Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Украсявам вече стъклата на прозорците за Коледа. Уикенда ни е първия коледен пазар и то е съвесм в съседство. Т.е. пеша ще се ходи . Започваме значи с курабийките и греяното вино!

Прибрахме кактусите от терасата , защото сутринта колите бяха целите в скреж.
Проверявам и набавям ски екипировките .
И помогнах на майка ми , която за съжаление не се чувства добре заради гръбначни травми с отражения в краката . Това инженерската професия, седене на бюро в комбинация с късогледство са направо смърт за гръбнака … Сега я гледам и се чудя децата каква професия да изберат и в какво училище да ги давам. От една страна работа в офис е добре, от друга има отражения на физиката …

# 211
  • Street of Dreams
Станах рано, почти не съм спала.

Направих си кафе, сок. Запретнах ръкави и направих първата партида от коледни сладки. Сложих им и лешници. Домът замириса познато, уютно и празнично. За първи път ги правя сама и не станаха първа прелест, но са много вкусни.

Единбург се провали, както си и мислех - щом се похвалих предварително. Моето момче го изпратиха на обучение. Не ми е за почивката, просто светът е ужасно място без любов.

# 212
Пращай насам!:grinning:
Заричам се тази Коледа да се науча да правя свестни меденки.

# 213
Аз също от скоро правя коледни меденки!
Он Дине, наистина светът е ужасно място без любов! Обичам да обичам и да ме обичат! Wink

# 214
Отивам да си взема поръчана рокля. Стискайте палци да не се разочаровам. Ако е ок, ще ви я покажа😉, после бягам на работа.
Ondine, никога не съм пекла сладки.
Браво 🤗

# 215
Станах в 6. Направих си сутрешната тренировка (30 мин. на отворен прозорец с 1 литър вода поне), маска на лицето и душ, след което - масаж от половина. Всичко отнема час-час и нещо. Поддържам такъв режим от 2 седмици и съм втрещена. Цял ден търча като кон с блеснал поглед, бликам от енергия и нездрав ентусиазъм, освен това съм с 1 пласт дрехи по-малко - все ми е топло. Нощем спя, особено ако няма никакви екрани поне час преди лягане. Магически изчезнаха всичките ми оплаквания от умора, безсъние, липса на енергия и хронични мрачни мисли. Винаги съм гледала скептично на такива съвети.

Намерих си нова потенциална приятелка.

Коледни сладки Simple Smile Не е ли ранко? Изглеждат вкусно!

# 216
Направих си чаша ароматен чай, поглезих се с парченце тъмен шоколад с малини. Поканих сестра си и приятелка, с която не сме се виждали отдавна, на театър в събота. Обичам да организирам положителни преживявания и емоции за другите! Зарежда ме с енергия!

# 217
  • София
Станах в 6. Направих си сутрешната тренировка (30 мин. на отворен прозорец с 1 литър вода поне), маска на лицето и душ, след което - масаж от половина. Всичко отнема час-час и нещо. Поддържам такъв режим от 2 седмици и съм втрещена. Цял ден търча като кон с блеснал поглед, бликам от енергия и нездрав ентусиазъм, освен това съм с 1 пласт дрехи по-малко - все ми е топло. Нощем спя, особено ако няма никакви екрани поне час преди лягане. Магически изчезнаха всичките ми оплаквания от умора, безсъние, липса на енергия и хронични мрачни мисли. Винаги съм гледала скептично на такива съвети.

Намерих си нова потенциална приятелка.

Коледни сладки Simple Smile Не е ли ранко? Изглеждат вкусно!

Леле, колко хубаво звучи, радвам се за теб. Току виж и аз се навия да го правя това. Благодаря ти, че сподели.

# 218
  • Street of Dreams
Сапфирче, тука блеснаха елхите още на 8ми ноември. Всичко е купон и естествено консум, грее украсено, хората излизат и харчат пари в несвяст, хапват навън и купуват подаръци.

Last Christmas всяка година като я чуеш сефте по радиото и влизаш в това хубаво настроение, на 6тия ден вече ти се повдига от нея, а е още ноември Grinning

Но цялото си има и хубава страна - два месеца е Коледа, светло, украсено и празнично. Мирише на ябълки и канели. А като мине, настава дълбок мрак, скука, дъжд и депресия - чак до април. Rolling Eyes

Много хубав пост, като преродена.

# 219
Днес- тренировка и сауна. Имах нужда и ми се отразиха повече от добре.
Black_Sapphire, страхотна утринна рутина си си създала и браво на човека до теб, че си е планирал времето така, че има такова за масажи сутрин. Само ще кажа, че с това "масаж от половина" около две минути седях и се чудих какъв, аджеба е този плод? или е зеленчук? Joy Просто запецнах нещо. Но най- вероятно е от изядения преди малко сладолед с вафли- от захарта ми се е поразмътил мозъкът. Stuck Out Tongue Winking Eye
Също да се похваля, че си свалих Storytel  инай- вероятно ще мина на постоянен абонамент.

ПП.  G325678_D, обожавам и мен да ме организираТ по подобен начин! Hearts

В нас от неделя мирише на Коледа (свещи, не сладки Simple Smile ), украсих частично- възглавнички, покривки, одеала, извадих коледните пижами и чорапи; този уикенд ще украсяваме елхата и ще слагаме светлинките.

Страхотна тема- с много положителен заряд! Heart

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 23:00 от Анонимен

# 220
Скрит текст:
Момичета, благодаря за споделеното - явно случаите са различни. Но поне разбрах, че не само за мен WC - то се е превърнала във всекидневна. 

И на мен ми е рано за Коледа, но като ви чета ми става едно приятно, хубаво. А пък сладките - изглеждат великолепно. Чак ти се прияжда.
 Гимнастиката, книгата - все страхотни идеи за релакс, позабравени покрай електронните джаджи.

# 221
So selfish, добре че преведе, че аз също не разбрах що за вид масаж ще да е това. Blush
OnDiNe_, вдъхнови ме да пека и аз сладки тази Коледа! Прекрасни са станали твоите!

Сега отивам на процедури при козметик , за освежаване на лицето. 
Wink

# 222
Планирам бягство довечера в селската къща. Само аз и той.
Палим камината, разпъваме одеало пред нея, пием качествено червено вино и на орехова дъсчица нареждаме сиренца и мезета.
Имам нужда от това безвремие, то ни пази да не потънем в битовизмите, да не се загубим един друг и да не станат разговорите само "какво ще готвим днес, трябва да измием колите, таванът плаче за боядисване."
Наричаме децата си "демокрацията", а ние сме "тоталитаризмът". Демокрацията (на 20,15 и 10 години) ще получи пари за най-голямата възможна пица и ще се направим, че не сме видели празната двулитрова бутилка от кола в коша за боклук.

# 223
Ще пътувам уикенда до Турско, дано не ми мине котка път!

# 224
  • Bарна, морето, сините вълни
Ева, звучи страхотно!
Аз снощи опекох две тави меденки. Обожавам това време от годината, у дома мирише на канела, печката гори, вечер пием червено вино. Завърших книгата, която започнах. Сега подшушвам на ММ, че трябва да прочета втората и третата част, да видим кога ще се усети, не искам да си ги взема аз.

Общи условия

Активация на акаунт