как давате Вигантол

• 10 908
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
Давах по 2 капки сутрин в лъжичка с  малко кърма.После по 1,а след като се ограмотих Embarassedги спрях.Бях давала 5 месеца.Септември е родено детето ми.

# 31
  • София
Тъкмо днес си скубех косите, че редовно забравям да дам на детето прословутия Вигантол, а се оказва че е нямало нужда newsm44 newsm44 newsm44. Тъй като детето ми се роди доста едро педката обясни, че като расте и по килограм и кусур на месец е предразположено към рахит. Постреснах се и давах 2-3 дни по 2-3 капки (такава ни беше предписаната доза) и започнах да пропускам да го давам. След това помолих таткото да следи за Вигантола и когато се прибере на време дава, но напоследък се преработва и не съм се сещала smile3506

Защо след като е лято ни тормозят да даваме допълнително Вит.Д, така и така всеки ден сме по улиците и парковете? Само като се сетя какво чувство за вина ме бе обхванало и то заради педката като отида на 10-ти ще bash

# 32
Капя в устата по 2 капки направо от шишенцето.. Сутрин към 6-7 когато станем  Wink

# 33
Иаз  капех по 1 капка направо в устата ама док каза ,да ги спираме нямали сме нужда,фонтанелата беше почти затворена още като се роди пък и бил лятно бебе newsm78

# 34
Директно в устата. Научи се да си отваря човката и да чака  Mr. Green.......

# 35
Давах го директно преди време. Отдавна спрях.
Ако изобщо го давате (особено през лятото), давайте само по една капка.

# 36
  • София
Винаги преди хранене,капвам направо в устичката

и аз така давах...ама сега лятото не давам....

# 37
  • София
Капя в устата по 2 капки направо от шишенцето.. Сутрин към 6-7 когато станем  Wink

доколкото знам, вигантола се дава вечер, през деня детето поема допълнително вит Д от слънцето и можело да стане претоварване на организма с него....ама може и да са измислици не знам....

# 38
Сутрин на гладно,като стисна устичката и капвам.Големи борби бяха в началото, но посвикнахме вече.А и аз доста често забравям да и сложа Embarassed Ама нали е лято,слънце... Grinning

# 39
капвам капка върху гърдата преди да дам да суче.

# 40
  • София
аз редовно забравям да го давам... Embarassed Embarassed Embarassed

# 41
По две капки всяка сутрин на гладно

# 42
По една капка директно в муцунката сутрин преди храна , зимата беше 2 капки сега по една , но някой път пропускам
Сега слънцето е и без това силно , така че не е фатално и през ден...

# 43
  • при Arctic Monkeys
2 капки сутри напреди храна, когато е зинала и чака да суче Laughing

# 44
  • София
Ние даваме по 2 капки и заради бърз растеж. Още първия път започнах да капвам в лъжичка и така му ги давам.

Общи условия

Активация на акаунт