💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 261
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 155
Най-същественото във видеото беше, че Алекс Сърчаджиева е виновна за първата загуба на славяните, защото им е дала лоши инструкции и че нямаме право да коментираме, защото не сме там Wink "Нямаме право", ама коментираме - кой ще ни спре?))
...И щяло да има втори сезон - дали?... И да има, ще е много по-различен и без връзкари... Както са го побългарили, може да вкарат зрителски вот...

# 1 156
То се иска съвест за тая работа. Ама някой хора я нямат...Наско си тръгна, защото така е по-достойнатс постъпка, а и така излиза като победител, защото успя да обори мнението за себе си , че е слабак.
Не, не съвест, а воля да се откажеш от едни 200 000 лева, за да се погрижиш за здравето си.

# 1 157
Пламенчо без глас,много интересно! Явно му се радваме неутрално! Или защото вота е отрицателен.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 11:18 от ilenkata

# 1 158
  • София
Снощи някои хора пробиха дъното.Този Март направо ми иде да го тресна през тв-то,Томас и него!
Александър е нема такъв смешник..
Потресена съм с две думи Simple Smile

# 1 159
Пуснах видеото на Томас и още в началото каза, че номинацията е -  "Супер неприятна за мене"..
Чакай малко! Един път го номинирали, е се на*ра вече. Амелия като я номинирате 4 пъти, тя оплаква ли се като теб, сърди ли се като малко дете? Голям страх от това да отиде на дуел.. Нали си много силен играч, стратег - еми покажи се. До сега една победа няма, да не говорим за трагичното му представяне в общите битки.

Не знам как ще го изгледам до край клипа с Март, но ще си го причиня, само за да видя колко под дъното ще копаят и какви бисери ще ръсят.

# 1 160
  • Другата България
Записвам се на 78 страница в новата тема, много се надявам това да не се случва повече до края. Няма как да изчета всички мнения, сигурна съм, че всичко е коментирано и казано, цяла седмица епизоди няма как да коментирам в един пост, ще се спра на това, което мисля след снощния.
Не знам след всичко видяно последната седмица, особено след последните два епизода дали има още хора, които смятат Юлиян за сексист, женомразец, подляр, гадняр и всякакъв друг АР. Всъщност може и да има, всеки е свободен да има предпочитания и да харесва даден тип "МЪЖ", но след видяно и чуто в пъти предпочитам да насоча предпочитанията си към Юлиян, отколкото към някой от четиримата "мъже" и стремящият се да им подражава във всичко Стоян. Гледах и не вярвах на ушите си Shocked. Четирима двуметрови подобия на мъже се въргалят цяла седмица по едни дивани и кревати, отишли са там на курорт, хапка, пийка и безплатен плаж, не участват в състезания, за тях няма правила, регламент или каквото и да било друго, и същите тия подлагат на публичен линч една жена, която за жалост доста късно се усети да изрази позиция и по-важното-да я защити. Веднага се извадиха томахавки, отправяха се закани, пускаха се грозни и дори обидни коментари и то защо? Защото видиш ли жената не е играла по свирката на мъжа. doh Rolling Eyes Angry Тарзан прилича буквално като някой турски бей, опънал се и поглажда "умно" брада като Настрадин Ходжа, пускайки от време навреме по някоя дочута или заучена фраза и смятайки, че същата звучи философски. Март....дори ме е яд на себе си, че отначало го харесвах. Но това беше преди да си отвори устата. Много е жалко да гледаш млад и уж образован човек да е толкова ограничен в разбирания и притежаващ толкова нелицеприятни човешки качества. Томас освен че няма нищо на втория етаж, се оказа едно дребно, злопаметно и отмъстително човече, което отгоре на всичко и е слабо като физика и подобни данни. Веско е едно голямо непораснало дете, наивен според мен, но вярващ в някакви негови си неща и такива като мъжка солидарност и чест, които /освен голямото му сърце, разбира се/ не му позволяват и на него да наруши сплотеното братство на красивите. И покрай тях Стоян подскача като паленце, чудещ се накъде да се обърне и как точно да заяви лоялността си, криворазбраната такава . /Защо единия крачол на банския-левия на този елемент е постоянно вдигнат нагоре, по-секси ли смята, че е така, по-мъжествен?/. Просто пълна пародия на мъже, имащи се за "МЪЖЕ" и парадирайки с това, а всъщност жалка картинка. На фона на тях се усетих, че дори започнах да харесвам Добрин. Crazy
За липсата на всякакви правила и някакво ограничение на курорта на определени хора дори няма да отварям дума. Значи тези двамата, вкл. и безславно завърналото се Саше може с дни и седмици да се въргалят и да се прехвърлят от стая в стая, вирейки контузени крака и оправдавайки с това неучастието си в игрите, същевременно хранейки се на корем, джуркайки смутита и протеини и грижейки се разбира се за красотата си. Същевременно другите се състезават и се налага да участват дори и по два пъти поради недостиг на хора. Просто не възмутително и грозно, а направо отблъскващо. Втори сезон ли?  Stop Stop Stop
Излишно е да казвам, че продължавам да симпатизирам на Юлиян и Пламен. Основно на Юлиян. И съжалявам, че толкова късно харесах Амелия-Мира. Довечера се надявам да натрие носа на Томас, ама така здраво, че свят да му се завие.

# 1 161
Наско тръгна..Юлиян ми е фаворит,умее играта!

# 1 162
Амелия качи нов пост в инстаграм, придружен от няколко снимки..

спойлер
Скрит текст:
Скрит текст:
тази е една от снимките..
Предполагам е момента, в който напуска. Sad

# 1 163
Те пак се издават с промото кой печели така или иначе..

# 1 164
А Александър защо изобщо го върнаха във формата.... Е,вярно...неговото е друга травма от Атанас...

Явно имат право на 3 игри отсъствие /или на една седмица/. Затова и Наско си тръгна, защото за седмица нямало да се оправи. Затова и Георгиус си тръгва най-вероятно-защото му е свършило правото да отсъства от игри, а кракът му е не е добре. Инак и той щеше да си лежи с ранен крак в резиденцията.

# 1 165
То и Март  - тогава, всички контузени...

# 1 166
  • Другата България
Георгиус си тръгва???? Кога? Надявам се и Март също?

# 1 167
То и Март  - тогава, всички контузени...
Той явно ще може да се включи.

# 1 168
Тръгва си явно, защото реве на масата, след дуела. По което съдя, че вероятно Амелия е тази, която ще си ходи, нея я няма на масата.

# 1 169
  • София
Някой от тях двамата( Март , Георгиус) има ли спечелена капитанска битка?

Общи условия

Активация на акаунт