💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 274
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 395
Дано Наско да не им спести нищо в типично негов стил.

# 1 396
  • София
Rape jokes в епизода днес. Колко забавно...

# 1 397
Студиото на живо ли е ? Питам , защото Наско е без патерици и гипс

# 1 398
А бе, Алекс луда ли е да пита такива въпроси. Тая игра беше много малоумна. Изпотрепа ги. Имам чувството, че играят Игри на глада, а не на волята.

# 1 399

Вероятно срещу майски бръмбар в детската градина.

Не го вярвам, освен ако бръмбара е бил с контузен крак....Yum

# 1 400
  • София
Студиото на живо ли е ? Питам , защото Наско е без патерици и гипс
Вчера е снимано.

# 1 401
  • Испания
Георгиос чакал да се разкрие, пък взе, че се контузи и напусна. Язъъъъъъъък! Дори не може да разбере колко е жалък.

# 1 402
  • Sofia
Май Хелоуин е поздравил за водещата!?!?
Подранил е. Да яха метлата и тя да изчезва
Благодаря Папурче! От яд заради тъпата игра взех глупости да пиша!

# 1 403
Този Март- април как се опитва да се запази, защото знае, че е бита карта. Жена не съм виждала така да интригантства... Мисля, че Томасита му отряза квитанциите и стана доста "атмосфирично" Grinning

За Роберта думи нямам. Кефи се, че всички стоят диван чапраз, а тя готви и чисти. Хахаха колко забавно - в такива моменти този неин смях ми идва в повече.

В понеделник Стоенчо нещо се ще скача на Юлиян, но с това само може да му напълни душата така, че все тая.

Покрай тези се чувствам като някакъв краен хомофоб обаче какво да направя като са вкарали такива образи.

# 1 404
  • Испания
Кефи се, че всички стоят диван чапраз, а тя готви и чисти.

Не, тя им стои на тях диван чапраз.

# 1 405
  • София
Стилистите определено не харесват Алекс, как един път не я облякоха добре.

Томас обяви край на коалициите и пак с Март започнаха да заговорничат. Март е такова жалко подобие на играч, че не си заслужава да се коментира.

# 1 406
Прибрах се, веднага пускам.... гледам Георгиос е излезнал... и Алекс му задава въпроси.. а той какво се оправдава, нищо не казва..

# 1 407
  • София
Изобщо не може да ме трогне тарзанчо, но винаги е неприятно когато някой напусне контузен.
Иначе гледах промото за понеделник, че тия за територия са безсмислени вече. Юлиян явно пак е провокирал маминото синче и той не е издържал и налита на бой, хаха лешпер мамин  Laughing
ама май, май пак славяните ще спечелят, явно траките са обречени никога да не припарят до резиденцията.  Grinning

# 1 408
  • 221B Baker Street
Рапунцел се опита да шиклакави, ха-ха...

# 1 409
Ох, колко е прост..

Общи условия

Активация на акаунт