💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 435
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас
Интересно, Амелия дали ще им сготви днес на бейовете?
Март и благодари за пържолите преди да я захапе за това, че е номинирала Томас. Нагло пишлеме! Яде пържоли пък после .... "много съм ти сърдит"

# 856
  • ВАРНА
За феновете на ''Игри на волята'', които са абонати на ИПТВ Виваком - вече се появи тестово Nova HD!

До края на другата седмица и при А1 -  ИПТВ, новата интернет платформа  за телевизия А1  Експлор тв. -
ще цъфне и там Нова HD.

# 857
Тестовата на същия номер програма ли е или под друг, както останалите HD?

# 858
  • ВАРНА
На приемници  за  наземна телевизия ИПТВ Виваком -  
Изписва го=   TEST HD -  NOVA HD

На сателитната тв. на Виваком чак януари ще бъде качен Нова ХД.

# 859
Знаете ли, в какъв ред номинират участниците, или както ѝ дойде на Алекс? Има голямо значение , кой след кой номинира, кой е първи и кой последен.То май и при номинации е пълна недомислица.Единствено е важно водещата единият ден да е с бял , другият с черен сутиен на плажа😂

# 860
Има някаква уловка с това кой след кого номинира, мисля, но са го направили да изглежда като едно към гьотере!

# 861
Със сигурност реда в номинирането е определен след, като са ги записали как си правят стратегиите за да е интересно;
Аз лично мислех,че Амелия ще им се подчини и ще играе играта.Зарадва ме и ме изненада. Те обаче си остават нагли- тя вече не била славянка!! Защо??? Защото вие я номинирахте всеки път почти, но вие сте славяни!

Смях голям с тази група силни, повярвали си момчета;Smiley

# 862
Гастон защо е сложен при умните траки, при положение, че май ще отпадне първи в играта довечера?
В единия кадър от промото се вижда, че ще е между Стоян и едната близначка, а на този кадър е видимо, че Гастон вече е отпаднал от самата игра: Grinning

Също видях нова снимка в профила на Юлиян, която ..
Скрит текст:
Скрит текст:
ми изглежда, че ще е от играта довечера.. Не знам дали снимката е от точно по време на играта, но така предполагам, от което се вижда, че отпаднали са - Гастон, едната близначка, Томас, до него е Роберта (вижда се малко от косата и ръката ѝ) и има един жълт до Юлиян, който предполагам е Веско..   
От което следва, че спечелването на играта ще зависи от Амелия и Стоян за славяните - и другата близначка, Пламен и Венцислава за траките. Надявам се Амелия или Стоян да ни изненада и да спечелят.

# 863
Георгиос може и по собствено желание да е излязъл

# 864
Как имаше очи Томас да отиде да говори с Амелия, при положение, че тя беше вечната номинирана? Така и гарантирали още 2 седмици в играта, колко великодушно, докато изчистим чуждите, после пак си ти наред

# 865
Как имаше очи Томас да отиде да говори с Амелия, при положение, че тя беше вечната номинирана? Така и гарантирали още 2 седмици в играта, колко великодушно, докато изчистим чуждите, после пак си ти наред

Това за "двете седмици живот" беше такава смехория. Защо Амелия да им вярва на уговорките и обещанията при положение, че веднъж уж всички славяни се разбраха да номинират първо новите, а след това се извъртяха като фурнаджийски лопати, изпращайки Марешка и Амелия на дуел?!

# 866
  • София
Ох, този Март какъв жалък наглец е! Това е най-противният участник в отбора на Славяните. Куц обаче коли и беси от дивана и разпорежда кой как да гласува. Страшен интригант и комплексар е този! Наглостта му край няма, не пое отговорност когато се провали в играта с картите, след това излъга, че травмата му е добре, не участва в следващата игра, обаче посочва кой да бъде номиниран. Удари дъното, пълна мишка е за мен.
Амелия вчера беше невероятна, така ги прецака тези глупаци. Изключително умна и много в играта е това момиче. Само адмирации за мен. Заби им ножа в точния момент.
Изключително точно!

Един от най-слабите играчи, който лежи от кълка на кълка се е взел за фаворит!  smile3506
Дали е възможно този жалък плазмодий Мартьо, мамицата му, да вземе и да спечели формата!?  Shocked
Тази подла гнида няма нито съвест, нито срам и дори да чете и тук, и във фб, как всички го ненавиждат и го плюят, съм сигурна че изобщо не му пука...  bash

Искрено се надявам Амелия да не отпадне поне този път и да не са дали удобна игра на оня пън Томас...

# 867
Контузията му, според мен, ще го изхвърли от играта

# 868
Ох, исках нещо да кажа, но забравих какво... 🙄...
А, сетих се! Някаква пламенна защитничка на Басто(у)н 😁 обясняваше, че не можело така да го храним! Бил заболял от тежка болест, ма така и не каза каква... Само се репчеше на хората, които не го понасят. А не го понасят ВСИЧКИ! Само тя го защитава.

# 869
  • Испания
Като е заболял от тежка болест, лош късмет. Ако е тежка, нямаше да го върнат. Каквато и да е, не му е мястото вече във формата /не че преди му беше мястото там, ама не е единствен не на място/. Това никъде го няма.

Общи условия

Активация на акаунт