Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Рядко пиша тук, но пък четейки тази тема ми действа много зареждащо и сякаш съпреживявам позитивни моменти с другите пишещи.
Та, сърби ме да се похваля, че от 4 дни съм сама вкъщи и най-накрая мисля, че се чувствам отпочинала дотолкова, че дори ми е приятно да пусна прахосмукачка и да сготвя. Когато съм отпочинала, тези дейности са ми като забавление, а иначе- тежест... Мисля да изляза и да си купя ароматни свещи за довечера.

# 556
  • София
Успях да се наспя! Вчера получих есемес, че ми е дошла една пратка в пощата, днес се разходих до там и си я взех. Времето е страхотно! Нахраних си бездомничетата пред блока.
Планували сме да ходим на гости на едни наши близки приятели, за да играем настолни игри. Времето минава страшно бързо с тях, а игрите са много интересни, образователни, забавни, мисловни.
Отделно и в работен план успявам да отметна задачи и да приключа добре този месец.

# 557
Днес с приятелка ходихме на гости на друга приятелка, за кафе и палачинки. Беше много приятно и съжалявам, че едното момиче живее вече в друг град, а с другата, макар и да сме в един и същ град, пътищата ни се разделиха. Бяхме си много близки и днес сутринта мина неусетно, а на вън сезоните се смениха за нула време - сутринта започна със силен снеговалеж, а като си тръгвахме вече грееше слънце и нямаше и снежинка.

Eva+, обичам да те чета. 🤗

# 558
  • Street of Dreams
И аз много обичам настолни игри, където деца и възрастни се сплотяват и забавляват заедно, на по чай и някоя друга сладка. И пада голям смях.
Наскоро играхме и едно тригодишно сладурче с руси плитки и чипо носле, не стига че ужасно му върви със заровете, ами и най-дръзко ми подава отворена шепа нервно и ми вика - вади кинтите! Joy
Усещам, че ще станем приятелки.

# 559
Купих си зелени боти.Сега обмислям и едно зелено яке да си взема към тях. Blush
Довечера ще ходим на гости,затова няма да готвя,а ще релаксирам на дивана с нова книга.

# 560
Лежах и продължавам да лежа, папам шоколад. Довечера среща с приятели, вечеря и сладки приказки Simple Smile.

# 561
# 562
  • Somewhere in the World
Браво, Ева , чудесно изглежда!

Аз днес посрещах сина и приятелката му със свинско с кисело зеле. Получи ми се мнооого добре, може би защото е за детето.
Признавам си, че не ми се отдава готвенето - но съм предизвикала себе си през 2020г да се усъвършенствам.

# 563
aз пак съм с чаша вино в ръката напреки на леглото и си почивам от всички ... като гледам последните си мнения ми се струва че голямо пианде съм станала. Всеки ден съм направила за себе си почивка с чаша червено вино. Дано не попадна на някой терапевт да ме определи както си му е реда!
ьиначе сега избирам активност за деня утре и се опитвам да наглася останалата ваканция.

# 564
  • Пловдив
Наспах се, починах истински почти цял ден с книга. Покрай празниците беше само търчане напред-назад, но днес си наваксах.

# 565
Днес ще инсталирам аквариума, ще започна подгряване на водата и след няколко дни ще е готов за обитатели Grinning  какъв таралеж си вкарвам в гащите само Joy

# 566
Последните дни поработих доста. Сега си почивам, пия капучино, ще гледам филмчета, не мисля да мърдам от къщи.

# 567
  • Велико Търново
Ева, и вие ли 😉 Ние направихме нашия точно по Коледа- това ни беше подаръкът😊 Но понеже цялата идея беше на ММ, той ще се грижи за него. Все още не е пълен с макс брой рибки, но нали се слагат постепенно🙂 Мисля, че стана много хубав, голям кеф е да гледаш рибоците🤗

# 568
И аз съм си вече вкъщи!
Колко е хубаво да не закусваш в хотел, а у дома в собствената уютна кухничка и мъжът ти да приготви коледно кафе с поръска! Heart Eyes

# 569
Снимах се с дядо Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт