Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 239
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Днес ще си взема дълъг душ, ще направя маски на косата и лицето, ще сложа друг лак. Изобщо ще се приготвя за новогодишната вечер.
Пожелавам на всички весело изкарване! Нека новата 2020 бъде по-успешна, хубава, и изпълнена с любов, късмет и много положителни емоции!

# 586
  • София
Направих си маска на лицето, по-късно съм на фризьор.
Весело посрещане на 2020-та, пожелавам ви да е много успешна!

# 587
Пих кафе с една дружка, сега разходка с щерката...и после подготовка за ресторанта! Simple Smile

# 588
Вчера приготвихме почти изцяло менюто за днес, така че се насладихме на една спокойна разходка днес в слънчевия следобед.

# 589
# 590
# 591
Честита Нова Година! Много хубава и позитивна тема, надзъртам и аз Simple Smile
Какво направих за себе си днес... тъкмо си пускам концерта от Виена Simple Smile а след като свърши се надявам да намеря отворен супермаркет, защото ми се яде още новогодишна баница Grinning  ще си купя продукти и ще си направя. 

# 592
  • Street of Dreams
Здрава и щастлива година на всички, дано изпишем поне 5 теми с прекрасни неща тук.

Пожелах си нещо, дано най-после ми се случи...!

# 593
И аз, Ондин, дано всичко ни се сбъдне през тази година! На всички момичета пожелавам здраве и късмет! Hug

# 594
Честита Нова Година ,момичета! ❄️❄️❄️☃️
Пожелавам ви много здраве ,щастие ,късмет и сбъднати мечти!
Нека тази година за всички е по- добра ,мотивираща и усмихната! 🥰
Много зареждаща тема! ❤️
Днес пих кафе с баклавичка на тишинка! ☕🥛🥮
Следобед ,ако не ми мине котка път ,ще пия чай и ще чета коледната книжка ,която започнах преди няколко дни. 📖🍵
Блаженство!
За тази година съм си определила промяна за себе си.
И аз като OnDiNe_ ,си имам пожелание ,дори няколко ,които искрено се надявам да ми се случат!
Миналата година беше тежка за мен ,надявам се тази да е много положителна!
Сбъдване на всички мечти и цели ,момичета! 🎆

# 595
За много години, момичета! Бъдете здрави, обичани, успешни и щастливи!

Днес се наспах, изпих кафето си на спокойствие, почерпих се с парче кекс. Ще почивам цял ден, ще чета и ще гледам филми.

# 596
Честита Нова Година, момичета! Пожелавам ви много здраве, усмивки и настроение!!! И все така позитивни, зареждащи и прекрасни Simple Smile

И по темата - ходихме с ММ в Южния парк, слънчице, разходка. А преди това той ми изпържи яйца за закуска, пихме кафенце и си говорихме.
В къщи мирише на прясно изпечен хляб, слънцето е огряло стаята....
Пожелавам ви домашен уют, спокойствие и топлина в душата!

# 597
И аз се надявам годината да е добра, позитивна....пътуваща!
Бяхме при свекърите да ги сурвакаме...сега отиваме при мама в София! Отпуск съм, ще поостанем... Wink

# 598
  • В един копнеж!
Някакво ми е вдетинено днес...Смятам да си нахвърлям като едно, две, три, малък списък с неща, които искам да направя и да ми се случат през тази година. Убедена съм, че ако ги виждам пред мен ще съм по-целеустремена и изпълнителна. Иначе, йок...ежедневието ме отплесва.

# 599
Аз изтеглих "Пари" от баницата. А се надявах да е нещо повече за душата.
Разочарована съм в момента - не от късмета.
И ми е мъчно за голямото ми дете (той е много добре за щастие).
Няма и какво особено да направя за себе си, защото имам много работа точно днес и утре.
Но вече се почувствах по-добре, благодарение на последните постове Simple Smile

Благодаря ви на всички, че споделяте своите малки капчици мед. Имах учителка на времето, та тя така описваше живота - като трънесто дърво, което има тайни хралупи със скрит мед. Ако успяваме да ги открием, тръните са съвсем поносими Simple Smile.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 07:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт