💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 276
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Пловдив
Здравейте!
Пропуснала съм няколко страници от снощи, но нямам време да ги прочета.
Та, само аз ли мисля, че Амелия ще бие Томас? Това, че я няма на масата, а е там "Томи" Simple Smile, нищо не значи. Може да е преди битката и тя да не седи до тях, докато си плетат плетките.
А и промото..  Толкова явно показва надмощие и думи на Томас, че ще е мега тъпо ако наистина той печели. Тези негови закани може да са даже преди двубоя, а това, че тя се сеща, че бърка плочка пак нищо да не значи. Тя поне има мозък да се сети, че е объркала, а онова и толкова не може.
Искрено се надявам и вярвам, че тя ще победи, дори това да е последната й седмица там. Ще е страхотен удар и нямам търпение след това да видя пос*аните физиономии на Марта и Рапунцел. То може и последната за Томи да плаче. Simple Smile

# 1 201
  • София
Не мисля,че ще го номинират.Личи си как го гледат,някак си с уважение.Те ясно осъзнават,че тяхното племе винаги губеше.Откакто прабългарите са там почти нямат загуба.А и ненавистта й към Александър е огромна.
И аз си мислех, че осъзнават това, но в онзиденшния епизод като си говореха двете, казаха, че много искат да изхвърлят Александър, но в момента по-належаща задача било да изхвърлят Юлиян. И цитирам: "Паднем ли на елиминационна, Юлиян е първият, който изгаря."  Признавам си, че изключително много ме изненадаха с тази си нагласа и намерения. Rolling Eyes

# 1 202
  • Варна
Току-що изгледах снощния епизод и съм без думи за Март и Томас. Абсолютни лекенца..........А вие тук продължавайте да ги обиждате, че са жени, пък после ми говорете за сексизъм и искайте уважение към жените. Вие самите не се уважавате......Rage

" Pussy " далеч по- добре описва поведението на славянското ядро. То е комплимент да се наричат тези хора " жени ".
Аз довечера смятам да пропусна предаването, предпочитам да разбера от темата победителя от дуела. Надявам се промото да е подвеждащо.

# 1 203
  • София
Наско им го завеща това, защото видя Тина и Ана-Мария колко са загрижени за него и че може да са се карали, но изпитваха истинска емоция.
За мен Юлиян сбърка много и със скриването за имунитета и с това, че не стана за Наско. Дори и да не му е пукало, когато не се държиш като част от племето, то не те приема. Не, че това ще му попречи напред, защото и да отиде на номинация, според мен ще се върне, но ако има гласуване накрая, си е грешен ход.

А за номинацията, трябваше да излъже, че е имунитет + Венци, а не така, то ако Алекс не го беше казала, нали славяните се наговориха да им кажат, така че все щяха да разберат.

Мери_Анн, в инстраграма си коментира Роберта.

# 1 204
Близначките се издразниха на Юлиян заради скрития имунитет. Усещат, че не могат да му имат доверие като на Наско, примерно. Солов играч е, прецениха го добре, но няма да имат гласове срещу него. Радостина прогледна отдавна, че любимия ѝ Алекс е гола вода, но го играе лоялна. Ще го отсвири скоро, струва ми се.
 Ако ги обединят другата седмица искам да играят индивидуално и да се спре с тия "коалиции".

# 1 205
  • София
Да, Наско им го завеща, но си мислех, че няма да следват съвета му, защото практически нямат друг полезен ход срещу коалицията. А Радостина от доста време вече е прозряла, че Александър не става за нищо, но до момента не е предприела никкави стъпки, за да промени статуквото, само си приказва. Дано се накани възможно най-скоро!

# 1 206
  • София
Току-що изгледах снощния епизод и съм без думи за Март и Томас. Абсолютни лекенца..........А вие тук продължавайте да ги обиждате, че са жени, пък после ми говорете за сексизъм и искайте уважение към жените. Вие самите не се уважавате......Rage
Момичетата са имали предвид женчовци, а не жени /ако изобщо така са го написали/... И бъди сигурен, че се уважаваме... и то бая... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 207
  • Sunshine state
Направо ще ме откажат да гледам тия Славяни.. Много ми е тегаво да ги гледам и слушам тия противняци. Определено заораха дъното и даже една Ана Мария заслужава повече победата от тях. Дано никой от това племе не спечели формата, че иначе много ще се разочаровам! 🙄
Бастун и той първа кипра на играта, рядко противен тип. Дано се усетят и го изгонят час по-скоро. На дуела съм за Амелия, но не мисля, че има голям шанс срещу Томас, за съжаление.
Гръцкият ревльо циври, защото сигурно са му казали, че не може да продължи в играта.

