💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 359
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 630
Близначката на кого оприличи Юлиян?
Жокера.

# 631
  • София
На Жокера от Батман. Писали сме заедно с precious.  Hug

Ама какво се случва в момента? "Силните", но ранени славяни си остават вкъщи да си почиват, слабаците ще защитаващ честта на отбора и за награда някой от тях ще бъде номиниран.  Confused

# 632
  • Испания
Томас е виден П..тьо Маринкин. Убедиха го бейовете и той тръгна да обяснява на Амелия.

Заради подобни "мъже", предполагам, жените остават моми цял живот или сменят сексуалната си ориентация.

# 633
Тези хорица са мега прости!
Томас, ти се появи тук и четеш, чудя се сега като се гледате какви сте идиоти, не ви ли е срам поне малко?!

Кой е профила на Томас, че се е появил ? Стана ми интересно!

# 634
  • Sofia
Жокера.
На мен ми прилича на Георги Първанов Grinning

# 635
Edit: За да не се повтаряме, си изтрих коментара.

Потресена съм. Връщам си всички думи назад за Томас явно е много привързан към мъжете и той. А като каза "Ето сега виждаш, че племето ти, което не те е ценяло отначалото, сега ти дава двама човека време..." и Амелия оставаше само да започне да се кланя и да повтаря Слава Тебе, да се свети името ти. Защо се излагат така? Защо?

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 21:22 от papincetoOo

# 636
И на мен ми прилича на Първанов  Peace

Вкупом да си ходят всички славянски "мъже"

# 637
Ако един от четворката не си тръгне скоро мисля да спра да гледам формата. Вече не се търпи. Много ме фрустрират.

# 638
Позволиха на траките да играят в пълен състав, въпреки че славяните са само 5ма. Правилно ли съм разбрала? Не че възразявам Laughing

# 639
Пак малумен пъзел

# 640
Нещо не мога да схвана идеята на този SDI амулет? Печелят го победителите, които реално нямат нужда от него.

# 641
  • София
Жокера.
На мен ми прилича на Георги Първанов Grinning
hahaha Joy Joy

# 642
Нещо не мога да схвана идеята на този SDI амулет. Печелят го победителите, които реално нямат нужда от него.

Смисъла е в рекламата на СДИ

# 643
Това за Георги Първанов ме разсмя много хахаха благодаря ви момичета!

Чудя се каква е тази несправедливост.. гледам да се разтоваря след работния ден докато пия вино или приготвям нещо, но толкова се напрегнах след видяното, че не знам дали ще продължа. Наистина ли чух и видях това, което излъчиха? Тези хора ме фрустрираха много повече от Георги (може би защото на него не му разбирах 90 процента от казаното), но изключително ме вбесиха. Тези грозни дребни душици славяните. Как може да са толкова недостойни и Марешка да им вика, че такива мъже не е виждала, толкова истински. Айде стига беее не може ли повече да се ценят .. такива жени са това. За Амелия да не говоря, че е израстнала без родители и е станала толкова успешна, самостоятелна, разумна, отговорна жена. Не й върви с мъжете ясно.. нито в живота, нито в предаването. Карма е явно... нямам други обяснение.
И все пак много ми стана тъжно. Ако можех бих я измъкнала оттам. Вече дори не искам да си ходят в двоубой, искам да си тръгнат веднага.

# 644
Оттатък във Фермата също раздават щитове на  SDI. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт