Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 532
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравей Мими, за съжаление резултатът от биопсия не се изписва в приложението и докато не ти се обадят, няма как да го разбереш. След като е излязъл вече резултатът и са ти се обадили можеш на регистратурата в болницата да заявиш разчитане на резултата и след около една седмица ти го дават на хартиен носител с подпис на доктора. Успех.

# 676
Здравейте, налага ми се да си направя панорамна рентгенова снимка на зъбите, това дали би навредило по някакъв начин на качеството на яйцеклетките?

# 677
Здравейте момичета ,ще правя втори опит на Зет ,Стаменов иска рвмс ,четох че е някакво лекарство ,може ли коментари
Аз правих РВМС при Персенска и теста беше +. Не твърдя, че е от него само, но само това добавихме от предходния трансфер.
Сега ще правим ЗЕТ и дори сама ще си поискам да го направим.
Късмет Flowers Four Leaf Clover
.       Пожелавам и аз късмет на всичкии,а за какво точно се слага ,извинявам се за въпросите,но нямам идея

# 678
Здравейте момичета ,ще правя втори опит на Зет ,Стаменов иска рвмс ,четох че е някакво лекарство ,може ли коментари
Аз правих РВМС при Персенска и теста беше +. Не твърдя, че е от него само, но само това добавихме от предходния трансфер.
Сега ще правим ЗЕТ и дори сама ще си поискам да го направим.
Късмет Flowers Four Leaf Clover
.       Пожелавам и аз късмет на всичкии,а за какво точно се слага ,извинявам се за въпросите,но нямам идея
За имплантацията се води,че спомага.

# 679
  • София
За биобсията, ако сте правили микробиологична, нея ще видиш в приложението след 3-4 дни като е готова, но за другите чакаш позвъняване.
Аз чаках и трите пъти около 40дни

# 680
Здравей Мими, за съжаление резултатът от биопсия не се изписва в приложението и докато не ти се обадят, няма как да го разбереш. След като е излязъл вече резултатът и са ти се обадили можеш на регистратурата в болницата да заявиш разчитане на резултата и след около една седмица ти го дават на хартиен носител с подпис на доктора. Успех.

Благодаря за бързия отговор!

# 681
Здравейте, понеже отдавна не съм била активна нито в БГ Мамма, нито конкретно в Надежда, но пък си спомням, че ми беше полезно преди цели 5 години да обменям информация със себеподобни Wink та реших пак да се впиша, защото живи и здрави на 23,01 имам преглед при Персенска и евентуално ще ме подготвят за ЗЕТ! До сега не съм имала опит със ЗЕТ и ще ми бъде полезно да събера малко повечко информация покрай вас Simple Smile Иначе казано, отново съм в играта Simple Smile

# 682
Не е точно лекарство.
От воята кръв извличат един вид клетки, обработват ги и ги слагат в матката.
За целта се взима двукратно кръв - обикновено в дена на пункцията/овулацията и 1-2 дни след това. Около 2 часа след второто взимане е манипулациата по поставянето в матката.

А при ЗЕТ, при който се пие естрофем и няма овулация, кога се взима първата кръв? Слага ли се таймираща инжекция?

# 683
Здравейте, понеже отдавна не съм била активна нито в БГ Мамма, нито конкретно в Надежда, но пък си спомням, че ми беше полезно преди цели 5 години да обменям информация със себеподобни Wink та реших пак да се впиша, защото живи и здрави на 23,01 имам преглед при Персенска и евентуално ще ме подготвят за ЗЕТ! До сега не съм имала опит със ЗЕТ и ще ми бъде полезно да събера малко повечко информация покрай вас Simple Smile Иначе казано, отново съм в играта Simple Smile

Буцигном, добре дошла в играта. Аз съм в твоето положение, след успешен опит през 2015г. не бях посещавала клиниката и през декември се "завърнах" в играта. Моят първи преглед мина при др. Персенска, иска да правим хистероскопия, защото й се струва че нещо има слепване в матката. Записах час за края на януари и ако всичко мине добре, се надявам март да стигнем до ЗЕТ. Имам да свалям и ТСХ от 4,4.
Аз имам опит с 5 ЗЕТ-та преди това, но неуспешни и в друга клиника. Тук успях от първи опит SmileySmileySmiley

# 684
  • София
Не е точно лекарство.
От воята кръв извличат един вид клетки, обработват ги и ги слагат в матката.
За целта се взима двукратно кръв - обикновено в дена на пункцията/овулацията и 1-2 дни след това. Около 2 часа след второто взимане е манипулациата по поставянето в матката.

А при ЗЕТ, при който се пие естрофем и няма овулация, кога се взима първата кръв? Слага ли се таймираща инжекция?
Може да се сложи, може и да не се сложи. Деня, в който се започне прогестерона се счита за ден на “овулацията”

# 685
Здравейте, знаете ли защо др Стаменов няма да преглежда, презаписаха ми часа за след 2 месеца. Направо съм бясна чакам този час от 1 година, мисля да се откажа от клиниката вече ми дойде в повече. Нямам време да чакам.

# 686
  • София
Здравейте, знаете ли защо др Стаменов няма да преглежда, презаписаха ми часа за след 2 месеца. Направо съм бясна чакам този час от 1 година, мисля да се откажа от клиниката вече ми дойде в повече. Нямам време да чакам.
Не мисля, че е спрял да преглежда изобщо, а по-скоро няма възможност да поеме нови пациентки в момента.

# 687
И това е правилното. Има момичета, които чакат по четири месеца за коментар след трансфер. Някак си ще е неуважително за нови пациенти да имат часове, а за старите - не.

# 688
На мен пък изобщо не са ми го изписвали!

И на мен не ми изписаха миналата година Зарзио. Имах кофти бременност с постоянни отлепвания на ембриона, която приключи в 19-та седмица. Сега ще пробвам втори път и ще им напомня няколко пъти да ми дадат от вълшебните спринцовки Simple Smile

# 689
Не мисля, че е спрял да преглежда изобщо, а по-скоро няма възможност да поеме нови пациентки в момента.

На мен просто ми казаха, че нямало да преглежда и сменят целия график. Ами каквато и да е причината за никой не е добре да чака по толкова много и ако възрастта напредва да губи ценни месеци, така че да си правят сметка, ясно е че нещата се променят но е добре да предизвестяват поне месец преди а не една седмица преди прегледа да се смени за след два месеца. Не е коректно.

Общи условия

Активация на акаунт