💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 256
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Phenix, моля те не обиждай кучетата, не го заслужават да ги сравняваш с този плазмодий....
А плазмодия с какво го е заслужил?!
Оооохх, дааа,  Яна, права си, не заслужава.....то такова влечуго рядко се ражда, май!
На мен СтоЕнчо ми е смешен когато започне да се напъва да каже нещо....голЕм зор....
голЕм хаос...двете му мозъчни клетки не могат да се намерят, че да върже едно изречение...
Морската сирена защо ще реве довечера, може би си тръгва?

# 1 171
Не може да са толкова зле, че да покажат в промото кой си тръгва още в първата сцена от него?! Или..?

# 1 172
  • Другата България
Напротив, те са много зле, по-зле на най-злето, но аз се надявам промото да е подвеждащо.

# 1 173
  • Козлодуй

Лелее, направо те съжалих... Sick Толкова да ти харесват тия мъжаги, пък да четеш, такива злостни и незаслужени коментари за тях... 
Такива добри момчета, умни, интелигентни, с кавалерско отношение към жените, без капка отмъстителност... хич не ти е било лесно, разбирам!
Направо ме досрамя, че не ги оценихме по достойнство!  Embarassed Embarassed Embarassed

Не съм казала че ги харесвам много ама не си мърся душата с обиди публично и то към хора които не познавам на теб като те кефи да ръсиш обиди давай кой каквото си направи никой не може да му го причини така добре Simple Smile

# 1 174
  • Пловдив
Томас е жена, аз се уверих. Може би наградата му е трябвала за операция в Тайланд. И си кръстил видеото на Амелия- Мира, пък само за себе си говорят и се опитват да се оправдаят. Двамата се събрали в свободния ъгъл в стаята на Томас и ще обсъждат (без нея) тя гнила ябълка ли е или стратег!??? Не чух да я наричат стратег, но пък стана ясно, че я мислели за глупава, пък тя се оказала злопаметна.. Забила им нож, прецакала ги. Горките сигурно са се крили от камерите да поплачат от обида и огорчение. Нищо ново не казаха освен старите глупости на нов глас. "Искали да съхранят славяните" демек тях си, тя Амелия винаги им е била като изкупителна жертва, не като равноправен играч. Много ги е яд, че не се остави да я използват. Трябвало да приеме привилегията да им готви още две седмици. Ами тя може да не им е искала благоволението. Важното е, че тя ще излезе като пич, а тези двамата като срам за майките си. Март пък го правел за една по- висша цел, демек за паричките Money ама съм сигурна, че е останал с пръст в устата. Вече почвам да си мисля, че е толкова озлобен към Амелия защото знае, че тя му е  много над нивото и не може да се класира при нея. Иначе намериха време да възхвалят Наско, как се е доказал на битки и пъзели, но не се сетиха, че същото може да се каже и за Амелия. Не им прави чест, но те такава нямат, тъй че няма и откъде да я извадят за да я покажат. Довечера ще гледам с нежелание.

# 1 175
Ако се наложи да излязат от играта Георгиос и Март,заради контузии...жалко за тях...Но Наско след контузията  излезна по силен,а те...

# 1 176
Ами както си го постелиш..нали се сещаш. Наско направи така, че всички да го уважават. Заслужи си го. В този ред на мисли добре , че махнаха Илиян, той наистина сякаш го спираше да си разгърне потенциала и изглеждаше леко тъповат край него.

# 1 177
  • Другата България
Изобщо не е жалко.
Йоана излезе заради контузия.
Наско го направи по същата причина.
Тези двамата с какво са по-различни? Thinking
Аааа, сетих се. Със "звездния" си статут. Освен че са красиви, са и известни. Не може току така да си тръгнат, някак безславно. Но всъщност те не са виновни, аз против тях двамата нищо нямам от тази гледна точка-че контузени си седят и се наслаждават на безплатен курорт. 
Те са ми анти поради другите причини. За горното вина има само продукцията, никой друг. Без ясни правила и граници кое е допустимо и кое не, и аз бих седяла. Надявайки се да се възстановя и да се добера до заветните парички. Защото каквото и да си говорим, те са движещата сила на всеки един там. От останалите. Тези, които ще си ги изкарат излязоха. Laughing
За "лидерЪТ" Сашко важи същото. Седмица ....някъде там, неясно къде, връща се на бял кон, пардон, на сива кобила, и се надява да спечели. И на първа игра се дъни като пич. smile3532 И то не на силова, представям си на силовите как ще се представи. Ама иначе се цанил там наред с умните.... Tired

# 1 178
Момичета, Мари пусна ли линк от снощното предаване? Ако да може ли да ме опътите на коя страница. Искам да видя нещо, че понякога на рекламите пускам Фермата и после късно връщам и изпускам.

# 1 179
Цитат
С какво са известни тези двамата, питам наистина защото не знам?
Амелия-Мира е повече мъж от всички останали мъже от славяните! Томас беше толкова жалък снощи, опитва се да е остроумен и кима с глава, но тя го затапваше след всяко негово изречение! Не ми се иска да отстрани Амелия, но ако го направи, тя се представи повече от достойно. А онези ощипани госпожици, въобще няма и да коментирам, смешни са. Сега нека четат коментарите за себе си и да се чукнат в главите какви са смешковци. Следя и фейсбук страниците, и тук и там, коментарите са едни и същи!

# 1 180
  • Другата България
 Laughing Резултатите от анкетата направо къртят миФки.
Радвам се да установя, че Радостина и Ана-Мария са далеч по-НЕхаресвани от Юлиян.
Има надежда хората да прогледнат. Sunglasses
Водачът е ясен, той дори не заслужава коментар.

Ако питаш мен, Тарзан е еротичен модел, финтес инструктор и Мистър София 2019, ако има още "титли", които пропускам да ме извини, по памет пиша.
Март е доведен син на Виктор Ангелов. Който е достатъчно известен. Самият Март досега не беше, покрай звездния му баща го познаваха хората.

# 1 181
Те пак се издават с промото кой печели така или иначе..

Мисля, че се забави, защото обърка едната плочка

# 1 182
  • ВАРНА
След снощния ми доклад до Фейсбук за fake профил/име Amy Amelia. 
От днес профилът и е Amelia Markova,

# 1 183
След снощния ми доклад до Фейсбук за fake профил/име Amy Amelia. 
От днес профилът и е Amelia Markova,

Ти сериозно ли? Жалкарска работа! И се написал мъж......жълти гащи същи

# 1 184
Продукцията да помисли върху това да направи - награда на публиката, че финала не е сигурно колко ще е заслужен на някои участници, ако са там.

Общи условия

Активация на акаунт