💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 559
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 360
Спрямо спортът,с който се занимава,би трябвало да е силна в краката.Но не знам дали ще може да се концентрира достатъчно.Според мен тази битка е за Амелия😊.
Коя битка е за Амелия, като тя няма да участва в игра довечера?
Знам.Имам предвид,че условията на играта отговарят по-скоро на нейните силни качества-самообладание,издръжливост и прецизност.

# 361

Да , това било.

Благодаря!

# 362
Чудя се дали Александър не се е "разболял", защото не може да понася Юлиян и се е надявал да го изгонят в негово отсъствие? Неговите стратегии са все такива - "гениални"...

# 363
Чудя се дали Александър не се е "разболял", защото не може да понася Юлиян и се е надявал да го изгонят в негово отсъствие? Неговите стратегии са все такива - "гениални"...
Вероятно е.Все пак той не искаше Юлиян в отбора.И според мен,не за да не разедени племето (то и без това тази група хора не показа грам единност от началото ва формата),а защото се страхува от него.По напред някой много точно го каза-Наско с гипс се върна,а Алекс.......

# 364
Много са дразнещи двойните стандарти на продуцентите - Насето с гипс го върнаха гладен в мизерната колиба още същата вечер. Дори едни патерици не са му предоставили, та да не куцука на един крак.

Март и Герганчо никакви не се появиха в резиденцията, явно са били на пълно медицинско обслужване. Гастоня, дето така и не разбрахме от какво се е разболял, реанимира вече не знам кой си ден обгрижен и нахранен.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 19:32 от Анонимен

# 365
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Знам.Имам предвид,че условията на играта отговарят по-скоро на нейните силни качества-самообладание,издръжливост и прецизност.
Ясно, сега те разбрах. Но мисля, че и Роберта ще се справи.

# 366
Много ще е глупаво, ако Александър се върне след такова дълго отсъствие, племето мина през сума игри, изпоприбиха се и той едва ли не на финала, изпуснал всичко, пак вътре.
Ужасна игра като цяло!

# 367
Като замисъл е интересно предаването, но има много неща, които не са доизмислени или пък просто на мен не ми допадат.

На плажа 100% съм сигурна, че им даваха някакви неща за ядене и вода. Не вярвам също да са успели сами да си запалят огън, изведнъж всички станаха големи експерти.

Също така ме дразни това - лошо му станало на някой и 5 дена на санаториум. Еми като не може да издържи, да си ходи. Това е част от физическите възможности, като имаш слаб стомах, няма да ядеш рапани. Като не можеш да плуваш, участваш в изданието, което се снима в гората. Гадно е, но не е честно спрямо останалите, който носят племето на гръб през това време.

За безопастността или липсата на такава няма да споменавам, че го коментирахме много, но пък и самите участници трябва малко да се замислят. Като играеш до смърт(образно казано), рискуваш да се контузиш и да не можеш да продължиш, трябва малко мисъл кой риск е оправдан и кой не е.

# 368
Аз много искам Александър да се върне. С нетърпение чакам момента, в който ще отпадне, и искам това да се случи в игра. Така боли повече, отколкото да си тръгнеш заради разстройство. Simple Smile

# 369
  • София
За мен още е необяснимо как нямат някакъв вътрешен регламент след колко часове извън игра имаш право да се върнеш в играта.Как е възможно да вкарат Наско с гипсиран крак,а Александър? -той да не е опериран и ако е да-дали не искат да го вкарат някъде към финалната тройка.Simple Smile
Те тези неща е било хубаво още от кастинга да го мислят,а не да вкарват хора без абсолютно никаква двигателна култура.За снощната игра най-важният елемент беше как да скочиш и да се приземиш-но се оказа,че хората не можеха и по една стълба да се качат и един катинар да отключат.Оригиналната версия на играта е скок във вода,търсене на ключ под вода и отключване на катинар ,потопени във вода.Но нали там вода няма...пък ако има-ще е побутване на славяните.Simple Smile
Гадостина по някаква случайност взе ,че се представи добре и й пораснаха криле и пак завъртя старата плоча-да падаме умишлено,че да гоним ,който ни нерви.Онази оперната патица пък гневна Simple Smile -ами нали вие вдигахте ръце Юлиян да е във вашето племе-ето ви го сега.

# 370
  • Sunshine state
Не само, че няма регламент, ами и обяснения не дават - зачезва някой за Н на брой дни и после просто се завръща загладил косъма. Александър каквито и стомашни проблеми да има, по-скоро го достраша и реши да симулира.

# 371
Честно казано не искам да повярвам, че Александър симулира, защото това означава, че е зверски тъп или просто отвратителен страхливец с много голяма уста и его. Да даваш заявки и да си вярваш, че си лидер и в следващия момент да симулираш?!?

Ние никога няма да разберем къде е истината за това отсъствие, но ако е лъгал, не знам как би могъл да се погледне в огледалото, независимо от причината да го направи!

# 372
Понеже гледах само играта на вчерашното състезание някой може ли да каже за какво беше студиото? Казаха ли нещо за контузените и каква беше идеята на студиото изобщо?

# 373
  • Sunshine state
Понеже гледах само играта на вчерашното състезание някой може ли да каже за какво беше студиото? Казаха ли нещо за контузените и каква беше идеята на студиото изобщо?
Не казаха, и ние още се чудим и стигнахме до извода, че запълват ефирно време.
Александър е толкова долен, че няма да се учудя на нищо.

# 374
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Честно казано не искам да повярвам, че Александър симулира, защото това означава, че е зверски тъп или просто отвратителен страхливец с много голяма уста и его. Да даваш заявки и да си вярваш, че си лидер и в следващия момент да симулираш?!?

Ние никога няма да разберем къде е истината за това отсъствие, но ако е лъгал, не знам как би могъл да се погледне в огледалото, независимо от причината да го направи!
Е той нали и в игрите симулира. Един път повече или по-малко, все тая, няма вариант да измие срама от челото, независимо дали лъже или не за неразположението си сега.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт