и питай кое кога ще се спира, да не вземат да забравят.

# 643
Благодаря за бързия отговор. Д-р Цветков винаги ме пита за терапията и за сега само медрола ми го намали. На 07.01 съм на преглед и ще говоря с него.

# 644
Здравейте момичета някоя от вас ходила ли е при др Начев ендокринолог. Утре имам час, но е някъде в квартал Банишора ул Беласица. Чувала съм добри отзиви, но незнам дали става въпрос за същия лекар. Моля ако някой има инф да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт