Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Ева, вие сте семейство за пример! Simple Smile
Момичета, как ги печете тия сладки още от сега? Аз почвам около 2 седмици преди Коледа. Направо ми подпалихте фитилите.

# 226
aз пекох банички. сладките ми са сложни. тях ги купувам на марктчетата.
децата ще пекат в клуба утре и после ще продават на техния щанд на маркта . И от там ще си взема Simple Smile

# 227
Сапфирче, благодаря, ние сме отскоро заедно и затова още като младежи се обичаме Grinning
Тези дами цяла седмица пекат сладки и не черпят Trollface

# 228
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Днес като за петък до обед на работа ...... Blush

# 229
Ех, де да можех и аз... поне се надявам да се прибера навреме!

# 230
Правих йога.
Преди малко реших да правя сладки /не коледни, а протеинови Simple Smile /, но се оказа, че една от основните съставки е свършила. Затова сега пека тиква. Тиква в нас поне винаги има. Stuck Out Tongue Winking Eye
След малко правя една бърза тренировка и после отивам до пощата да си взема едно яке, което най- накрая пристигна.
Довечера се откриват коледните базари при нас, така че ще сме навън на греяно вино и скара.

# 231
  • Somewhere in the World
Ева,браво - толкова хубаво,пожелавам ти да си пазите емоциите.

Мими, да си изкараш чудесно в Турция - ах как обичам да пътувам,а и там си е хубаво:)

Аз само един маникюр успях да направя,но след работа ще ходя на пилатес.
ММ ми е обещал утре и в неделя да ходим заедно на фитнес,та да ме провери как спортувам,че трябва за лятото да съм прекрасна.
Планирала съм дълго кафе с приятелка,пък да видим.

# 232
Pretty_Mama kak ти стига деня за всичко това към работата. Аз значи съм пилей време. НЕ знам къде отива времето.
Маска си правих днес на физиономията, четох книга и гледах филм. Днес ми е последен ден от отпуската . В понеделник пак на тръстиката

# 233
  • Somewhere in the World
Oo, кафето ще е утре - иначе като си реша някакви неща си организирам много стегнато времето след работа.Може би за това през уикендите хвърлям телефони и часовници и презареждам...но и моето дете е голямо - нямам ангажименти с него.

# 234
  • Велико Търново
Бях на концерт с класическа музика. Много ми хареса преживяването

# 235
  • Street of Dreams
Изпразних гардероба. Направо го върнах на основните настройки.

Лятото си свалих едно приложение по идея на една дама от форума, та сега снимам всяка дреха и я качвам в определената категория.

Засега стигнах до 27 пуловера и три зимни тениски.

Днес дойде огромен кашон с нови дрехи за зимата - с удоволствие ще подред и тях.

Имам да снимам и качвам още 30 чифта дънки, 15 панталона, 15 клина, рокли, жилетки, връхни дрехи, обувки, чанти, бижута и да си създавам аутфити. Тъй като гледам, ще се видим в сряда. Grinning

Пък дали ще ползвам приложението е отделен въпрос.

Сега си направих кафенце да си почина. По някое време няма да е лошо да хапна.

# 236
По темата.. пранирам тренировка по бокс довечера. Хич не мога, но искам да се науча.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 19:39 от Не се сърди, човече

# 237
  • Street of Dreams
Сега проверих - Your Closest Smart Fashion се казва.

Няма да отварям твоето, за да не се окаже по-добро и да почвам отначало. И аз докато качва снимките си мислех, че щеше да е добре да се снимат облечени.

За аутфитите може би ще го направя - по една снимка на ден, ако преценя, че комбинацията е сполучлива.

ММ е хоби боксьор и ми е показвал това онова, но по един такъв на домакинство стига.

Имам добра приятелка боксьорка, която е невероятно красива на 50. Успех, готин спорт е.

# 238
Купих кукла, ще я пращам на една градинка в с. Козарско! Хубаво ми е в този мрачен ден, моето момиче отдавна не играе с кукли, друго момиченце ще има светнали очички! 💝

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 19:39 от Не се сърди, човече

# 239
Момичета, правилно ли разбрах, че имате в гардеробите си свои по 40 рокли, по 30 чифта дънки, 15 клина и т.н.?
За снимките дето ги правите също нищо не вдянах. Blush

Общи условия

Активация на акаунт