Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 258
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Беше ми много депресирано, поревах си. После се пооправих на външен вид и отидох на работа...

# 466
Беше ми много депресирано, поревах си. После се пооправих на външен вид и отидох на работа...

Имаше ли причина?

И мен вчера ме гонеше едно безпокойство. Отдавам  го на факта, че от 1 седмица само вися пред компютъра.

# 467

Имаше ли причина?

И мен вчера ме гонеше едно безпокойство. Отдавам  го на факта, че от 1 седмица само вися пред компютъра.
Предциклично, след много тежък махмурлук. И имам чувството че винаги повече давам, пък в замяна - нищо.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 22:06 от Genocide Lollita

# 468
И аз вчера бях много напрегната и с ужасно главоболие.
Направих си маска на косата, сега лежа в леглото след баня и почти не ме боли глава, толкова е хубаво!

# 469
Днес оставих вечерта децата да гледат Коледната циркова програма на Монте Карло ... около 2 часа в ютюб
и аз и мъжа ми отидохме да разгледаме коледните базарчета в един близък град ... ей сега чак се върнахме. Децата са гледали програмата, писали са домашние и големия е сложил малкия да спинка

# 470
  • Street of Dreams
Разпратих 78 коледни картички - ей така, старомодно, по пощата. Щях да ги снимам, но забравих. Много са красиви и съм доволна.

Започнах работа с летящ старт - вече съм в болнични. За двата дена, в които ни приемах, ни предавах, не ми се говори. А обучението е много интензивно - представлява курсове и тестове веднага след тях. Принципно много бих се притеснила, че хората заложиха на мен, а аз не се представям добре...но ми е толкова зле, че в момента искам само да оздравея, другото ще го оправя.

Купих и няколко малки подаръчета, други поръчах. Получих нова книга - директно от авторката, надписана. Спах.

# 471
OnDiNe_, бързо закрепване ти пожелавам! Не се безпокой за болничния, тепърва ще има да се разгръщаш в работата си и ще са забравили, че си била в началото болна.

# 472
Аз си спомням как тъкмо почнах работа на място, което исках и ме тръшна варицела. Умрях от срам. Няколко години по-късно разбрах, че има далеч по-важни неща, от това, с което си плащаме сметките...

# 473
И аз така стартирах преди 15 години мечтаната работа след тежки конкурси по специалността, две седмици и детето с пневмония и айде двете в болницата....отдавна никой не си спомня това, хубаво ми е на работа!
OnDine оздравявай, ще се справиш с предизвикателствата, знам!

# 474
  • Street of Dreams
Mного благодаря на всички позитивни момичета за подкрепата!

Песента, която слушам за лека нощ е за вас Heart

https://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI

# 475
OnDiNe_ успех и бързо оздравяване. Може пък като примерна българка да е трябвало да заложиш на традицията и народната мъдрост и да треснеш няколко ракийки и към тях горещ чай с мед и лимон ...  При липса на родна ракия в бутилка от фанта и с капачка на кока - кола ...  направо грабвай наличния ром и го сипвай в чая за да не цапаш отделно малки чашки . Антиботик ок, но имай си едно на ум.

# 476
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Вчера си поръчах боти.Този път обаче добавих и едни на мъжа ми и детето.Лошото е,че започвам да прехвърлям манията ми за обувки и якета и към тях и започваме да се зариваме.Малкия за този сезон разполага вече с 6 броя якета и 4 броя обувки......за сега!Догодина всичко ще му е малко.
А,днес какво направих......Имам нужда от лекар.JoyМалкия е на екскурзия и трябва да го заведа в 10.30.Аз съответно съм на работа от обед......Нооооо си навих алармата в 6.00 , за да готвя и пера!!!Не съм добре.Едва сега когато се разсъних го осъзнах.

# 477
OnDine, аз като започвах работа, бях студентка - задочно, и след 15 дни трябваше да изляза в отпуск за изпити. Нямах право на платен - нямах стаж, и излязох 11 дни неплатен отпуск. Беше ми адски неудобно, че хората са ми дали шанс, а аз излизам в отпуск. Днес (7 год. по-късно) никой дори и не помни.

Опитвам се да намаля безцелното висене в социалните мрежи, че напоследък доста време им бях отделила. Радвам се на слънцето, което огрява служебната стая и пия кафе без никой да ме занимава.

# 478
  • Somewhere in the World
On Dine, да оздравяваш бързо и успех на обучението!
Аз съм ужасно напрегната от началото на декември, и все сънувам кошмари.Ама снощи бях на пилатес и после ММ приготви вечеря,пихме по чаша вино,ми да ви кажа добре ми се наместиха чакрите...

# 479
  • София
Купих си ултразвуков арома дифузер. Сега чакам да видя как ще се ароматерапевтирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт