Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Пуснах за първи път робота си за почистване!!!
Честно.....стоях и с усмивка през цялото време го гледах как методично почиства хола. За по малко от 10 минути мина 40 кв.м., включително и килима Simple Smile

# 541
Пия гръцко кафе на една панорама в Кавала... Страхотно е..! Целият залив е пред нас...!

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 11:48 от mimi.7299

# 542
Днес ще си правя маски на лицето и косата, ще оправя и маникюра. Довечера ще излизаме с ММ. Именик е днес, ще го отбележим с вечеря навън.Simple Smile

# 543
Днес направих  над 8 000 крачки с една разкошна семейна разходка из града. Подсладихме се с торти, капучино  и горещ шоколад.
Скрит текст:

# 544
  • Somewhere in the World
Мимка, чудесни дестинации. Кавала е любим мой град:)
Днес ММ ме изненада с предложение да отидем за Нова година в Пловдив. Ахх как обичам Пловдив, имам си сантимент и винаги душата ми танцува когато отивам там.Та днес , докато бях на работа успях да организирам престоя там - намерих през airbnb страхотен апартамент , и нямам търпение дадойде неделя и да тръгнем.

# 545
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз също много харесвам Пловдив, с удоволствие посещавам града. Приятно прекарване. 😊
Какво направих днес за себе си, зле ми е и не се правих на герой, обадих се на ММ да си дойде от работа, за да гледа детето. Цял ден лежа и си почивам.

# 546
Вие като едни младоженци! Simple Smile

Катерица, направо ми се прояде тортичка! Ще се задоволя с остатъците от коледните сладки обаче.
Работя - вчера, днес и утре - няма време за битово разложение или пътешествия Simple Smile. Чух, че започвали "мръсните дни". Не знам дали по тази причина, но днес дъщеря ми я хванаха бесовете сутринта, след това ни се запуши каналът, развали се казанчето на тоалетната, сушилнята и пералнята. Просто невероятен карък! На пералнята вече се смеех гласно.
Какво направих за себе си ли? Тропнах с крак и връчих на мъжа ми легена с мокрите дрехи да ги доизпере. Това брои ли се?

# 547
и аз съм в групата на обичащите Пловдив. Също ми е сантимент. Heart
Black_Sapphire, вчера беше слънчево затъмнение. Може дъщеря ти да е по- чувствителна към подобни енергии. Особено ако има точки/ планети в Мула , които са й се активирали( това е името на съзвездието, в което беше затъмнението).

# 548
ох, днес и моя 14 годишен пубертет беше в ужасно настроение за разправии и правене на обратно. Вечерта и баща му прихвана настроението или просто се умори човека , но и той ми изпили нервите ...
Аз пък си направих една голяма купа смесена салата с прясно зеле, моркови, домати и чесън , добавих розова сол, зехтин и балсамико и магданоз отгоре, налях си чаша червено вино и хрупам и релаксирам след като приспах момчетата млади и стари.

# 549
Прити мама, аз също обичам Пловдив, а Кавала дваж повече!
Днес Коледен шопинг, накупих все сладички неща!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 22:01 от Не се сърди, човече

# 550
  • Street of Dreams
Днес се хвърлих в студената вода на работа - без обучение. Получих пантофи (хаха) с логото на компанията за добре дошла. И се сетих защо докато лежах полужива ми звъняха да ме питат кой номер обувки нося. Ама не бях много сигурна че се е случило, така че не го мислих. След работа пихме по едно вино с колеги.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 22:01 от Не се сърди, човече

# 551
  • София
Покрай празниците съм на макс с ароматните свещи и арома дифузера. Много уют ми създават. Е малкото дете, вчера реши да се прави на нинджа размятайки пижамата си и събори една голяма свещ. Хубаво е, че не направи пожар, а само тънък слой разлят восък върху единия шкаф.
Дъщерята пък реши вчера да ни готви - идеално за мен и мързелът ми Wink Не можеда прецени и за един палачинки разби огромно количество сметана, та тази сутрин си направих толкова красиво виенски кафе, че ме кефи дори само да си го гледам (но е и вкусно).

# 552
Привет момичета, честита Коледа на всички.. покрай празниците нищо не съм споделяла, защото нямаше и какво.. убих се от готвене 😁 но снощи рано приспах бебка и изпратих ММ навън с приятели, взех си хубава вана с много пяна и се насладих на почивката. Привилегирована съм, родом от Пловдив, и при първа възможност обикалям с количката из капана и пийвам по едно хубаво кафе. Успешен ден на всички, и не забравяйте да се поглезите поне мъничко!

# 553
Направихме си обичайната ранна сутрешна разходка из Балкана и отидохме до "нашето" местенце, където беше първата ни целувка.

# 554
Купих си жаба с паричка в устата от китайския магазин - амулет за пари. Веднага почна да действа - като излязох, намерих на улицата 2 стотинки. Joy
Пих лате с една приятелка. Coffee
Разхождах се.

Общи условия

Активация на акаунт