Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Много интересна тема. Цял ден търсим скрабъла вкъщи. Вали сняг, сготвих и искам да се насладим на домашния уют със съпруга ми.

# 571
прекарах един незабравим следобед на леда със семейството ми.
Липсваше ми сестра ми, с която като деца винаги сме карали заедно кънки.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 19:31 от Катерица

# 572
Винце, пакетче печена царевица и хубава книга. Няма да готвим. Мъжете гледат мач, а аз имам време за себе си.

# 573
След малко отивам на гости, и аз днес съм релакс и няма да готвя, само изпекох една пухкава питка за домакинята! Катеричке, колежке, супер си на леда! Wink И на мен ми липсва братчедката, от 4 годишни се пързаляме заедно Heart Eyes, ма сега живеем далече една от друга и вече сме сериозни мами!И ски ни учеха да караме заедно, но нито тя, нито аз им станахме фенки,....а що зор беше!

# 574
Ейй, спах следобяда. Като преродена съм.

# 575
Днес сготвих за първи път с мултикукър и съм очарована от него - свинско със зеле стана за 45 мин. и така ми се освободи още време за почивка и четене на книга.

# 576
Навлечена като мечка - 1 час разходка в събарящия вятър, бузите ми пламтяха, като се прибрах. После - горещ чай с мед, лимон, парченце джинджифил и 2 капачки ром - още повече зачервих бузи Simple Smile. И няколко коледни сладки за разкош. Щерката гласи вечеря, ние със съпружието се топлим един друг на дивата.

# 577
Отрязах повече от две педи от косата си.Чувствам се невероятно.

# 578
  • Стара Загора
Днес и утре съм сам сама Relaxed С моята най-добра приятелка си направихме лека шопинг терапия, пихме кафе и ядохме торта Simple Smile Сега се глася за Ретро Диско парти Wink

# 579
  • В градината...
Изведох децата на разходка, откога го чакаме този сняг. Ходихме на поляната и макар и с малко сняг, се замярахме със снежни топки.

# 580
  • Mediterraneo
Изпратих децата и ММ на кино. Вечерях сама, гледах хубав филм и си почивам на тишина.

# 581
Купих си някои козметични продукти. Оправих маникюра.

# 582
  • Street of Dreams
Карфиолена крем-супа със чедър и семена + малко сметана. Heart

# 583
  • София
Чудесно е ! Особено с Lesley FIghtmaster !

"...Ще започна да ходя на йога..."

Ева, ако не успееш да се организираш и да ходиш на йога - аз си намерих в Ютуб клипчета с йога. Има и за начинаещи. Когато се сетя си правя в къщи упражненията. И ми действат много добре - даже ми заместват масажа.

# 584
  • Bарна, морето, сините вълни
Днес станах рано и приготвих вкусна закуска и чаша горещ бял шоколад с малини, сметана и шоколадови пръчици. 🥰
Приготвих тортата за утре.
На обяд взех дълъг душ, направих си пилинг на лицето, сплетох косата си на две плитки и въобще готова съм за новата година. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт