Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Петък, първа смяна. След работа се наспах. Добре ми дойде. Предстои излизане с половинката.

# 241
Днес си позволих да си купа две малко по-скъпи чаши с коледни картинки.
Ще ги броя за ранен коледен подарък.Повода е,че счупих три други!/намигащ емотикон/

# 242
  • Mediterraneo
Прекарах късния следобед с момичетата си- пуснахме климатика, направихме си чай и се натъркаляхме по диваните. Приказвахме си, разкаваха ми за седмицата си, споделихме си някои неща, аз направо се презаредих!

# 243
Купих си боти- много, много си ги харесвам. Дадох двойно повече пари, от колкото по принцип бих дала, но пък в крайна сметка работа, за да мога от време на време да се поглезя и аз.

# 244
Днес само маска на лицето. После се опъвам с книга и чаша какао.

# 245
Купих си интересни секси боди и сутиен. Нищо практично няма в тях,  но са красиви и женствени.
Скрит текст:
остава само някой, на когото да ги показвам 😁

# 246
  • София
Купих си едни страхотни дамски боти на Пума, които дебнах от доста време, при това на супер изгодна цена. Взех си и едни с ток, евентуално ако ме поканят на някое парти, да се фръцкам. Grinning Взех си и една блуза в цвят, който никога досега не съм носила, но пък.. хубаво е да се пробва нещо различно. Направихме планове с ММ да ходим при едни наши приятели да играем настолни игри, напоследък доста се зарибихме по тях и ни действат разтоварващо.

На фона на тегавите неща, които ми се случват напоследък, покупките.. ме радват и ми оправят настроението. Отделно поръчах и едни глупости от алиекспрес, които също нямам търпение да дойдат вече.

Като пазарувах във ФФ чух, че едно семейство събира от тези точки, които ти дават право после да купуваш някакви неща с намаление, та им дадох и моите...

# 247
броих си роклите в гардероба. Blush
Садих цвете и си го сложих на бюрото до семейните снимки. Така хубаво е напъпило, всеки момент ще се отвори. Smile

# 248
  • София
Вчера си купих един сервиз. От година му устоявам, но вчера не успях.
Днес спах следобеден сън. Както си гледахме филм с ММ, много ни унесе и като се опънахме и двамата на дивана - 2 часа. Simple Smile

# 249
  • Mediterraneo
Изпратих домашните на кино и вечерях сама. Вкусна храна, мъничко вино, книга и пълна тишина. Още два часа ще съм сама, смятам да им се насладя.

# 250
Спах до късно. След това тренирах. По обедно време направихме дълъг шопинг и вече сме почти готови с подаръците за близките ни /роднини и приятели/. Мъжът ми опъна елхата, децата я украсяват. Аз пия вино и слушам U2.

# 251
Взехме си куче. Бебе, на месец. Много съм щастлива, радва ме това малко същество.

# 252
  • Fairbanks, Alaska
Записах се на курс за автобусен шофьор-категория D. Най-накрая ще попълня книжката си с всички професионални категории-C, С+Е, D.

# 253
  • София
Организирах си задачите за деня, купих си любимия парфюм - Версаче Bright Cristal, че ми е на привършване. Като цяло като си харесам нещо и си го усетя като моето, трудно мога да експериментирам и да си взема нещо друго.

# 254
Natael възстановяват ли ти точки ако правиш нова категория?

Аз пратих децата в спортния клуб да правят курабийки за да ги продават на коледния базар. Като им знам мероприятията ще се приберат преяли с курабийки,  хот-дог, гледали филм и то чак по тъмно. Затова аз боядисвам косата, докарвам се хубаво и заминавам със съпруга по разходки и на първия коледен базар , който е близо до нас. Снощи ходихме, супер настроение.

Общи условия

Активация на акаунт