💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 543
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 375
Юлиян и на мен ми е секси, ще се бием, да знаете. 😆😂 Иначе и аз не мога да го понасям, ама .. Тази на снимките му е някаква братовчедка май.

Има снимки и с братовчедката, две различни жени са.

# 376
Най-вероятно си права и аз силно подозирам, че е симулация. Просто не мога да го възприема, за съжаление, явно има такива хора.

Epic fail!

Честно казано не искам да повярвам, че Александър симулира, защото това означава, че е зверски тъп или просто отвратителен страхливец с много голяма уста и его. Да даваш заявки и да си вярваш, че си лидер и в следващия момент да симулираш?!?

Ние никога няма да разберем къде е истината за това отсъствие, но ако е лъгал, не знам как би могъл да се погледне в огледалото, независимо от причината да го направи!
Е той нали и в игрите симулира. Един път повече или по-малко, все тая, няма вариант да измие срама от челото, независимо дали лъже или не за неразположението си сега.  Confused

# 377
Гледайки как след рекламата на Нова за конкретна битка се случва точно обратното, то предполагам, че Роберта ще победи довечера. Радостинка каза нещо от сорта на "знам кого точно ще номинирам".

# 378
  • Пловдив
Здравейте!
Гласувах за Роберта както повечето от вас.
Знаем как гласят промото всеки път. Тогава Томас преразказваше думите на Алекс за добавянето на Венцислава и всички решихме, че тя ще иде при Славяни.
Сега тези думи на Гадостина си мисля, че са си отрязани от нейни любими речи през довечерашния епизод и нямат нищо общо с играта и победата. Според мен тя е доволна единствено от това, че е избрана за капитан и така ще има право на два гласа. Обаче... Все пак тези 2 гласа не бяха ли при равенство или и тук няма да има правила?
Не разбирам защо не пратят близначките, които имаха желание, а нея, знаейки за това предимство при гласуването...
И все пак... Гледайки промото за довечера, накрая Алекс гледа в посока на Роберта, казвайки "край", та дали все пак нейната делва не пада за радост на Гастонови?  Sad

# 379
Аз много искам Александър да се върне. С нетърпение чакам момента, в който ще отпадне, и искам това да се случи в игра. Така боли повече, отколкото да си тръгнеш заради разстройство. Simple Smile
Виц:
Скрит текст:
Хванал го един диария, вече 5 дни му цеди силите, видяло се, че няма да го бъде и човекът усетил, че ще умре скоро. Докторът се надвесил над него, а умиращият със сетни сили промълвил: докторе, моля ти се, в смъртния акт пиши, че съм умрял от СПИН! Докторът се зачудил защо и го попитал: ама как така?! Ами, така! По-добре хората да мислят, че съм умрял от разврат, отколкото като посерко!

В реалния живот така ли хленчат хората като Ана Мария, като Йоана, като Гастон? Викат линейки, отиват в болници за най-малкото нещо? Скатавки са просто, това е истината, нищо им няма, нищо, коато да налага престой в болница и спешен екип! Лигльовци!

# 380
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Най-вероятно си права и аз силно подозирам, че е симулация. Просто не мога да го възприема, за съжаление, явно има такива хора.

Epic fail!
Не си само ти, не мисля, че някой го възприема, иначе нямаше да е толкова мразен и подиграван от всички във форума.

naskomimi, да, двата гласа на капитана са само при равенство.  Peace

# 381
  • Пловдив
naskomimi, да, двата гласа на капитана са само при равенство.  Peace
Което тя как се надява да се случи? В момента те са трима. И да се върне посерко, стават 4. Колкото и да се дразнят на Юлиян-  и Пламен, и Венцислава, едва ли ще го номинират. Дори и да не е от отборна солидарност, то заради нуждата от печелене на битки. Най-вероятно ще номинират Ана-Мария. Той Пламен си го каза - печелили са при малобройното племе прабългари, именно когато е трябвало силните да играят два пъти, което е по-добре от това да играе някой като Ана-Мария. Затова би трябвало да пожалят и Наско - най-малкото не е човешко да го пращаш на гибел, а и той дори и с даване на акъл, а друг да повтаря, е много ценен. А и не се знае дали няма за има игра, в която накрая да трябва само за редиш пъзел, без нищо друго, където даже би могъл да се включи.
Сега го догледах снощното... Толкова тъпо ми стана... Да пита за храна и да няма... Вярно, че са мислили, че и той ще е на хотел-болница през нощта, но все пак някой можеше да се сети да остави малко за сутринта поне...
Много е сдухан той... Като му казаха, че няма храна, можеше да пита Гадостина няма ли останала някоя друга вафличка...  Така ме е яд, че новите не са посветени в случката с вафлите, защото поне Пламен щеше да си отвори очите...

# 382
Въобще няма да номинират Юлиян "умните" траки.Ще видите,как ще си измият ръцете и ще бъде номиниран Наско.Пламен ще е най-вероятно човекът,който ще предаде Наско и ще каже,че го номинира да се възстановява и защото не им е полезен в игрите или нещо подобно.Както казват,че Юлиян е простак ще видите,как ще се номинира без никаква чест и ще го пратят на заколение моралните титани като Гастоновица,недоразумението за този формат щерката и сина им със специални нужди.

# 383
Тоя, Добрин,  верно не е изобщо в час. Не знам дали има някакви дефицити човека, дано няма, но много неадекватно се държи- мятка се като замаян, дъски троши, голям акробат го раздава, а в игрите никакъв го няма. Да не си мисли, че е в цирка и идеята на цялото мероприятие е да спечели аплодисментите на публиката? Много е зле.
Искам Юлиян на изгони Гастон и семейство. Дано да успееда си изиграе добре картите, ония четиримата са изключително противни.

# 384
Искаше ми се Наско да отстрани Гастон и Стоян Юлиян ,ама явно и двата варианта са невъзможни вече.Те и за Марешка нищо не дадоха като изчезна,трябвала да лежи и до там.Та не се учудвам и че за него нищо няма да се разбере докато не се върне.

# 385
  • до най-прекрасния мъж
Е, Марешка я видяхме, че пострада в играта и си удари главата. Логично е да я закарат в болница, ако се съмняват за комоцио. Най-малкото са й направили скенер/рентген и са й налели някоя и друга система. Такива удари са опасни и могат да повлияят след време, ако не се вземат мерки.

# 386
Те и за Марешка нищо не дадоха като изчезна,трябвала да лежи и до там. Та не се учудвам и че за него нищо няма да се разбере докато не се върне.

За Марешка видяхме, че получи комоцио по време на игра. Лежа един ден в колибата и един ден в лечебница, завърна се и се включи в игрите. Гастон и Ана-Мария отсъстваха най-дълго - така и не разбрахме от какво боледуват.

# 387
Да и тя сама си каза като се върна,че са и правили изследвания,но я нямаше 3 дена.А тоя си изчезна цяла седмица и даже не го споменават.Не че ми липсва разбира се,но предпочитам да го елиминират,не да си иде така лесно.

# 388
Наско не може да участва в каквито и да било игри, щом е с гипс. Ако го номинират, ще е все едно, понеже така или иначе ще отпадне.

# 389
За съжаление е така,не знам и защо го върнаха,явно за да го изгонят или заради гласа му при номинация не знам.

Общи условия

Активация на акаунт