# 1 208
  • Козлодуй
Довечера и аз съм за Амелия защото до сега Томас не показа нищо в игрите и мразя коалиции, а Амелия се доказа, че може да се мобилизира за важните игри Simple Smile
Относно траките Юлиян е по-неприятен от Александър според мен защото Александър само е самозаблуден, че е лидер и очевидно го подтикват да го изрази на глас - иначе да се докаже че може - има достатъчно игри ама той отпадна първи на игра за запомняне Simple Smile

# 1 209
  • София
Дали 4-те спящи красавици не са се разбрали да си делнат парите, та се пазят да оцелеят, дори и с цената на големи измекярщини?

# 1 210
  • София
Доклад!? И защо!?
Мислех си, че поне тук в темата, няма и един "славянин"... жалко... Sunglasses
Оххххх, срам- не срам аз съм от славяните все още. За съжаление и “последният мохикан” ще си тръгне в лицето на Амелия и няма да има вече племе. Останалите от първоначалния състав плюс новото лекенце са от онези, на които никой не желае да помогне, след като вече е натиснат бутона на тоалетното казанче.
Не визирах симпатизантите, а действие по "славянски" метод - Март, Георгиос, Томас...  Peace

# 1 211
Дали 4-те спящи красавици не са се разбрали да си делнат парите, та се пазят да оцелеят, дори и с цената на големи измекярщини?
Отде  толкоз акъл?
Тупарев към другия бряг ли е?

# 1 212
  • Другата България
Скрит текст:
Наско им го завеща това, защото видя Тина и Ана-Мария колко са загрижени за него и че може да са се карали, но изпитваха истинска емоция.
За мен Юлиян сбърка много и със скриването за имунитета и с това, че не стана за Наско. Дори и да не му е пукало, когато не се държиш като част от племето, то не те приема. Не, че това ще му попречи напред, защото и да отиде на номинация, според мен ще се върне, но ако има гласуване накрая, си е грешен ход.

А за номинацията, трябваше да излъже, че е имунитет + Венци, а не така, то ако Алекс не го беше казала, нали славяните се наговориха да им кажат, така че все щяха да разберат.
Мери_Анн, в инстраграма си коментира Роберта.
Мерси.
Ама какво? С две думи, ако ти се занимава да разкажеш.

# 1 213
  • Берлин
Амелия и Томас след дуела

# 1 214
Това е написала Роберта:

И понеже сигурно доста хора се чудят как така редим пъзел два часа и успяхме да изгубим страхотната преднина, която имахме, имам огромно желание да разясня. 🙂
С @amelia_markova не сме нито глупави, нито бавноразвиващи се. Просто както много често се случва ситуацията на екрана е показана доооста по- различно от реалността. 🙄
С Амелия бяхме наредили пъзела до предпоследната дума, когато сигнализирахме за нередност. 🚨
А именно- когато ни обясняваха условията на играта беше изрично казано, че плочките са 40 броя, тоест трябва да наредим 4 реда по 10 плочки. Когато стигнахме до предпоследната дума ние вече бяхме наредили 4 реда по 10 плочки и незабавно съобщихме, че има някаква нередност. И докато ние коментираме, изнервени от цялата ситуация и на малко по- висок тон, съответно казвайки няколко пъти и самото изречение, и чакаме адекватна реакция, траките изведнъж нареждат техните части. 💁🏼‍♀️
Накрая се оказа, че на нас такова нещо за въпросната бройка на частите не ни е казвано и всъщност частите са 50, 5 реда по 10 броя, просто трябвало да поставим излишните интервали един до друг. 🤷🏼‍♀️
Разбира се, то е близо до акъла, че когато има излишни интервали просто ще ги забодеш някъде и си готов, стига преди това да не ти е казано ИЗРИЧНО, че трябва да получиш 4 РЕДА Х 10 ПЛОЧКИ. В такъв момент единственото, което ни минава през ума, е че е станало недоразумение с парчетата, не мислим как да го наредим, защото сме убедени, че има грешка при така зададено условие...
Е, уви, грешката остана за наша сметка, а пък сега и го излъчиха така сякаш ние въобще не сме наредили въпросното изречение 🤦🏼‍♀️ Алилуя!
Обичам телевизията! 🌟

Общи условия

Активация на акаунт