Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • В градината...
И аз обичам на китайски, май добре че нямаме в нашия град.
Аз дали за себе си направих, но понеже ми доставя удоволствие - меденки и крилца на фурна. Това ми е най-голямото развлечение.

# 451
Маска на косата с ЯЧРМ, че нали смятам пак да ставам дългокоска, маска на лицето,  поръчах си лосион за тяло,  че наличните нещо не ме кефят/ само се мацам, ама трайна хидратация сякаш не виждам да има/, та- ще ставам Убавица голяма 😶😁

# 452
  • София
Обядвахме семейно навън. После опънах снага и мързелувах, докато ММ заведе синчето на курс. А сега оставих щерката сама да си приготвя кутията с храна за утре (то по нейно желание де).

# 453
Хапнах приятни хапки, приготвени от ММ. Хареса ми да релаксирам в неделя вечер, а той да ме поглези!  Wink

# 454
  • Mediterraneo
Ядохме много вкусна паея в приятен ресторант на плажа с цялото ми семейство. Преди това цяла сутрин пих кафе на терасата по пижама.

# 455
  • Orihuela Costa,Spain
Прибрах се в България Heart EyesПия ракия с домашна туршия. Камината гори, щастлива съм. Нямам търпение да се видя с близките си и живот и здраве, януари месец ще сключим брак с моя любим мъж .Хубаво ми е на душата, всичко ме радва Heart

# 456
Прибрах се в България Heart EyesПия ракия с домашна туршия. Камината гори, щастлива съм. Нямам търпение да се видя с близките си и живот и здраве, януари месец ще сключим брак с моя любим мъж .Хубаво ми е на душата, всичко ме радва Heart
Няма по хубаво място от България.... ! И от туршия с домашна ракия! Wink

# 457
И от любовта! Simple Smile
Пожелавам ви след 30-40 години да изпитвате същото, както сега.

# 458
  • Orihuela Costa,Spain
Благодаря ви Heart

# 459
Пожелавам ти това чувство да те държи още дъълго, дъъълго! Hug

Днес говорих с колежка. Тя ме окуражи и взех решение да си остана още една седмица у дома.

Запалихме 3-та свещ от Адвентския венец и опекох кекс с лешници.

# 460
и ние запалихме третата свещ. от един коледен базар си купихме дървенa Weihnachtskrippe  . Имме си фигурките и ни трябваше без фигурки. Но цената на тази с фигурките беше много малко повече и малко ме хвана яд , че не взехме с фигурки ... И все пак си имаме фигурки и напразно ме е яд. Т.е. не знам как се нарича това чувство да не се минеш ... много е неприятно. И още един плетен пуловер си харесах много и не го взех . Изобщо ... не знам сега добре ли направих за себе си или не направих добре за себе си пазарче ...

# 461
  • София
Днес.. бе един пълноценен ден. Отидох да ми свалят конците - държах се геройски. След това си взех една от пратките от Али експрес.. бях си поръчала много хубава гривна, оказа се прекалено нежна за моя вкус, та я подарих на мама. Тя много и се зарадва. Нямам търпение да ми дойдат и другите неща. После ходихме и на коледен шопинг, постарах се да взема само необходими неща, без да давам пари за излишни щуротии. Изврънках ММ да ми даде пари за едни боти, които много си харесах и това да ми е коледния подарък. Звъннаха ми да потвърдя и за Нова Година, е видяло се е, ще сме в Белград.. за първи път ще празнуваме далеч от дома и се надявам да си изкараме готино.

# 462
  • В градината...
Днес имахме повод да пътуваме до любимото ми най-северно Черноморие. Видях красивото море, невероятно беше.

# 463
Купих си ботуши. Доволна съм.

# 464
Бях на маникюр, бордо с брокат...утре ни е коледният банкет!

Общи условия

Активация на акаунт