💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 261
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 185
Най -добрите в тази игра са май Юлиан,Наско,Амелия-Мира...Пламен също,но ми е като фон... така ми се иска да покаже характер...все се крие ,само пред камерите е силен на думи

# 1 186
  • Пловдив
Доклад!? И защо!?
Мислех си, че поне тук в темата, няма и един "славянин"... жалко... Sunglasses
Оххххх, срам- не срам аз съм от славяните все още. За съжаление и “последният мохикан” ще си тръгне в лицето на Амелия и няма да има вече племе. Останалите от първоначалния състав плюс новото лекенце са от онези, на които никой не желае да помогне, след като вече е натиснат бутона на тоалетното казанче.

# 1 187
Току-що изгледах снощния епизод и съм без думи за Март и Томас. Абсолютни лекенца..........А вие тук продължавайте да ги обиждате, че са жени, пък после ми говорете за сексизъм и искайте уважение към жените. Вие самите не се уважавате......Rage

# 1 188
Още миналата седмица се изложи Томас...уж са си чистокръвни славяни,а след пет минути друго...

# 1 189
  • София
Юлиян има и стратегия,с която се харесва на всички.
Не е така, близначките не го харесват и даже искат да го номинират преди Александър, което за мен е изключително тъпа идея, защото те двете нямат абсолютно никакъв шанс пред коалицията на Гастон, ако не се съюзят с прабългарите.

# 1 190
След снощния ми доклад до Фейсбук за fake профил/име Amy Amelia. 
От днес профилът и е Amelia Markova,

Фейк профил във Фб означава, че някой си е направил 100 профила с определена цел. Не фалшиво име - няма сила, която да задължи когото и да било да се регистрира с истинското си име.

П.п. Имаш доклад за това как са се отнесли към сигнала ти - можеш да видиш какво са ти написали и дали името е сменено заради теб, или защото тя така е решила.

# 1 191
Юлиян има и стратегия,с която се харесва на всички.
Не е така, близначките не го харесват и даже искат да го номинират преди Александър, което за мен е изключително тъпа идея, защото те двете нямат абсолютно никакъв шанс пред коалицията на Гастон, ако не се съюзят с прабългарите.
Не мисля,че ще го номинират.Личи си как го гледат,някак си с уважение.Те ясно осъзнават,че тяхното племе винаги губеше.Откакто прабългарите са там почти нямат загуба.А и ненавистта й към Александър е огромна.

# 1 192
Ако продължават да печелят,скоро няма да номинират...А дали е вярно това,което писа Роберта за играта...Ако са съобщили на всички редовете еднакво... Тя твърди,че има не показани кадри,в които са спрели играта...Напомня на това с ключовете и Ана-Мария,тогава спряха играта...

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 13:49 от ilenkata

# 1 193
Сашка снощи беше като онази неадекватна жена “Усмивка”!

https://youtu.be/PdrofOw2rkc

Шлем!

Женчовците няма да ги коментирам, не знам наистина как Амелия е голяма приятелка с тях на този етап навън..

# 1 194
  • Пловдив
Току-що изгледах снощния епизод и съм без думи за Март и Томас. Абсолютни лекенца..........А вие тук продължавайте да ги обиждате, че са жени, пък после ми говорете за сексизъм и искайте уважение към жените. Вие самите не се уважавате......Rage

Един мъж, ако не се държи като мъж какво остава да е? За мен е обида един мъж да бъде наречен жена. Защо? Защото това казва, че той не притежава качества, които се очакват от един мъж. Както е комплимент една жена да бъде наречена повече мъж от мъжете. От мъжа се очаква мъжество, сила на характера, доблест. Къде е Томас тук? От жената се очаква да е нежна, крехка и ранима. За мен Томас няма мъжество. Той не можа да понесе дори една елементарна номинация. Да не говоря, че наистина ми е женствен.

# 1 195
  • Другата България
Ако продължават да печелят,скоро няма да номинират...А дали е вярно това,което писа Роберта за играта...Ако са съобщили на всички редовете еднакво... Тя твърди,че има не показани кадри,в които са спрели играта...Напомня на това с ключовете и Ана-Мария,тогава спряха играта...
Какво и къде е писала Роберта? newsm78

# 1 196
Тоя клип с усмивката го гледам за първи път, не е толкова зле жената JoyJoyJoy Обаче като видях коментарите и особено "Боже, това е майка ми!", щях да падна от стола...
Алекс наистина говори с подобна интонация ("Верният отговор е: роза")...

# 1 197
Сега изгледах промото. Според мен Кръстникът-Русалка ги е събрал преди битката или друго време, просто Амелия не е на масата с тях. Като нищо може и да готви в кухнята...
Предполагам, че много от грозните коментари ги чува и вижда за първи път от екрана, не че не беше наясно какво им е отношението. Unamused
Много се надявам Амелия да победи довечера.

# 1 198
Какво и къде е писала Роберта? newsm78

Пуснато е някъде назад в страниците,явно обвиняваше "телевизията"

# 1 199
Русалчо що ли плачеше милия

Общи условия

Активация на акаунт