Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 250
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Mediterraneo
Опаковах подаръци. Пих кафе с книга, на припек.

# 481
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Избягах от работа днес за два часа,за да купувам подаръци.Обичам да избирам такива според вкусовете на хората за които са предназначени , а не само за отбиване на номера.
Докато ме нямаше и аз съм получила Коледен подарък от клиентка.Grinning Преди време в един от разговорите ни и бях казала,че обичам сладко от дюли.Днес тя ми оставила едно бурканче много красиво опаковано собствено производство.Много мило ми стана.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 15:16 от Захарчето

# 482
Последния път маникюристката ми се оплака, че трябва да прави сурвачка за детската градина на дъщеря си, а не знае как, нито може да пече гевречета.
На другия ден се сетих, че една колежка винаги има в бюрото си пакет сушки от руския магазин - изпросих десетина и ги пратих на маникюристката по баща ѝ, който ми е колега. Днес разбрах, че сурвачката със сушките е на национална изложба и се почувствах много добре Grinning

# 483
Купих самолетни билети за Виена за мен и две приятелки.

# 484
Получих подарък от таен дядо Коледа.

# 485
  • София
Купих билети за мен и за мъжа ми за концерта на ФСБ.

# 486
Купих си домашен халат-първия в живота ми. И пореден шал.Почувствах се добре.

# 487
Днес на тротоара задминах една баба. Беше адски бедно облечена, с гумени галоши, вързани с дебел канап, старо оръфано мъжко работно яке, а на гърба си носеше цедилка, автентична, разръфана и вързана с въжетата на гърдите.
Сви ми се сърцето. Подминах я, но се спрях и се преборих с вътрешния си срам да заговарям хората.
Помолих я да ми направи услуга. Да приеме парите, които ѝ дадох, за мое здраве и за здравето на семейството ми.
Бабата имаше невероятни, светлосини тъжни очи.
Скоро загубих моята собствена баба и се почувствах добре, че тази жена ще има нещо от мен на трапезата си.
Постъпката ми не е благородна, а плод на чист егоизъм, но това всъщност няма значение за бабата. Да е жива и здрава Heart

# 488
Защо да е плод на чист егоизъм?
Не си ли й дала парите, заради това, че сърцето ти е било ранено? От милосърдие?
И си си измислила  " оправдание", с което да й ги дадеш,, за да не я заболи, а да ги приеме, все пак?....аз поне така разбрах.Blush

# 489
  • Street of Dreams
Браво, Ева!

На мен днес малко ми просветна.

10/10 Joy

# 490
Катерица, защото го направих за себе си. Не съм стигнала до онази степен, в която добро се прави заради самото добро. И вероятно няма да стигна, но за хората, на които помагам, това няма значение.

# 491
Катерица, защото го направих за себе си. Не съм стигнала до онази степен, в която добро се прави заради самото добро. И вероятно няма да стигна, но за хората, на които помагам, това няма значение.
Не ти вярвам.
Направила си добро на жената, защото ти е станало мъчно и си искала с нещо да й помогнеш . Точка.

# 492
Ева, важното е, че си направила добро. Повечето хора биха я подминали. Уважавам постъпката ти.

По темата - купих си рокля за Нова година.Simple Smile

# 493
Бях на фризьор.Записах си час за козметик.

# 494
Рано сутринта се разходих по Самоводската чаршия в Търново с чаша кафе.

Общи условия

Активация на акаунт