💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 276
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 750
-

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 22:54 от DebSs

# 751
На мене пък би ми било интересно кой ще "победи" в негативната класация, ако се включи и Александърчо... битката ще е жестока Wink))
Гледам, че Георгиос и Гастон имат сходни "стратегии" - племената им да паднат нарочно на номинационна битка... и после ще ми  говорят за раздаване в игрите "докрай"...

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 22:51 от Bilyana14.

# 752
Това е написала Роберта:

И понеже сигурно доста хора се чудят как така редим пъзел два часа и успяхме да изгубим страхотната преднина, която имахме, имам огромно желание да разясня. 🙂
С @amelia_markova не сме нито глупави, нито бавноразвиващи се. Просто както много често се случва ситуацията на екрана е показана доооста по- различно от реалността. 🙄
С Амелия бяхме наредили пъзела до предпоследната дума, когато сигнализирахме за нередност. 🚨
А именно- когато ни обясняваха условията на играта беше изрично казано, че плочките са 40 броя, тоест трябва да наредим 4 реда по 10 плочки. Когато стигнахме до предпоследната дума ние вече бяхме наредили 4 реда по 10 плочки и незабавно съобщихме, че има някаква нередност. И докато ние коментираме, изнервени от цялата ситуация и на малко по- висок тон, съответно казвайки няколко пъти и самото изречение, и чакаме адекватна реакция, траките изведнъж нареждат техните части. 💁🏼‍♀️
Накрая се оказа, че на нас такова нещо за въпросната бройка на частите не ни е казвано и всъщност частите са 50, 5 реда по 10 броя, просто трябвало да поставим излишните интервали един до друг. 🤷🏼‍♀️
Разбира се, то е близо до акъла, че когато има излишни интервали просто ще ги забодеш някъде и си готов, стига преди това да не ти е казано ИЗРИЧНО, че трябва да получиш 4 РЕДА Х 10 ПЛОЧКИ. В такъв момент единственото, което ни минава през ума, е че е станало недоразумение с парчетата, не мислим как да го наредим, защото сме убедени, че има грешка при така зададено условие...
Е, уви, грешката остана за наша сметка, а пък сега и го излъчиха така сякаш ние въобще не сме наредили въпросното изречение 🤦🏼‍♀️ Алилуя!
Обичам телевизията! 🌟

# 753
  • Испания
На мене пък би ми било интересно кой ще "победи" в негативната класация, ако се включи и Александърчо... битката ще е жестока Wink))

Той е в друго племе.

# 754
Гледах промото в нова плей и наистина е различно. Вижда се как Март намери повод да изкара целия си яд, който незнайно защо още от началото насъбра срещу Амелия. "Пак да го номинираш другия път" вика на нея, а после с ехидна усмивка "Успех на битката". Абее това момче ще ме откаже да гледам предаването. Март ли е, юни ли е да вземе по-скоро да се маха, че започвам да изпитвам физическа нетърпимост към него. Ей тука ще ви чета коментарите и това е.

# 755
Гледайки промото от сайта, Георгос по-скоро заговорничи да загубят играта, отколкото да говори за себе си, че ще си заминава. Надеждата ми все пак остава, защото говори във второ лице мн.ч, значи той отново няма да участва.

# 756
  • Испания

Накрая се оказа, че на нас такова нещо за въпросната бройка на частите не ни е казвано и всъщност частите са 50, 5 реда по 10 броя, просто трябвало да поставим излишните интервали един до друг. 🤷🏼‍♀️

Нали съобщават условието едновременно на всички? Не казвам, че няма манипулации. Едните са явни, другите - скрити.

# 757
Много е тъжно написаното от Роберта. Но не се съмнявам- то кое им е точно?!

# 758

Той е в друго племе.
Ясно е това 😉 Може на финал да е обобщено за формата 🙂

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 22:58 от Bilyana14.

# 759
Промото е брутално. В първото само загатват за уговорка, във второто всичко е ясно.
Обаче и да си хубав, тъп ли си - все тая. Март като го видя вече и ми се повдига. Отрекоха се от мъжката си дума, а са разочаровани от Амелия.
Удовлетворението ми е, че са за смях на цяла България (така де, на стоте човека, които гледат шоуто 😂)

# 760
При положение, че ще са Веско, Стоян, Томас - дори не е нужно да падат умишлено в такъв вид игра. Smiley

Вярвам ѝ на Роберта, не съм си мислела, че двета са недосетливи, при положение, че опонентки бяха Венци и Радостина. Поредната гавра на продукцията влияеща на зайците. Жените хем се борят с мъжете, хем с продуцента Wink

# 761
Ако паднат нарочно ще са най- големите глупаци, не виждат ли, че са само 5 здрави, искат да станат 4 😂
Томас беше споменал в последното видео, че с Наско и още някой контузен ще гостува.Дано да е Март. 😊

# 762
Това е написала Роберта:

И понеже сигурно доста хора се чудят как така редим пъзел два часа и успяхме да изгубим страхотната преднина, която имахме, имам огромно желание да разясня. 🙂
С @amelia_markova не сме нито глупави, нито бавноразвиващи се. Просто както много често се случва ситуацията на екрана е показана доооста по- различно от реалността. 🙄
С Амелия бяхме наредили пъзела до предпоследната дума, когато сигнализирахме за нередност. 🚨
А именно- когато ни обясняваха условията на играта беше изрично казано, че плочките са 40 броя, тоест трябва да наредим 4 реда по 10 плочки. Когато стигнахме до предпоследната дума ние вече бяхме наредили 4 реда по 10 плочки и незабавно съобщихме, че има някаква нередност. И докато ние коментираме, изнервени от цялата ситуация и на малко по- висок тон, съответно казвайки няколко пъти и самото изречение, и чакаме адекватна реакция, траките изведнъж нареждат техните части. 💁🏼‍♀️
Разбира се, то е близо до акъла, че когато има излишни интервали просто ще ги забодеш някъде и си готов, стига преди това да не ти е казано ИЗРИЧНО, че трябва да получиш 4 РЕДА Х 10 ПЛОЧКИ. В такъв момент единственото, което ни минава през ума, е че е станало недоразумение с парчетата, не мислим как да го наредим, защото сме убедени, че има грешка при така зададено условие...
Е, уви, грешката остана за наша сметка, а пък сега и го излъчиха така сякаш ние въобще не сме наредили въпросното изречение 🤦🏼‍♀️ Алилуя!
Обичам телевизията! 🌟

Знаех си, че е имало нещо нередно!

# 763
На кои тях им е казано, не събират ли всички участниците заедно и да им казват регламента на играта?
Март няма да го коментирам.

# 764
  • София
Чета ви от известно време и много готини коментари намирам.
Относно изявлението на Март, другият път пак да го номинира,аз бих му отговорила, че е негов ред след това.
Трябва да им е забранено да правят уговорки както е в сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт